maduvioare pane
Pagina 4 din 5
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel prin faina pe ambele parti si le asezam pe marginea farfuriei. Intr-o tigaie punem ulei la incins si trecem dovleceii pudrati cu faina prin ou si ii asezam in tigaie la prajit .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g cascaval 2 oua faina pemet sare piper Cascavalul se taie felii groase de 7 mm. Ouale se bat, se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se da fiecare felie prin faina, ou batut, pesmet, ou batut si din nou pesmet. E important sa fie complet acoperit cascavalul cu ou si pesmet. Se pune la prajit in ulei foarte bine incins pe ambele parti. Se tine foarte putin pe foc, doar atat cat sa se rumeneasca pesmetul. Se scoate cu grija si se pune pe hartie absorbanta.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ingrediente: Ardei capia Cascaval Ou Faina Ulei pentru prajit Sare Piper Mod de preparare: Ardeii se coacem, ii curatam de pielita si ii aseazam pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele de hartie. Cascavalul se taie in felii cu care se umplu ardeii. Ouale se bat cu putina sare si piper . Ardeii umpluti cu cascaval se dau prin ou, apoi prin faina si iar prin ou, dupa care se pun la prajit in ulei incins . Ii scoatem pe servete de hartie pentru a absorbi uleiul in exces. Se ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii.Se sareaza si se lasa pe o farfurie 10 min.Se bat ouale cu sare si piper.Dovleceii se trec prin faina,prin ou batut si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 oua 320 ml lapte 1 plic praf de copt 70 g zahar 260 g faina Un praf de sare - separam ouale - amestecam galbenusurile cu laptele, cu ajutorul unui tel - cernem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt, zaharul si sarea - adaugam ingredientele uscate peste lapte si omogenizam - batem albusurile spuma si cu ajutorul unui tel amestecam compozitia - incingem bine o tigaie antiaderenta si turnam cate un polonic de aluat in mijlocul ei - reducem focul la jumatate - cand face bule...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
O reteta foarte simplu de facut si foarte rapid (fara sa luam in cont timpul de copt). O reteta pe care eu o faceam putin diferit vedeti reteta aici , verisoara memei mele ne-a dat reteta ei, mi sa parut ceva mai crocanti. Una receta muy sensilla y muy rapido de preparar (sin tener en cuenta el tiempo para hornear). Una receta que yo la hacia un poco diferente puede ver aqui , esta receta es de la prima de mi madre, ma ha gustado es una receta donde salen los calabacines mas crocantes. ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... parmezan cu pesmet.Se prajesc pana devin aurii.Eu le-am ... toate, salata de vinete, branza pane si cartofi noi prajiti...yamyyyyyy ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se curata bine urzicile,se spala si se pun intr-o oala la fiert,se da doar un clocot,apoi aruncam apa ,le clatim bine cu apa rece si le tocam marunt,Separat batem ouale spuma peste care adaugam sare dupa gust si putin piper macinat,apoi adaugam urzicile tocate ,le mai batem un pic si le punem in tigaie la prajit,lasam sa se face o foaie pe care o intoarcem si pe partea cealalta,taiem forme dupa bunul plac si asezonam cu legume din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie ... si se serveste cu pestele pane. Este o reteta bavareza. - 150 g file ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu visine-3,6 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
INGREDIENTE: 2 dovlecei 3 oua 2 linguri faina PREPARARE: Taiem dovleceii felii mai groase, ii condimentam cu sare si piper. Separat batem ouale cu 2, 3 linguri de faina. Dam feliile de dovlecei prin amestecul de ou cu faina si le prajim in ulei incins. Sunt foarte buni si reci, ii putem servi cu mujdei de usturoi. Sa aveti pofta!
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
Crema de iaurt cu ananas si crema ciocolata cu zmeura-8kg- impreuna cu cel suplimentar.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
2 felii medalion de rechin 1 ou 2-3 linguri faina 2-3 linguri pesmet ulei pt prajit simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie. l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Apoi bucatile de carne se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in uleiul infierbintat; se mentin la cald pina la servire. Mazarea fiarta se soteaza in 1/2 din cantitatea de unt adaugindu-se si zaharul. Morcovii se curata, se spala, se fierb si se taie rondele apoi se soteaza in ulei, cu putina apa. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint gata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe, etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa. Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smintina in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat. - Pui tineri mai marisori, faina, ou, pesmet, sare, ulei sau untura. Garnitura: ciuperci, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca praful de curry cu ghimbirul, scortisoara, sarea, piperul, pesmetul si migdalele taiate. Se spala bucatile de carne, se zvanta, se dau mai intai prin oul batut usor si pe urma prin amestecul de pesmet si condimente si se prajesc circa 8 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca. Perele curatate de coaja si seminte se fierb circa 3 minute - cu capac - in putina apa clocotita. Se amesteca uleiul ramas in tigaie cu amidonul, se adauga...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ambele parti. Se obtine calamar pane si serveste cald cu felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro