Cauta in 21.294 retete
Dupa atatea mancaruri usoare, de vara, e timpul sa incercati si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta si intr-un vasde lut, poate fi un deliciu pentru intreaga familie. Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc de rosii,2-3 linguri de faina,1 cana de smantana, boia dulce de ardei si sare Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite, ii dam sare si oprajim in ulei. O scoatemapoi intr-o strachina. In grasimea ramasa calim ceapa, adaugam varzatocata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se integreaza perfect in aceasta mancare cu 4 tipuri de boabe: fasole ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Mod de preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu ... lasa mai bine gustul in mancare. Se scade potrivit, dar se ia in consideratie ca mancarea sleindu-se pare mai scazuta. n orice ... in untdelemn suficient, pentru ca mancarea sa fie destul de grasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am descoperit de curand mazarea Bonduelle si cea de la Uncle Statis la punga. Si mi-am promis ca never evern nu mai folosesc mazarea de la conserva sau borcan, ci numai cea congelata. E mai frageda, mai crocanta, boabele sunt mai mari si mai verzi decat la mazarea din borcan. Pentru reteta de azi: - 1 1/2 piept de pui - 400g (o punga) de mazare - o ceapa mica - ulei - 2-3 linguri cu varf de faina - 50 ml bulion (mai mult daca va place mai acra) - 300-400 ml de lapte - condimente pt pui -...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
10 legaturi mici de stevie 1 ceapa rosie cateva fire de ceapa verde 1 cescuta de orez 2 catei de usturoi 1 morcov 1 capia optional ulei de masline bulion delikat condimente: 1lgt curry, 1lgt boia dulce, turmeric si curcuma Calim ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit adaugam morcovul ras fin si ardeiul cubulete. Dupa ce le-am calit bine adaugam orezul si condimentele. Punem 2-3 linguri de bulion si amestecam sa nu se prinda. Separat punem stevia spalata si taiata fasii in apa clocotita cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... premiul cel mare - un aparat foto la fel de colorat cum ... umplut cu pere In copilarie mancam foarte des paine cu marmelada ... astfel ca stimuleaza pofta de mancare,combina gustul usor acrisor al ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 ceapa rosie 1 ceapa alba 1 albitura 1 morcov 2 ardei grasi 1-2 cartofi 1 cana de linte rosie patrunjel ulei masline condimente: curry, boia, coriandru cativa catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului Tocam cepele si ardeiul marunt, albitura o dam prin razatoarea mare si morcovul prin cea mica. Calim ceapa, usturoiul apoi adaugam ardeiul si la urma morcovul. Punem niscaiva condimente si apa fiarta sau zeama de legume. Adaugam restul legumelor si cand sunt aproape fierte adaugam lintea...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... o bucurie: sa va aduc o tochitura moldoveneasca , ca la mama acasa. Si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Dana Savuica, gazda emisiunii "Dana de pica", difuzata pe Acasa tv,declara ca nu se descurca in bucatarie. Cu toate astea, ea este imagineaunei emisiuni care include si retete culinare. Intrebata care estemancarea preferata, ea spune: "Imi plac foate mult mancarurile cu vinete:salata, vinete la cuptor cu cascaval, vinete impanate." S-a hotarat totusi sa dezvaluie o reteta preferata cititoarelor noastre,si anume zacusca de vinete. Este nevoie de: 4 vinete, 4 ardei, 4 cepe, 4 rosii decojite,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , incat am dedus ca si mancarea trebuie sa fie pe masura ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... cuptor. Aprindem cuptorul si lasam mancarea pana scade atat cat ne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Picanta si aromata, densa si consistenta, aceasta tocana se regaseste, cu cateva nunate, in tot nordul Africii, din Egipt si pana in Maroc, trecand prin Libia, Algeria si Tunisia. Carnea de miel (si uneori de capra), pulpa sau spata, se fierbe inabusit in vas de lut  de regula tajine  impreuna cu condimente si legume pana se topeste in gura intr-o explozie de arome. Portii: 4-6 Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: 1 kilogram carne de miel, oaie sau capra 1 ceapa mare 1 ardei gras 1 morcov...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Burta prefiarta, taiata în fâsii subtiri, se pune la fiert în apa cu putina sare. Se adauga ceapa, morcovul, pastârnacul tocate marunt si se lasa la fiert pâna ce burta devine moale. Când toate ingredientele s-au fiert, se pune usturoiul pisat, se adauga sare si câteva linguri cu otet, dupa gust, apoi se opreste focul. Într-un vas mare se bat galbenusurile de ou si smântâna, adaugându-se treptat câte un polonic de ciorba fierbinte, amestecând continuu. Când amestecul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca asocierea vinurilor cu preparatele culinare este adeseori o provocare, Organizatia Somelierilor din Romania ( OSR 2011 ) ne pune la dispozitie un instrument deosebit de folositor: un ghid simplu cu ajutorul caruia se pot face acorduri intre vinuri si bucate. Nu este un material exhaustiv, ci doar un minim indreptar pentru cei care doresc sa serveasca un vin potrivit la masa. Ghidul este impartit in doua categorii: Vinuri rosii si Vinuri albe. La fiecare categorie exista...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mâncarea aceasta cu iz, aspect si usor gust de pepperonata italieneasca, nu-i pepperonata si nici italieneasca nu e. Dar seamana. Si e de post. Ar putea fi un început de ratatouille dar nu-i nici asta. Nici ghiveci si nici giuvece. E doar un amestec între toate ideile de mai sus, plus o tusa de coriandru pentru a usura o excursie mentala spre Asia. Pentru doua portii sanatoase aveti nevoie de trei ori patru ardei grasi si de o vânata. Daca nu-i sezon de vinete, puteti folosi vinete din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa un post lung de 7 saptamani, ne dorim o masa bogata si plina de bunatati. Cum sunt asteptati multi musafiri in vizita, gazdele trebuie sa fie la inaltime pe toate planurile, inclusiv cu un meniu adecvat pentru toate gusturile. [readalso] Citeste si Ghidul Fripturilor. [/readalso] Ceva bun .ro va ofera sugestii pentru un meniu de Paste ce imbina bucatele traditionale cu retete rapide si surprinzatoare, meniuri pentru personalitatea fiecaruia. Masa de Paste, fie ca vorbim de masa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mancare normala, de zi cu zi, o tocanita lipsita nazuri si poate ... fac din acest fel de mancare o binecuvantare dupa o zi de munca ... trageti vasul de pe foc. Mancarea de mazare cu carnaciori se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Trei preparate delicioase, cu ingrediente de vara. Totul gata in cateva minute, fara a fi nevoie sa folosesti aragazul. Ai nevoie de cateva rosii, avocado, ceapa verde, busuioc, usturoi, ulei de masline, iar pentru desert niste branza proaspata, fructe de padure, caise si biscuiti. Iata trei retete delicioase, pe care le poti prepara foarte rapid, fara sa apelezi la aragaz. Supa de rosii naturala Tartar de rosii si avocado Fructe cu spuma de branza
Reţetă de pe retete.eva.ro