Cauta in 21.294 retete
... in gospodarie, va recomandam un meniu cu care sa va dati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficatul se trage în ulei pâna se întareste suficient pentru a fi taiat marut, si mai apoi se amesteca bine cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smântâna si patrunjelul tocat. În etapa a doua, se desprinde pielea gainii de la piept introducând degetele de la gât în jos si se umple cu o treime din amestec, restul se introduce în burta si apoi se coase. Îaninte de a fi bagata la cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , va propunem cateva sugestii de meniu. Alegerea felurilor de mancare pe ... mancare si numarul de persoane. Meniu de gratar Este sezon de ... fructelor de sezon. Avantajul acestui meniu este ca nu va solicita ... , timpul de preparare al intregului meniu nu depaseste 4 ore, dar va ... ales daca ati inclus in meniu si carnaciori pe gratar. Puteti ... la desert  espresso cu inghetata....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru noi ultima perioada a insemnat o schimbare totala a modului de servire a mancarii. Am adoptat in proportie de 98% autodiversificarea (BLW), adica ii servesc Nataliei mancarea bucatele si ea le mananca singurica. De aceea a fost mai putina mancare gatita :) Luni Mar + banana + mandarina Mancare de mei si morcovi (meiul fiert, morcovii pasati , presarat totul cu patrunjel) Iaurt Marti Mar + Mango Legume diverse fierte si servite bucati (cartof, broccoli, conopida, mocov, pastarnac) Iaurt...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Saptamana mea in Madrid de asta primavara a fost superba! Asta se datoreaza si spectacolului de flamenco la care am participat. Daca va ganditi sa calatoriti in Spania, sa nu care cumva sa ocoliti un astfel de spectacol. Cele trei doamne care au dansat au avut trei stiluri diferite. Am vazut flamenco clasic, modern, gratios, dezlantuit. Oricare ar fi fost scoala pe care au urmat-o, dansul lor a fost plin de pasiune si forta. Va las cateva fotogafii, atat cat am putut eu sa prind din emotiile...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... trebuia sa fac eu sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie pe care sa il prezint pe blogul ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se spala salata, se usuca pe un servetel , se taie fasii subtirii. Se cojeste sfecla rosie . apoi se taie rondele. Se spala pestele , apoi se fierbe 10 min. Se adauga in salata dupa ce sa racit. Se adauga sare, ulei si putin otet balsamic. Cine doreste poate adauga oregano sau busuioc, Pofta Buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Supele, care i-au placut foarte mult lui Cipi :) ... eu, de la caldura de-afara - sa nu le vad :)) ...desi, am gustat de la el si erau extraordinar de bune... cea mai buna mi s-a parut cea de sofran si cea de ciuperci, care parca a fost si mai buna ... Toate au fost supe-crema... Toate se serveau cu crutoane de paine: Pranzul si cina... care cum le-am prins... oricum, aici nu e decat o parte... Foarte, foarte gustoase toate... nu-ti venea sa crezi... :) Aleluia!!!!!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... trebuia sa fac eu sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie pe care sa il prezint pe blogul ... un aperitiv minunat pentru un meniu de sarbatoare. Pofta buna!!! "Acesta ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Ce au in comun "Regina cantecului popular", "Pasarea Maiastra a teatrului romanesc" si "Fata Care Gateste Cu Flori"? BUNUL GUST, CALATORIA SI HARUL unesc aceasta intalnire a artelor: TEATRU - MUZICA - GASTRONOMIE intr-o seara de [&]
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se fierb cartofii, dar trebuie sa aveti grija sa nu se sfarâme. În paralel cu acestia, se fierb si ouale de prepelita. Dupa ce sunt gata cartofii, se taie cubulete si se lasa la racit. Într-un vas mare se pun: cartofii, ouale întregi, maslinele, ceapa taiata subtire, si felii din ardeiul murat. Se asezoneaza cu ulei, de preferat de masline, otet, sare si piper. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
O zi speciala pentru doamne si mamici. Echipa Cevabun.ro va sarbatoreste cu o selectie de dulce si urarile noastre de bine. Tort de ciocolata cu mango si lapte de cocos Tort diplomat Creme Brulee Tort din mousse de ciocolata Cheesecake cu fructe in crema de Cassis Tort cu smantana si rodii Tort de ciocolata cu portocale Tarta cu lamaie Tort de ciocolata cu nuci si cafea Prajitura cu branza New York
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Salata propusa de aceasta data are la baza o leguma agreata doar de o parte din voi, dar foarte sanatoasa: ceapa. La aceasta adaugam un desert pentru indulcire, o prajitura cu alune.Salata de ceapaIngrediente si cantitati: 6 cepe maridressing de salata50 g. maslineMod de preparare: Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Se sareaza dupa gust si se lasa circa o ora sa se scurga de zeama. Se intoarce usor, presarandu-se intr-o sita, se aseaza intr-o salatiera, se stropeste cu dressing...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toamna este perioada in care intrebarea "ce gatesc azi?" nu exista. Cu o singura conditie: sa treci prin piata, macar o data pe saptamna. Ca dovada ca se poate, dar si ca o provocare iti propun un experiment: o tura de cumparaturi in piata, cu lista de cumparaturi in mana si meniul pentru o familie de patru persoane. Ce am cumparat: doi piepti de pui fara os si un pui intreg, o bucata de dovleac de vreo 750 de grame, doua teline potrivite, cu tot cu frunze, jumatate de kilogram de morcovi si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orez cu pui si morcovi Ingrediente si cantitati: Piept de pui, taiat fasii 1/4 ceasca cu unt sau margarina 1 1/2 ceasca de orez cu bob lung 5 morcovi de marime medie, feliati 1 ceapa medie, taiata marunt 1/2 ceasca de ciuperci feliate 1/4 ceasca ardei rosu, taiat marunt 2 cesti supa de pui 2 lingurite de patrunjel proaspat, taiat marunt Mod de preparare: 1. Rumeneste puiul in unt sau margarina, la foc mediu; ia-l de pe foc atunci cand s-a calit. Adauga in vas orezul, morcovii, ceapa, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aperitivul recomandat este o piftie din carne de porc dar si de vita, traditionala friptura de porc (cine nu cumpara macar o bucatica sa aiba pe masa de Craciun) si cozonacul, care face casa sa miroasa a sarbatori. Racitura (piftie de porc si vitel) Ingrediente: 1 kg. picioare, 3 litri apa, o capatana de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc, dar si din picioare de vitel. Mai gustoase ies cele amestecate. Se pun la fiert, intr-un vas cu apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru masa de Revelion va propun cateva aperitive foarte usoare (ca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Salata propusa de aceasta data are la baza o leguma agreata doar de o parte din voi, dar foarte sanatoasa: ceapa. La aceasta adaugam un desert pentru indulcire, o prajitura cu alune. Salata de ceapa Ingrediente si cantitati : 6 cepe mari dressing de salata 50 g. masline Mod de preparare : Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Se sareaza dupa gust si se lasa circa o ora sa se scurga de zeama. Se intoarce usor, presarandu-se intr-o sita, se aseaza intr-o salatiera, se stropeste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orez cu pui si morcoviIngrediente si cantitati:Piept de pui, taiat fasii1/4 ceasca cu unt sau margarina1 1/2 ceasca de orez cu bob lung5 morcovi de marime medie, feliati1 ceapa medie, taiata marunt1/2 ceasca de ciuperci feliate1/4 ceasca ardei rosu, taiat marunt2 cesti supa de pui2 lingurite de patrunjel proaspat, taiat maruntMod de preparare:1. Rumeneste puiul in unt sau margarina, la foc mediu; ia-l de pe foc atunci cand s-a calit. Adauga in vas orezul, morcovii, ceapa, ciupercile si...
Reţetă de pe retete.eva.ro