Cauta in 20.697 retete
Într-un vas, se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un alt vas, se amesteca oul, laptele, uleiul si feliile de banana. Cele doua amestecuri se combina. Pune la foc mediu o tigaie unsa cu ulei. Se va adauga în tigaie aproximativ un sfert de cana din aluat pentru fiecare clatita. Tine clatita la foc pâna când este aurie pe ambele parti. Dupa ce sunt gata, clatitele vor fi stropite cu sirop de caramel din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Somon cu lamaie si cuscusIngrediente si cantitati:file de somon2 lingurite cu unt2 lingurite cu ulei de masline1 lingurita cu usturoi pisat1 lingurita cu suc de lamaie1 lingurita cu sarepiper, dupa gust1/4 ceasca de apa1 ceasca rosii proaspete, taiate maruntpraf de coriandru2 cesti de apa fierbinte1 ceasca de cuscusMod de preparare:1. Incinge untul si uleiul de masline intr-un vas, la foc mediu. 2. Pune somonul in vas si adauga usturoiul, sucul de lamaie, piperul si sarea. Toarna in vas un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucate alese. Am pregatit meniuri speciale la preturi bune! Va oferim ... mere Pret: 40 ron/persoana Meniu gustos cu carne de vita ... cu prune Pret:30ron/persoana Meniu gusots cu carne de porc ... si stafide Pret:25ron/persoana Meniu dobrogean Supa de visine sau ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
S-au implinit 3 ani de cand am scris prima oara pe acest blog. In ultimul timp am fost cam absenta din mai multe motive:) Unul a fost concediul, al doilea a fost cura mea de slabire, al treilea cred a fost lipsa de timp sa experimentez reteta noi. Am facut o prajitura din nou cu visine (de data asta visinele au fost din congelator) si bezea dar nouatea e ca de data asta am pus pe jumatate din tava prune si multa scortisoara. Peste aluatul intins am pus un strat subtire de pesmet pentru a...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Pestele se spala se condimenteaza si se lasa doua ore sa prinda gust apoi se pune pe un gratar incins in prealabil si se lasa suficient sa fie bine facut. Pestele se orneaza cu feliute de rosii, ardei si lamaie.Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur sau legume dupa preferinta. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obisnuite din sarea de bucatarie), speciala pentru muraturi. Nici sarea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O zi speciala pentru doamne si mamici. Echipa Cevabun.ro va sarbatoreste cu o selectie de dulce si urarile noastre de bine. Tort de ciocolata cu mango si lapte de cocos Tort diplomat Creme Brulee Tort din mousse de ciocolata Cheesecake cu fructe in crema de Cassis Tort cu smantana si rodii Tort de ciocolata cu portocale Tarta cu lamaie Tort de ciocolata cu nuci si cafea Prajitura cu branza New York
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... degustati :). Until now, everytime I cooked pork I cose a hard way. Whether I had ... , from then on, everytime I cook pork I can hardly control myself not ... very simple: take some beautiful pork chops and rub them with ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in bucatarie, va propunem un meniu usor si rapid, de sezon ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pacate foarte tarziu ideile de meniu pentru ziua copiilor, mai ales ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos: Intr-o tigaie adanca/wok se pune 50 g unt si ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru frisca si cu lingurita de amidon dizolvata in 2 linguri de apa, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in gospodarie, va recomandam un meniu cu care sa va dati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albinutza Concursul organizat pe blog, Delicios de dulce a ajuns la final ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-o tigaie nonaderenta, la foc mic, prepara pieptul de pui pâna când devine alb si este bine patruns în interior. Scurge excesul de grasime din tigaie, taie pieptul de pui în bucatele si pune-l iar în tigaie. Adauga ceapa, smântâna brânza rasa, patrunjelul, oregano si piperul. Încalzeste pâna când brânza se topeste. Adauga apoi sosul de rosii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul si sarea. Pune apoi compozitie în mod...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si am ales cateva retete speciale, adica tot atatea idei noi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ti s-a intamplat, poate, deseori sa pregatesti o friptura savuroasa familiei tale si sa realizezi apoi ca... ceva lipseste. Din lipsa de timp, inspiratie sau, pur si simplu, din comoditate, ne concentram asupra unui anumit fel de mancare, pe care il gatim, uitand ca un sos bine preparat si condimentat poate da o savoare aparte mancarii. Totodata, din pacate, foarte multe dintre noi apeleaza la sosurile din comert, pline de conservanti, indulcite cu zahar si deloc proaspete, uitand ca cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , va propunem cateva sugestii de meniu. Alegerea felurilor de mancare pe ... mancare si numarul de persoane. Meniu de gratar Este sezon de ... fructelor de sezon. Avantajul acestui meniu este ca nu va solicita ... , timpul de preparare al intregului meniu nu depaseste 4 ore, dar va ... ales daca ati inclus in meniu si carnaciori pe gratar. Puteti ... la desert  espresso cu inghetata....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa le oferi acest desert delicios si prietenilor care vin în vizita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru noi ultima perioada a insemnat o schimbare totala a modului de servire a mancarii. Am adoptat in proportie de 98% autodiversificarea (BLW), adica ii servesc Nataliei mancarea bucatele si ea le mananca singurica. De aceea a fost mai putina mancare gatita :) Luni Mar + banana + mandarina Mancare de mei si morcovi (meiul fiert, morcovii pasati , presarat totul cu patrunjel) Iaurt Marti Mar + Mango Legume diverse fierte si servite bucati (cartof, broccoli, conopida, mocov, pastarnac) Iaurt...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente : - 750 g faina alba pentru paine - 25 g drojdie proaspata - 2.5 lingurite de zahar - 2 lingurite de sare - 450 ml apa - 2 linguri de ulei - 2 cepe mari taiate marunt - 1 albus de ou Intr-un bol maruntiti drojdia prospata, puneti 2 linguri de apa, 1 lingurita de zahar si 2 linguri de faina. Lasati sa creasca timp de 30 minute aproximativ, pana cand incepe sa fermenteze si dubleaza de volum. Ceapa curatata si taiata o caliti intr-o cratita cu uleiul, nu trebuie sa prinda culoare....
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com