midii pariziene
Pagina 4 din 4
Te-ar mai putea interesa:
midii, midii congelate, midii pane, jamie oliver midii, cum mancam midii pasteurizate, midii congelate pane, midii prajite, midii saganaki, 1 kg midii pret cat costa, midii provencale
Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu putina zeama in care fierb midiile si cu laptele. Se adauga galbenusul de ou, sare, iar la sfirsit se adauga o lingura de cascaval ras pe razatoarea mica si patrunjel tocat. - 1 kg fructe de mare, un ou, 25 g unt, o lingura faina, 150 ml lapte, o lingura cascaval ras, o legatura patrunjel tocat, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg fructe de mare, un ou, 25 g unt, o lingura faina, 150 ml lapte, o lingura cascaval ras, o legatura patrunjel tocat, sare Mod de preparare: Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu putina zeama in care fierb midiile si cu laptele. Se adauga galbenusul de ou, sare, iar la sfirsit se adauga o lingura de cascaval ras pe razatoarea mica si patrunjel tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com