maduvioare pane
Pagina 5 din 5
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata bine urzicile,se spala si se pun intr-o oala la fiert,se da doar un clocot,apoi aruncam apa ,le clatim bine cu apa rece si le tocam marunt,Separat batem ouale spuma peste care adaugam sare dupa gust si putin piper macinat,apoi adaugam urzicile tocate ,le mai batem un pic si le punem in tigaie la prajit,lasam sa se face o foaie pe care o intoarcem si pe partea cealalta,taiem forme dupa bunul plac si asezonam cu legume din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta foarte simplu de facut si foarte rapid (fara sa luam in cont timpul de copt). O reteta pe care eu o faceam putin diferit vedeti reteta aici , verisoara memei mele ne-a dat reteta ei, mi sa parut ceva mai crocanti. Una receta muy sensilla y muy rapido de preparar (sin tener en cuenta el tiempo para hornear). Una receta que yo la hacia un poco diferente puede ver aqui , esta receta es de la prima de mi madre, ma ha gustado es una receta donde salen los calabacines mas crocantes. ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
8 pulpe, pesmet, sare, piper,( optional) vegeta, boia iute Mod de preparare: Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi. Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45 se acopera cu folie, dupa care 15 se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15. Astfel ies mai crocante. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o conopida, 2-3 oua, 4-5 linguri faina alba, sare, piper, ulei Mod de preparare: Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa. Intre timp se bat ouale, se adauga putina sare si o lingura de faina. Conopida se presara cu sare si piper, apoi se trece prin faina si apoi prin ou dupa care se prajeste in ulei fierbinte. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parmezan cu pesmet.Se prajesc pana devin aurii.Eu le-am ... toate, salata de vinete, branza pane si cartofi noi prajiti...yamyyyyyy ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
1 kg salau mic, 2 linguri faina, 2 oua, 1 lingura lapte, pesmet, sare, 1 lamiie, 4-5 linguri ulei Mod de preparare: Se curata salaii, se spala, se sareaza si se lasa sa stea 1/2 de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet curat, se da prin oul batu cu o lingura de lapte, prin faina, apoi din nou prin ou si prin pesmet. Se tine pestele cu o mina de cap, iar cu cealalta mina de coada si se tavaleste bine prin pesmet, astfel incit sa fie peste tot si uniform imbracat in pesmet. Se prajeste in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de gaina, 1 ou, faina, pesmet, sare, 2 linguri grasime Mod de preparare: Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in grasime incinsa. Se pot prepara pane si pulpele de gaina daca este tinara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie ... si se serveste cu pestele pane. Este o reteta bavareza. - 150 g file ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu visine-3,6 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
INGREDIENTE: 2 dovlecei 3 oua 2 linguri faina PREPARARE: Taiem dovleceii felii mai groase, ii condimentam cu sare si piper. Separat batem ouale cu 2, 3 linguri de faina. Dam feliile de dovlecei prin amestecul de ou cu faina si le prajim in ulei incins. Sunt foarte buni si reci, ii putem servi cu mujdei de usturoi. Sa aveti pofta!
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
2 buc. telina, sare, 1 ou, 2 linguri faina sau 2 linguri pesmet, 1 pahar maioneza, 2 buc. castraveti mici acri, marar verde tocat, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se curata telinele, se fierb intregi in apa clocotita cu sare, se scurg si se taie felii grosute. Se inmoaie in ou, faina sau pesmet si se prajesc in ulei fierbinte. Sosul picant se prepara din maioneza, care se amesteca cu castravetii taiati marunt si cu mararul verde tocat. Feliile de telina prajite se pun in acest sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se aleg pui tineri, mai marisori Mod de preparare: Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa. Mod de servire Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smantana in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de iaurt cu ananas si crema ciocolata cu zmeura-8kg- impreuna cu cel suplimentar.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
2 felii medalion de rechin 1 ou 2-3 linguri faina 2-3 linguri pesmet ulei pt prajit simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie. l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Mod de servire Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 2 oua, 2 linguri pesmet, o lingura faina, 1 dl ulei, sare, piper Mod de preparare: Puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele. Ouale se bat intr-un vas ca pentru omleta. Se ia fiecare bucata de pui, se trece prin faina, apoi prin ou si prin pesmet, dupa care se prajeste in uleiul incins, la un foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu legume asortate si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
9 cartofi mari, 3 oua, 2 linguri de pesmet, 170 g unt sau ulei, 1 lingurita de sare Mod de preparare: Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata si se lasa sa se raceasca. Se taie felii groase de 1 cm, se presara cu sare, se trec prin ou, pesmet si se rumenesc in grasime.
Reţetă de pe www.retete-bune.com