meniu ocazii speciale pork delice
Pagina 4 din 5
Nu poti sa nu profiti de belsugul trufandalelor si legumelor noi, asa ca, pentru un plus de inspiratie Eva iti propune un meniu de vara - unul complet verde. Toate retele au ingrediente pentru patru portii. Toate ingredientele acestui meniu au in comun faptul ca sunt verzi si proaspete. Combinatiile sunt aromate, racoritoare, iar rezultatele garantate. Supa rece de castraveti si ierburi aromate Salata de pui cu arahide si verdeturi Salata de kiwi cu fistic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestec cu merele va rezulta o delicioasa placinta .Aceasta este una din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Iti oferim cateva retete absolut delicioase, usor de preparat, care te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand o face, cauta sa prepare specialitatile sale preferate, mancaruri cat mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ti doresc decat un concediu insorit si pofta de cocktailuri delicioase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuia sa fac eu sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie pe care sa il prezint pe blogul ... in urma si acum a fost ocazia perfecta sa il gatesc. Aceasta ... un aperitiv minunat pentru un meniu de sarbatoare. Pofta buna!!! "Acesta ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Castanele se spala bine si se asaza pe un prosop de hârtie ca sa absoarba apa. Între timp, lasa cuptorul sa se încalzeasca. Dupa ce s-au uscat bine castanele, se cresteaza pe orizontala si se asaza într-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se pune putina sare peste ele si se lasa la copt aproximativ 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucatarie, va propunem un meniu usor si rapid, de sezon ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... samburi. Cu ajutorul unei forme speciale sau a unei lingurite scoatem o parte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Somon cu lamaie si cuscus Ingrediente si cantitati: file de somon 2 lingurite cu unt 2 lingurite cu ulei de masline 1 lingurita cu usturoi pisat 1 lingurita cu suc de lamaie 1 lingurita cu sare piper, dupa gust 1/4 ceasca de apa 1 ceasca rosii proaspete, taiate marunt praf de coriandru 2 cesti de apa fierbinte 1 ceasca de cuscus Mod de preparare: 1. Incinge untul si uleiul de masline intr-un vas, la foc mediu. 2. Pune somonul in vas si adauga usturoiul, sucul de lamaie, piperul si sarea. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Margarina moale, se taie bucatele si se pune intr-un castron. Peste margarina se toarna cele 9 linguri de apa fiebinte. Se amesteca putin pentru omogenizare.Se adauga praful de sare si faina putin cate putin, pana obtineti un aluat "matasos" si foarte usor de manevrat. Intindeti 2 foi cu sucitorul. Prima foaie o puneti in tava neunsa (nu se va lipi datorita margarinei din compozitie), turnati umplutura si acoperiti cu a doua foaie pe care o intepati din loc in loc cu o furculita.Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele si se taie în felii nici prea groase, nici prea subtiri. Se pun în tava de tarta si se dau la cuptor timp de 10 minute la foc mediu. Între timp, untul topit se amesteca cu zaharul. Dupa cele 10 minute, turnam compozitia rezultata peste mere, iar peste asezam foaia de foitaj. Chiar daca nu este rotunda, nu e nevoie sa o taiem dupa forma tavii, ci vom face din surplus o margine care va deveni crocanta. Se lasa la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, se scoate, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un italian gurmand A compus cantoneta Pe care eu v-o recomand: ,,Dieta cu pancetta" INGREDIENTE 200 gr paste (am folosit tagliatelle) 1 borcan mic cu rosii intregi decojite 2 catei de usturoi 200 gr pancetta (sau bacon tocat cubulete) 200 gr mozarella si parmezan (razuite) sare, piper dupa gust 2 linguri ulei de masline PLAN [&] Post-ul TAGLIATELLE CU PANCETTA RAPIDE SI DELICIOASE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Sunt adorate de copii, sunt delicioase dimineata (pot deveni un pretext ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Deliciile din biscuiti si fructe confiate In doi timpi si trei miscari sunt modelate. INGREDIENTE 250 gr de biscuiti 100 gr de unt 100 gr amestec de fructe confiate (stafide, merisoare, banane, ananas) 4 linguri fulgi de cocos PLAN DE LUCRU delicii din biscuiti si fructe confiate sfaramam biscuitii grosier. I-am rupt cu mana, nu [&] Post-ul DELICII DIN BISCUITI SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Mod de preparare: Se încalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Ardeii, cartoful dulce, dovleceii si ceapa rosie, se asaza întrr-o tava stropita cu ulei de masline. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile cu piper negru proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava cu legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava fierbinte si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc. Apoi se toarna laptele, putin câte putin, si faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se încorporeaza usor în amestecul de galbenusuri. Dupa ce compozitia a fost omogenizata bine, în tigaia încinsa zdravan si unsa suficient cu unt sau margarina se toarna un sfert de polonic de aluat. Când încep gaurile sa se formeze se întoarce pancake-ul. Totul dureaza circa un minut. Înainte de a fi servite se ung cu orice...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca dupa noaptea de Inviere si dupa cel mai lung post al anului veti dori sa mancati ceva deosebit dar si traditional, noi incercam sa va sugeram cateva retete utile in gospodarie. Ele vor fi un deliciu, pe langa masa aranjata in mod festiv. Aperitiv Crap cu maioneza : 1 kg. crap zarzavat de supa 3-4 boabe de ienibahar o foaie de dafin o ceapa sare maioneza Mod de preparare: Se fierbe crapul impreuna cu zarzavatul si ienibaharul, ca pentru rasol. Se lasa sa se raceasca in apa in care a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro