Cauta in 21.294 retete
Pune o oala mare cu apa usor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
branza de vaci, maioneza in proportie 2:1, sare, ceapa verde, usturoi, marar Mod de preparare: Se amesteca ingredientele cu mxerul pana devin o masa omogena. Se serveste pe felii subtiri de piine prajita sau se umplu oua fierte cu compozitia.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gcarne de vitel, o conopida maricica, 2 fire praz, sare, piper, ulei Mod de preparare: Salata se prepara foarte repede, dupa ce s-a fiert si racit carnea de vitel. Se taie carnita in cubulete, se taie prazul rondele si conopida se desface in buchete. Se amesteca ingredientele cu un ulei, otet, sare si iper dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
trei cepe mari de apa, maioneza dintr-un galbenus, doua foi ... ml. de ulei se face o maioneza la care se adauga smntina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : nespecificat Ingrediente: cateva buchete de conopida 1 ou 1 borcanel smanatana 100 - 150 ... preparare: Se fierb buchetele de conopida in apa cu putina sare ... ce au fiert se lasa conopida putin la scurs. In acest ... deasupra compozitiei imprastiate buchetele de conopida si se da la cuptor ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1 buc. conopida mare, 3 linguri unt, 2-3 linguri parmezan ras (sau cascaval tare), 2 linguri pesmet, sare Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se scurga de apa si se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, in straturi, presarate cu parmezan. Peste ultimul strat se presara pesmet si se toarna untul incalzit si se da la cuptor 15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 telina mare (100 g), 2 mere ionathan, miezul de la 5 nuci, zeama de lamaie, maioneza din 2-3 oua, Mod de preparare: Telina curatata se rade prin razatoarea mica, iar merele decojite se rad cu razatoarea mare, stropindu-se cu zeama de lamaie pentru a evita oxidarea. Miezul de nuca se taie marunt si se amesteca cu cele de mai sus. La sfarsit, se adauga maioneza si se amesteca bine. Se asaza in boluri si se orneaza cu bucatele de mar, decupate cu simt artistic.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mari, 150 gr. crenvursti, sare, maioneza din 2 oua, piper, rosii (gogosari ... par. Se pune telina in maioneza preparata, se adauga crenvurstii curatati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
conopida, ceapa, morcovi, patrunjel, usturoi, ardei, rosii (bulion sau pasta de ... se spala f bine toate zarzavaturile., conopida se desface in buchetele mai ... sa dea un clocot bun. Conopida se scoate din apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida mare, 1 ceapa, 1 legatura verdeata, 2 linguri ulei, 1 lingura faina, 1 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se fierbe conopida cu ceapa si verdeata. Dupa ce au fiert, se scoate ceapa si verdeata, iar conopida se da prin sita. Se face un rintas usor rumenit, din ulei si faina si se stinge cu zeama in care a fiert conopida. Cind incepe sa fiarba, se adauga pireul de conopida si se lasa sa dea 2-3...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o ceapa mare, o conserva de ton, 10 linguri maioneza, otet; pentru ornat: lamiie, masline Mod de preparare: Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata se asaza pe fundul unui platou. Se desface conserva de peste si se pune peste ceapa, iar peste aceasta se toarna maioneza. Se orneaza cu lamiie si masline. Mod de servire Se serveste dupa 1/2 ora
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida, 4-5 buc. morcovi, 4 linguri ulei, zeama de la o lamiie, sare, zahar, patrunjel Mod de preparare: Conopida fiarta se rupe in bucatele si se amesteca cu morcovii cruzi rasi, apoi cu uleiul, zeama de lamiie, sarea, zaharul si verdeata tocata. Se poate adauga ceapa tocata sau in loc de ulei si lamiie, smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr carne(vaca, vitel, pui), 1 conopida mare, 1 lingura faina, 1 lingura grasime ... fierbe mai mult, se adauga conopida desfacuta in buchetele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smantana groasa ... se lasa sa se raceasca. Maioneza obisnuita se amesteca cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. conopida mare, 2 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri unt, 150 gr. branza ... ) Mod de preparare: Se spala conopida si se fierbe in apa ... untul incalzit se amesteca cu conopida. Compozitia obtinuta se pune intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopida potrivita, un ou, faina, apa minerala, piper, sare, delikat, untdelemn ... , piper, patrunjel Mod de preparare: Conopida se spala si se desface ... sa curga. Fiecare floricica de conopida se trece prin aluat si ... farfurie alaturi de bulgarasii de conopida. Se mai poate servi cu ... elimina oul din aluatul pentru conopida si cascavalul ras. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se curata conopida de frunze, se desface buchetele ... fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se scoate intr-o sita si ... , pret de 5 minute. Se scoate conopida pe un platou, se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida mijlocie, 2 linguri ulei, 2 linguri otet, sare Mod de preparare: Se spala conopida, se desface bucatele si se fierbe in apa sarata. Se strecoara si se asaza in salatiera. Se toarna peste ea uleiul amestecat cu otetul si sarea.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. conopida, 4 oua, 2 linguri unt, pesmet, sare Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Se asaza intr-o forma, se presara cu ou rascopt dat prin sita si cu pesmet alb prajit in unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute se poate servi. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com