Cauta in 20.697 retete
Taie ciocolata în bucatele foarte mici si topeste-o într-un vas cu fund dublu sau la bain-marie. Înfige câte o scobitoare în fiecare capsuna si apoi scufund-o trei sfeturi în ciocolata. Asaza capsunile cu scobitoarea si coditele în jos pe un gratar si pune-le la frigider, pentru ca ciocolata sa se întareasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceaunul - impreuna cu tajine-ul nord-african si wok-ul chinez ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cea mai buna investitie in bucatarie de anul acesta a fost aparatul de inghetata si o recomand tuturor amatorilor de inghetata buna de casa. In cazul nostru, aparatul a devenit in scurt timp cel mai bun prieten si il punem la treaba tot la 3 zile si asa avem inghetata proaspata mereu in casa. Inghetata de pepene galben una din preferatele mele, iar reteta folosita i-a pus aroma faina in valoare. Laura , multumesc pentru frumoasa reteta! Ingrediente - - 500 g miez pepene galben - 150 ml iaurt...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Stiu ca e cald si ultimul lucru pe care doriti sa il faceti este sa va petreceti vremea amestecand prin oale. Stiu, prin asta trec si eu. Dar o mancare de dovlecei si cateva galuste n-au omorat pe nimeni J Dovleceii ii gasiti la tot pasul sau poate sunteti norocosi si aveti din gradinile bunicilor, parintilor sau chiar ale voastre. Noi avem de la dragii nostri parinti. Si cum merge dovlecelul cu rosiile, usturoiul si mararul..pfuuuu. Reteta pe care o propun azi e cat se poate de simpla. ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Pe scurtul-scurtului, patatas bravas sunt cartofi + sos picant de rosii (salsa brava). O mancare nu foarte pretentioasa, dar extrem de gustoasa, care vine din Spania. In patria ei se serveste atat ca si garnitura pentru diferite carnuri, dar si ca tapa, langa un pahar de vin ori bere. Ori mai multe. Pahare. Pe mine sosul m-a cucerit definitiv; deja am cateva idei si combinatii unde s-ar potrivi foarte bine. Merge si uns pe pita, atata e de bun, ca dip pentru nachos, chipsuri sau grisine si,...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... 10 Euro, mai scump inspre nord (Barcelona, Bilbao). Un meniu de ... , un Oloroso invechit. Venit din nordul basc Patxaran, cunoscut in mai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de curry din partea de nord-est a Indiei este extrem de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
sau tocana de vita cu bere si mustar. Si zahar brun. Si multe altele, pana la urma. Este o mancare cu specific belgian, pe care noi am indragit-o de cand am facut-o pentru prima oara. Este ceva de lucru pe ea, nu zic nu, insa rezultatul este pe masura muncii si asteptarii. Carnea se topeste efectiv in gura, iar zaharul si mustarul ii dau mancarii arome surprinzatoare. Aroma usor amaruie oferita de bere completeaza perfect toata explozia de senzatii pe papila gustativa. Nu stiu, cred ca e o...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Revin cu o noua editie a Meniului Saptamanii si va invit sa rasfoiti si variantele trecute aici . Gasiti mai jos meniul si linkurile la retete! :) Luni Budinca de tapioca cu cocos si mango Salata de fasole cu fasii de carne de porc Paine suedeza Marti Paine in ou cu scortisoara Aripioare in marinata de suc de mere Paine cu banane si ciocolata Miercuri Budinca de chia cu iaurt si boabe de cacao Lipie la gratar cu pui si legume Supa-crema broccoli cu leurda Joi Crema de miere Aripioare in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
* 200 g cuscus se fierb in 800 ml apa cu sare si o lingura de ulei * se lasa acoperit pana absoarbe tot lichidul, apoi punem in mijloc ciupercile pe care le pregatim asa: "calim" o ceapa, un ardei gras taiat cubulete si doua rosii in putina apa * adaugam ciupercile, condimentam si lasam sa fiarba pana scade zeama pe care au lasat-o Combinatia este perfecta, cuscus-ul m-a fascinat definitiv ... :) POFTA BUNA!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
2 kg rosii de tara bine coapte o mancarica care se aseamana cu o zacusca de legume, minunata 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 7 ardei copti 1 legatura patrunjel 1 legatura de marar 1 foaie de dafin 1 lgt curry 1 lgt boia dulce 1/2 lgt curcuma cimbru busuioc 1 lgt praf de usturoi 1 lg zahar Rosiile se toaca marunt, srdeii copti ii curatam de seminte si-i taiem bucatele potrivite, ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Calim usturoiul in ulei de masline, adaugam ceapa si dupa cateva minute...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... in amestecul dulce picant. In nordul Germaniei, dar si in secuime ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un etalon al mic dejunului nord american, care incearca despinderea de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 g faina 250 g telemea 450 g iaurt / kefir sau lapte batut 10 g praf de copt 1/2 lgt sare Intr-un bol se pune faina, sarea si praful de copt, se amesteca bine apoi se adauga branza telemea data prin razatoarea mai mare, sau maruntita bine cu o furculita. Se amesteca bine cu o lingura toate ingredientele uscate. Acum adaugati iaurtul si il incorporati cu o lingura in compozitia de faina si telemea. Apoi cand incepe sa se ingroase coca il framantati cu mainile pana se formeaza un aluat...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
M-am tot gandit ce as putea scrie in introducerea postarii de astazi si parca nimic din ce mi-a venit in minte nu mi-a placut. Mi-ar placea sa va spun ca am avut un sfarsit de saptamana delicios, dar poate veti spune ca e deja un cliseu. Dar chiar a fost delicios, trebuie sa ma credeti pe cuvant. Papila mea gustativa inca imi multumeste si au trecut vreo 2 zile de atunci. Haideti ca va spun de ce! (si uite ca am si introducerea) Sambata am participat la prima intalnire a cursului de gatit ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... foarte rar stim ce am transportat inainte in ele. Astfel, dupa ce ai transportat pungi cu carne cruda, e posibil ca data viitoare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. În zilele caniculare, poti adauga si câteva cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu v-am zis cum au iesit ? pai se vede dupa culoare, minunaaaaaate 200 gr calamar inele 200 gr baby sepie 400 gr midii 1 lgt curry 1 lgt boia dulce maghiran unt ulei de malsine patrunjel usturoi 2 rosii Calim usturoiul zdrobit in putin ulei de masline si unt. Adaugam fructele si mestecam in ele. Adaugam rosiile tocate, condimente si patrunjel.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... (S) 10-15(D) . Adresa: Soseaua Bucuresti Nord, nr. 14, Pipera (in incinta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro