Cauta in 20.697 retete
... s-a evaporat. 5. Poti servi friptura si calda si rece, cu morcovi stropiti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 30 de minute. Serveste mancarea calda. Sfat Eva: Poti renunta la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput curatati rosiile de piele si de seminte , apoi taiati in bucati mici. Intr-o tigaie puneti uleiul, usturoiul si rosiile si gatiti la foc mare pentru 10 min.Dupa, adaugati maslinele si lasati pe foc inca 2 minute. Acum puneti feliile de carne in tigaie si gatitile cate 2 minute pe fiecare parte.Secretul este ca , carnea sa nu devina dura . Cand este aproape gata presarati cu oregano. Se serveste cald ,cu piure de cartofi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Indian Recipes " e o comoara plina cu mancaruri indiene. Toate foarte simplu de ... piper. Serveste mancarea presarata cu migdale aurite si paine naan calda ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... sunt lasate la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incalzit (nu incins - ci doar cald), inainte. Se coace circa 20 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu de tot) cu apa calda. Le lasati sub capac pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala legumele si ciu­percile, se taie bucati de marimi asemanatoare si se calesc în ulei 10 minute, pâ­na când scade zeama lasata de ciuperci. Ouale se bat ca pentru omleta cu condimen­tele. Se pun legumele într-un vas termorezistent uns cu ulei, se toarna ouale deasu­pra. Vasul se introduce în cup­torul preîncalzit, pentru aproximativ 20 de minute. Se serveste calda, cu gar­nitura de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... temperatura de 200 de grade Celsius. Vinete Parmigiana se servesc calde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Snitelul de ciuperci se serveste cald sau rece, cu garnitura de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cam 5 minute. Se pot servi calde sau reci in functie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la salate la garnituri sau mancaruri propriu-zise. Cel mai important ... carne si legume. Se serveste cald sau la temperatura camerei. Timp ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , se amesteca, se toarna apa calda cat s-o cuprinda si se pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servi rece ca aperitiv sau calda ca fel principal cu legume ... ulei. Pot fi servite atat calde, cat si reci, cu lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... feta pe deasupra. Se serveste cald sau la temperatura camerei. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dau la foc mic.Se servesc calde cu mamaliguta. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc si se adauga patrunjelul tocat marunt. Servire Se serveste calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro