Cauta in 21.294 retete
... rar in bucatarie, actritei Bianca Brad ii place foarte mult sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Apa se fierbe cu zaharul 2-3 clocote iar dupa ce s-a racit se adauga sucul de lamaie. Se tine la frigider pentru a se raci bine si se poate servi cu apa minerala sau sifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mi-a atras de indata atentia - limonada braziliana. In principiu, aceasta limonda ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 litru apa, 1 lamiie, 6 lingurite zahar praf Mod de preparare: Intr-un litru de apa se stoarce zeama unei lamii, se adauga 6 lingurite zahar praf si coaja rasa de la lamiie. Se lasa la macerat pana a doua zi, cind se strecoara Se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 lamai, citeva frunze de ghimbir, miere dupa gust Mod de preparare: Se rade coaja de lamaie si apoi se storc lamiile de zeama. Coaja si zeama se acopera cu multa apa fierbinte si se lasa sa se raceasca putin. Se poate adauga si radacina de ghimbir. Se scurge lichidul si se indulceste cu miere. Daca este prea concentrata, limonada se completeaza cu apa fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 linguri miere, 1 lingura macese uscate si sfarimate, 5 linguri suc de portocale, 3 linguri sirop de macese, 1/2 litru apa (2 portii) Mod de preparare: Se oparesc macesele cu apa clocotita, se acopera vasul si se lasa 10 minute sa se infuzeze. Se amesteca intr-un vas de portelan, mierea cu sucul de portocale si siropul de macese. Ceaiul de macese, se raceste pana la cca 50 grade C, se strecoara si se amesteca cu mierea Mod de servire Se serveste imediat fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cu un nutritionist tocmai ce-am vorbit M-a rugat sa va transmit: ,,Pentru a-ndulci limonada cu capsune Green Sugar cuburi sunt cele mai bune!" INGREDIENTE zeama de la o lamaie 250 gr capsuni proaspete 500 ml apa Green Sugar cuburi PLAN DE LUCRU limonada cu capsune spalam si pasam capsunile. Amestecam piureul obtinut cu zeama de [&] Post-ul LIMONADA CU CAPSUNE INDULCITA NATURAL apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
2 linguri miere, 6 linguri suc de grapefruit Mod de preparare: Se amesteca mierea cu apa calduta pana se dizolva. Se adauga zeama de la grapefruit si se completeaza cu apa rece Mod de servire Se serveste cu pai in pahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dezosat, taiat cubulete mici 1 cutie muguri de bambus, 3 ciuperci de lemn ... si gateste-le 3-4 minute. Adauga mugurii de bambus si gateste 3-4 minute ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
O reteta de paste tomnateca, bogata si in acelasi timp sofisticata. Personalitati puternice, dovleacul, baconul, parmezanul si semintele de pin se combina intr-un mix impresionant de arome. Portii: 4 Timp de preparare: 40 de minute Ingrediente: 400 grame paste penne 800 grame pulpa de dovleac 2 linguri unt 120 grame bacon 1 ceapa rosie 180 ml smantana grasa 1 lingurita de mustar cu boabe intregi 50 grame parmezan 4 linguri seminte de pin 1 lingurita nucsoara proaspat razuita 2 linguri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 lingura miere, zeama de la 1 lamiie, 1 cm baton de vanilie, 200 ml apa Mod de preparare: Se pune mierea intr-un pahar incalzit. Se fierbe in clocot apa cu vanilia, se raceste pana la cca 60 grade si se toarna in paharul cu miere. Se amesteca si se adauga zeama de lamiie Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 sticla apa minerala, 1/4 l zeama de fructe, putina zeama de lamiie, zahar Mod de preparare: Se amesteca toate bine si se indulceste dupa gust, cu zahar sau miere Se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 linguri miere, 4 linguri suc zmeura, zeama de la 1/2 lamiie, 400 ml apa, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se masoara cantitatea de apa; se ia din ea 2 linguri, care se incalzesc moderat. Cu aceasta apa calduta se dizolva mierea. Se adauga sucul de lamiie si cel de zmeura, se completeaza cu restul de apa. Mod de servire Se pune in pahare si se serveste cu cuburile de gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 sticla apa minerala, zeama unei jumatati de lamiie, coaja rasa de la o lamiie, 1 lingura zahar, 1 lingura sirop visine, 1 lingurita gheata pisata Mod de preparare: Toate aceste componente se amesteca bine. Mod de servire Se serveste cu pai
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca miere, 1/2 ceasca suc lamiie, 1 litru apa, un praf de sare Mod de preparare: Se amesteca mierea cu apa rece sau calda, in functie, dupa aceea se adauga sucul de lamiie si sarea. Mod de servire Se serveste cu gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru fiecare pahar de apa se ia cite 3-4 lingurite zahar si 1/2 lamiie Mod de preparare: Se pune zaharul intr-un vas, se toarna apa rece si se amesteca mereu pana ce se topeste zaharul. Se adauga zeama de lamiie si putina coaja de lamiie. Se acopera si se pune la gheata. Dupa citeva ore se strecoara, se toarna in pahar Mod de servire Se serveste cu cite o felie de lamiie pe marginea fiecarui pahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 linguri smantana dulce, 2 linguri zeama de fructe sau sirop, 3-4 sticle apa minerala Mod de preparare: Se bat bine smantana cu zeama de fructe sau siropul si se adauga treptat, amestecand mereu apa minerala Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata, sau simpla de la frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta trimisa de pantera Timp preparare: 2 ore Ingrediente: - lamaie - 3 lingurite zahar - apa Mod de preparare: Se pune intr-un vas apa apoi se pun felii de lamaie. Pui zaharul, amesteci si pui 1 ora la frigider Mod servire: se pune in cani/pahare.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
50g miere, 400ml apa minerala(sau sifon), 6 linguri suc de portocale, 2 linguri suc de morcovi, 1 galbenus, zeama de la 1/2 lamiie, 2 cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine mierea cu galbenusul, se adauga sucul de portocale(daca e proaspat trebuie strecurat), zeama de lamiie, sucul de morcovi. Se amesteca totul foarte bine si completam cu apa minerala Se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Apa se fierbe cu zaharul 2-3 clocote si, dupa ce s-a racit, se adauga zeama de lamai sau portocale. Se tine la frigider, ca sa se raceasca bine, apoi se filtreaza prin tifon si se serveste cu sifon sau apa minerala. - 200 g zahar, zeama de la 3 lamai sau portocale, 1 l apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro