Cauta in 21.294 retete
... -o oala cu o cana de arpagic murat si o lingura de ulei de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... borcanul, trebuie sa patrezi fructele murate la rece. Sfat Eva: Poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ori, m-a salvat acest zarzavat pentru iarna facut cu atata drag de ... copii. Zarzavat de ciorba pentru iarna Sunteti gata? Luati creionul si ... doresc si o camara cat mai plina! Zarzavat de ciorba pentru iarna ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... prajita, ton, maioneza si castraveciori murati. Portii: 2 Timp de preparare: 10 ... , mica 4 linguri de maioneza 4-5 castraveciori murati 1 lingura zeama de lamaie 1 lingura ... . Sandvisul cu ton si castraveciori murati se consuma imediat, cu salata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am pus anul acesta castravetii murati, numai la gandul ca in ... . Anul asta am pus castraveti murati, ardei iuti in otet si ... mi-o furati :) Ingrediente pentru castraveti murati: - 4-5 kg de castraveti (am pus ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ies grozave insa si pepenele murat fara alte legume e si mai ... peste 3 saptamani- o luna. Varianta 1 cu muratoarea la cald : Borcanul nr 1 : super ... .10.2016, galeata Varianta 2 cu muratoarea la rece : super buni, am ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Deja dupa doua zile, ouale murate se pot servi. Pentru un ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
O reteta ce nu mai are nevoie de nici o prezentare fiindca imaginile vorbesc de la sine. Ingrediente varza sare Mod de preparare Curatam varza, o taiem in patru si o tocam. O frecam bine de tot cu sare pana isi lasa zeama si o indesam in borcane. Punem in camara la loc racoros . Cand o servim adaugam ulei si piper si obtinem o delicioasa salata.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Reteta de gogosari e din caietul mamei, pe care si l-a facut cand s-a casatorit. Mie imi place foarte mult reteta pentru ca este simplu de preparat, nu necesita fierbere si gogosarii stau foarte bine asa! Plus ca pentru starea in care sunt acum, e o reteta mai mult decat potrivita, tocmai pentru ca nu e deloc complicata. Ingrediente (pentru 1/2 portie - 3 kg de gogosari - 450 ml de otet - 3 linguri de sare grunjoasa - 300 gr de zahar - piper boabe - foi de dafin - o lingurita de conservant ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O reteta culinara mai simpla decat asta nu cred ca v-am propus&eu anul asta m-am regasit intr-o situatie bizara: fara mama, maestra muraturilor, fara Buni (e plecata in "concediu"), cu bebe la purtator etc... asa ca, avand in vedere ca statul in picioare e foarte problematic pentru mine, am ales retete de muraturi simple, usor e facut si mai ales DELICIOASEEEEE!!! Ingrediente: - 500 g de ardei iuti (sau bulgaresti) - boabe de mustar - sare dupa gust - o lingura de zahar sau miere - 1 litru de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O reteta altfel, un fel de muraturi pe care nu-l prepara chiar toata lumea. Sa vedem despre ce este vorba... Ca ingrediente ai nevoie de pepeni, gogonele, castraveti, frunze de telina, frunze de hrean, sare. Modul de preparare este la fel de simplu ca lista de ingrediente. Pepenii se spala si se pun in borcane, printre ei asezandu-se castraveti, gogonele, frunzele de telina si de hrean, pentru aroma. Apoi, pentru fiecare de litru de apa, se adauga 25 g de sare, iar saramura astfel obtinuta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastaile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile sezoniere pe care le ofera pamantul. Cu o durata de viata scurta, mai sarace in carbohidrati si amidon decat fasolea, pastaile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a va bucura de ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente : - ardei grasi - varza (15 g sare pentru 1 kg de varza taiata fidea) Pentru 1 l. de lichid : - 800 ml apa - 200 ml otet de vin alb - 15 g sare - 15 g zahar - 1 lingura de 5 condimente amestecate in proportii egale : piper alb, piper negru, piper gris, piment iute, baie rose Varza se curata de primele foi, se taie in patru si apoi in fidea. Sarati varza, pentru 1 kg de varza - 15 g sare. Amestecati bine si lasati 2-3 ore, pentru a lasa zeama. Scurgeti de zeama. Spalati si taiati...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... ca formula de conservare pentru iarna, sucul de rosii se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ardeii umpluti cu varza, aceste muraturi in muraturi, in care ingredientele isi imprumuta gusturile, combina dulceata verzei cu timbrul proaspat si acidulat al ardeiului. Muraturi in saramura, acesti ardei merg bine cu fripturi de porc, dar si cu ostropelul sau papricasul de pui. Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 7 kilograme de ardei gras, de dimensiuni medii 6 kilograme de varza alba 1 kilogram de morcovi (optional, pentru culoare) 1 legatura frunze de telina 1 radacina de hrean 2 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Foarte foarte buna, o minunatie, la fel ca umplutura de la gogosari cu varza si morcov Eu am facut doar cu varza alba Varza rosie : la 1 kg 200 gr varza taiata si cantarita punem 1 lg rasa sare Varza alba : la 3 kg 200 gr taiata si cantarita punem 1lg cu vf sare si 1 lg rasa de sare Sare de muraturi Chimen Morcov Se framanta fiecare tip de varza cu sarea specificata pana se reduce volumul la jumate. Se lasa 24 de ore acoperita timp in care se mai framanta din cand in cand. A doua zi punem 2...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com