Cauta in 21.294 retete
... , capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine ... rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cotlete de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata, o ceapa, 100 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... usturoi tocati marunt si prazul taiat rondele. Cand s-au rumenit, am pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat sa se caleasca putin inainte de ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si varza calita. - 4 cotlete de porc, 1 lingurita coriandru, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita ulei de masline, 3 ardei iuti taiati si curatati de seminte, 1,5 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Slanina taiata marunt se prajeste intr-o tigaita, la foc mic, pina ... , macaroane sau cu piure de cartofi si salate. - 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ngele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera ... 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ... hartie de copt. Punem in tava ceapa taiata pestisori si usturoiul taiat felii subtiri si turnam peste apa si whiskey. Dam tava ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga condimentele (cimbru, boia iute, foi de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ... zeama cu carnea adaugand cartofii taiati cuburi si tocana de legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval ... ras, mararul, patrunjelul si sunca taiate marunt. Peste acestea se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ... cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se rumeneste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin ... . Se spala bine oasele de porc si se pun in apa ... cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza ... prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro