Cauta in 21.294 retete
Pe jarul gata facut asezati busteanul (nu e o reteta de facut acasa ). Se cresteaza bibanii la baza operculelor si la 1 mm in fata anusului. Se scot branhiile si odata cu ele toate organele interne. Daca operatiunea esueaza, scoateti organe interne cu degetul sau cu un betisor. Clatiti pestii curatati in cit mai putina apa. Uscati la interior cu o cirpa curata, sarati din abundenta. Intoarceti busteanul, focul ar fi trebui sa-l "scoabeasca" in forma de albie. Asezati bibanii in "albia"...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin ulei incins. Daca langa mincarea asta aveti o felie de paine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o cutie mazare, 5-6 cartofi mai mici, tacimuri de pui, o ceapa mare, 2-3 morcovi Mod de preparare: Ceapa se toaca si se caleste intr-o lingura ulei cu tacimurile de pui. Se pune mazarea spalata, morcovii si cartofii taiati cuburi. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se adauga 3 linguri rosii la conserva, sare, citeva crengute de marar. Se fierbe pana zeama scade la jumate. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3-4 teline mari, 1 ceapa, 2 linguri ulei, 1 lingurita faina, 2 linguri bulion, frunze de telina fin tocate, sare Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie telina felii groase de un centimetru. Se da prin faina fiecare felie si se prajeste in ulei. Se pun feliile prajite intr-o cratita si se toarna deasupra bulionul, 1 pahar apa si uleiul ramas de la prajit. Se potriveste de sare, se adauga ceapa tocata foarte fin si se lasa sa fiarba incet acoperit, scuturind din cind in cind cratita....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr carne porc, 200 gr. carne de pui Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de brocoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g morcovi, 3 lingur ulei, 1/2 lingurita zahar, 1/2 pahar smantana, 1 lingura faina, 1 pahar apa, sare Mod de preparare: Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se prajesc usor la foc mic. Se punezaharul intr-o cratita, se caramelizeaza si se stinge apoi cu apa. Se toarna peste morcovi, se mai adauga sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana cind morcovii sunt aproape gata. Se adauga smantana si se da la cuptor 15-20...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 100 gr. slanina afumata, 1 ceapa, ulei, suc de rosii, faina Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se taie felii, ceapa se caleste in ulei incins, se adauga slanina taiata bucatele, se rumeneste, se adauga faina, se pune suc de rosii, se lasa sa fierba inabusit 10-15 minute. In acest sos, se pun cartofii sa fiarba inca 10 minute. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 verze potrivit de mari, 4 linguri grasime, 6 linguri sos alb, o lingurita otet, 4-5 buc. rosii, frunze de marar, sare, smantana Mod de preparare: Se taie varza in sferturi, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge de apa si se rumeneste in grasime fierbinte. Se pune intr-o cratita, se adauga sos alb peste varza. Se pun felii de rosii, se umple cu apa calduta si se lasa sa fiarba in clocote. Se mai adauga putina grasime si otet si se lasa sa fiarba in continuare. Se presara frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 teline mari, 1 ceapa, 2 linguri ulei, 2 linguri faina, 1 pahar apa, 2 linguri bulion, 1 lingurita frunza de telina tocata, sare Mod de preparare: Se curata telinele, se spala si se taie felii groase de 1 cm. Fiecare felie se da prin faina si se prajeste usor pe o parte si pe alta. In restul de ulei, se prajeste ceapa tocata marunt pana ce devine galbuie, se adauga o lingurita de faina si paharul cu apa, se lasa sa se rumeneasca, apoi se pune telina prajita, se sareaza si se lasa sa fiarba...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 teline mari, 5-6 ciuperci, 1 ceapa, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt sau ulei, 1 pahar vin, 1/2 pahar apa, sare, piper, putin cimbru Mod de preparare: Se curata telinele, se spala, se taie fiecare in opt parti si se pun la fiert in apa sarata. Cind sunt aproape moi, se scurg de apa. Ciupercile curatate si taiate felii se inabusa in putin unt sau ulei. Se prepara intr-o cratita urmatorul sos: se rumeneste usor ceapa taiata marunt in unt sau ulei. Se adauga faina si se lasa sa se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sosuri sau alte feluri de mincare la care sa nu-mi ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... Unul din felurile preferate de mincare ale copiilor mei. Mereu folosesc ... normal nu le accepta in mincare. Baiatul meu chiar asa imi ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... -i asa?!) daca sintem ceea ce mincam, ce sintem noi, in cele ... care istoria influenteaza ceea ce mincam. Cind, in 1066, Guillaume le ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu verdeturi . Daniela, Preparam si mincam , a pregatit Pennette cu naut si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... consideratie ca dupa ce s-a racit, mincarea mai scade. 4 ) Se serveste a doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina Mod de preparare: Ficatii se rumenesc putin in unt, cat sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficati, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste Mod de servire Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din Vegeta,stafidele, banana, tabasco. Mincarea se fierbe pe foc mic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa rece, desertindu-se in mincare, cu care se amesteca, lasind ... cratita de pe foc si mincarea se drege imediat cu smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pana fierb orezul si legumele. Mincarea trebuie sa fie legata. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. branza de vaci, 50 gr. margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou Mod de preparare: Se framinta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Mod de servire Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos
Reţetă de pe www.retete-bune.com