Cauta in 20.692 retete
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora. Incingeti o tigaie ... pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte ... sote de spanac - 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smantana obisnuita;-) -presara un praf de sare si distribuie deasupra somonul marinat Ocean Fish taiat fasii subtiri. Stropeste cu un fir de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - fotografia de mai sus http://feedproxy.google.com/~r/CuinaBanateana/~3/fTVvKfsP8YA/somon-marinat-cu-marar.html SALATE http://bucatariaelenei.blogspot.com/2010/06 ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... latime Usturoiul se taie marunt. Somonul se separa de piele si ... 50 ml ulei de masline. Fâsiile de somon se amesteca cu marinata preparata si se tine la rece minim ... se soteaza în unt, se adauga usturoiul tocat marunt, fâsiile de somon marinate, smântâna lichida si se fierb împreuna timp de ... . Pennele cu sos de smantana, somon si zucchini se servesc calde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 3. Servesti supa calda, garnisita cu smantana amestecata cu marar, somonul afumat marinat taiat felii subtiri si o crenguta de marar. Eu am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... celalalat medalion. Daca se prajeste somonul se indeparteaza patrunjelul ca sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca uleiul de masline si otetul balsamic într-un bol. Asaza fileurile de somon într-o tava joasa pentru copt. Freaca fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarna amestecul cu ulei si otet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine. Asezoneaza cu coriandru, busuioc si sare. Lasa timp de zece minute la marinat. Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanta fata de grillul din partea de sus a cuptorului si lasa timp de 15...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea si piperul. Se pune somonul într-un vas termorezistent si ... si se lasa pestele la marinat, cel putin jumatate de ora ... pe ambele parti astfel încât marinata sa îl patrunda. Se încalzeste cuptorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) într-o tigaie din teflon. Presara somonul cu sare si piper. Adauga somonul în tigaie si lasa timp de 4 minute pe fiecare parte sau ... pasta de hrean într-un bol. Serveste cu somon si carofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline ... un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stropim pestele pe ambele parti cu zeama de la jumatate de lamaie si cu doua linguri ulei de masline extravirgin . Presaram condimentul pentru peste si sarea roz de Himalaya Ungem grill-ul cu doua linguri de ulei de masline si cand e foarte bine incins asezam pe el pestele. Lasam aproximativ 5-10 minute pe fiecare parte, depinde cat este de gros. Cat sta pestele pe grill pregatim sosul de iaurt. Eu am folosit iaurt grecesc pe care l-am pus intr-un castronel si l-am amestecat cu zeama de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adauga zaharul brun. Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahar si se lasa pe foc mediu aproximativ 5 minute. Dupa aceea, se toarna bourbonul în jurul pestelui si se lasa pe foc alte 5 minute sau pâna când pestele de desprinde usor cu furculita. Se pune somonul în farfurie si se adauga peste el glazura ramasa în tigaie. Se poate servi cu orez brun si sparanghel!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de prepararare: Puneti la fiert spaghetele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Într-o tigaie su pune smântâna lichida cu galbenusul de ou, parmezanul razuit, vinul, somonul, sare si piper dupa gust. Se fierbe câteva minute pâna se leaga sosul. La sfârsit, când se opreste focul, se aduga patrunjelul. Acest sos se amesteca cu spaghetele. În farfurie se poate adauga parmezan, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro