mancare italieneasca traditionale poze
Pagina 5 din 5
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poti gati aceasta mancare de mazare, ciuperci si branza in orice ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piure de cartofi, grasimea face mancarea mai gustoasa pentru ca, carnea ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , adeseori am vazut frigidere in care mancarea era depozitata neacoperita sau mancarea gatita se afla pe rafturile de jos, deasupra tronand intr ... de sus depozitati mereu mancarea gatita! Iar mancarea gatita trebuie sa ... . Este foarte important ca in mancarea gatita sa nu scape din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se spala stevia, se opareste si se toaca marunt sau cu blenderul pentru cei care nu au rabdare. Se pune la foc cu ardeiul si ceapa. Cand acestea din urma s-au fiert, se adauga putin sos de rosii. Nu mai dureaza mult si punem 3 linguri ulei, leutean si sarea. Eu am adaugat si fidea pentru ca altfel nu mai am nevoie de paine la masa. Nu este o mancare spectaculoasa, este doar delicioasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... combinarii acestor doua legume, aceasta mancare va avea un gust deosebit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... miere. Este gatit in mod traditional, de Craciun, si in Argentina ... si Peru, inlocuind pe alocuri traditionala roscon de reyes (prajitura regelui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Peninsula iberica reprezinta pentru ardeleni cam ce reprezinta Grecia pentru romanii din sud estul tarii. Exceptand fructele de mare prezente peste tot, satucele spaniole sau portugheze ii intampina cu o bucatarie straniu de familiara la 3000 de kilometri de casa. Boia de ardei, untura de porc pe pita, carne de porc uscata si afumata, carnati condimentati cu cimbru si usturoi si asa mai departe de casa. Crevetii cu carne de porc afumata o tocanita frusta, de tara sunt un curajos melanj ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1kg spanac 6 copanele 1 praz sau o ceapa 1 pahar orez 2 oua 1 pahar bulion sare,piper Mod de preparare Se curata spanacul, se spala bine apoi se opareste Se prajesc copanelele pe jumatate ,se adauga prazul tocat marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie Se scurge spanacul care a fost oparit in prealabil ,se pune peste carne si se adauga orezul. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand spanacul si orezul sunt fierte se adauga bulionul si se drege cu ouale care se...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... dimensiune acestei carni speciale intr-o mancare simpla, dar gustoasa, care ne aduce aminte de mancarea ca la mama acasa. Portii : 5 portii Timp ... . Cu 5 minute inainte de a lua mancarea de pe foc, dupa ce ... , cu 5 minute inainte de lua mancarea de pe foc. Zeama din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... serviti ayran -ul alaturi de o mancare condimentata, puteti sa ii adaugati ... castravete.[/note] [important]In mod traditional, iaurtul si apa se omogenizeaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg praz 5-6 aripioare pui 1 legatura patrunjel 2-3 linguri bulion sare,piper Mod de preparare Se prajesc aripioarele in ulei,dar nu de tot. Se taie prazul rondele. Se adauga peste carne si se lasa pana devine sticlos Se completeaza cu apa,se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic,pana scade apa. Cand este fiert se adauga bulionul si se mai da intr-un clocot.Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel verde tocat marunt .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
500 g fasole verde proaspata sau congelata Carne de pui sau.porc Mod de preparare:
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Mancare balcanica prin excelenta, cu puternice si controversate origini turcesti si ... . Asezonati cu sare si piper. Mancarea de berbecut cu usturoi si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune putin lapte deoparte in timp ce restul va fi pus la fiert. Laptele pus deoparte se incalzeste putin dupa care, in el, va fi topita drojdia. Laptele pus la fiert trebuie lasat sa dea de cateva ori in clocot, dupa care se adauga 2-3 linguri de faina. Nu uita sa amesteci in continuu pe masura ce adaugi faina pentru a nu se face cocoloase. Foarte bine ar fi sa folosesti un tel. Laptele se da apoi la o parte de pe foc, urmand sa fie adaugata drojdia topita. Se pune compozitia deoparte, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mancare sanatoasa si gustoasa 2 kg spanac proaspat, 1 morcov, 1 capia, 1 ceapa, 2-3 catei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , se integreaza perfect in aceasta mancare cu 4 tipuri de boabe: fasole ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa atatea mancaruri usoare, de vara, e timpul sa incercati si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta si intr-un vasde lut, poate fi un deliciu pentru intreaga familie. Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc de rosii,2-3 linguri de faina,1 cana de smantana, boia dulce de ardei si sare Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite, ii dam sare si oprajim in ulei. O scoatemapoi intr-o strachina. In grasimea ramasa calim ceapa, adaugam varzatocata...
Reţetă de pe retete.eva.ro