Cauta in 21.294 retete
... limba (aprox. 1 kg.), 3 litri apa, 1 buc. morcov, 2 buc. ceapa, 1 buc. radacina ... de dafin Mod de preparare: Limba se spala in citeva ape ... foc mic timp de 3 ore (limba de vitel si de porc ... cu grija pielea de pe limba fierbinte (incepind din varf). Se ... oarecare. Zeama in care a fiert limba se poate folosi pentru supa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1-2 lingurite zahar Mod de preparare: Limba foarte bine spalata, se fierbe ... , se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. limba mijlocie, 30 gr. margarina, 1 pahar vin alb, o capatina usturoi, o lingurita faina, verdeata Mod de preparare: Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu putina margarina. Se adauga usturoiul, vinul, verdeata. Se lasa sa fiarba incet inca o ora. Se paseaza sucul si se leaga cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. unt, 2 oua, 2 linguri praf de biscuiti sau pesmet, 1 borcan pireu de castane de 1/2 kg din comert, zahar vanilat, 100 gr. zahar pudra, 1 praf de copt Mod de preparare: Se freaca spuma untul, se amesteca cu pireul de castane, se adauga galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt amestecat cu zaharul vanilat, iar la urma albusurile batute spuma si praful de biscuiti sau pesmetul. Se coace intr-o forma unsa, la foc slab.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg biscuiti, 1/4 kg castane(sau 1/2 borcan de pireu de castane din comert), 1 pahar frisca, rom, 2 linguri zahar tos Mod de preparare: Castanele, curatate de coaja tare si de pielita subtire, se fierb in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat. Se tapeteaza fundul si laturile unui platou cu biscuiti muiati in romul indulcit si diluat cu apa. Se pune deasupra un strat gros de pireu de castane...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg limba, 6 castraveciori murati, 1 lingura faina, 1/2 lingura mustar, 1/2 lingurita zahar pudra ... g ulei, sare Mod de preparare: Limba foarte bine spalata, se fierbe ... . Din zeama in care a fiert limba se poate prepara o supa. Cind este gata limba de fiert, se curata de pielita si se ... cu zeama in care a fiert limba. Se asaza in cratita feliile de limba, deasupra castraveciorii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba mare de vita, 2 oua, sare, piper, 1 felie piine muiata in ... Mod de preparare: Se spala limba bine in mai multe ape ... . Cu un cutit se desface limba in lungime in doua, se ... verdeata tocata marunt. Se umple limba si se leaga cu ata ... din zeama in care a fiert limba. Se tine astfel sa fiarba ... de zeama in care a fiert limba, se adauga apoi 3 linguri de ... gros, care...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingurita faina, 1 ceapa mica, 750 g castane, 1 1/2 lingurita zahar, sare Mod de ... 1/2 lingurita zahar, sare, untul si castanele fierte si curatate cu multa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. castane cojite, 1/2 l lapte, 150 gr. unt, 180 gr. zahar ... Mod de preparare: Se fierb castanele in lapte pana sunt moi ... se adauga galbanusul, piureul de castane, migdalele si o ceasca de lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 g piure de castane, 5 albuse, 250 g zahar, sucul si zeama unei lamai, 1/2 sticluta esenta de lamaie, 300 g alune. Mod de preparare: Albusele se bat tare cu zaharul, sucul de lamaie si apoi se adauga pireul de castane si alunele tocate. Se lasa compozitia la rece peste noapte. Se pune a doua zi intr-o punga taiata la un colt si se fac forme in tava pregatita cu hartie de copt. Se coc 10 min la 180 grade apoi 45 min la 120 grade.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba de vaca, 2 morcovi, o telina, 3 cepe, 300 g castraveti acri, 3 oua, o lingura ... Mod de preparare: Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua ... si smantana. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata limba de resturi si se fierbe 15-20 de ... cu putin zahar, se adauga limba taiata felii si se mai ... cu orez inabusit. - 3 bucati de limba de vitel sau de porc sau 1 limba mai mica de vita, sare. Pentru sos: 30 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune piureul de castane intr-un vas, se adauga cafeaua ... cu frisca. - 1 borcan piure de castane (400 g), 1 cescuta cafea concentrata, zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. limba fiarta, 1 cescuta orez, 3 cescute supa limpede de zarzavat ... gros ca o smantana. Se amesteca limba taiata in cuburi cu sosul ... pe farfurie; deasupra se toarna limba cu sos. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Castanele crestate in 4 pe o parte, se fierb in apa clocotita pina ... , treptat, fierbinte in piureul de castane, amestecind 2-3 min, pe un foc ... , sau cu bomboane colorate. - 1 kg castane, 250 g zahar, 150 ml apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
100 gr. pireu de castane (se gaseste preparat in magazine), 6 oua,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750g limba de purcel, 1/2 kg mazare boabe, 200g orez fiert, 100g ... de smantana Mod de preparare: Limba spalata se fierbe in apa ... fierbe in zeama de la limba; la fel, dar separat se ... si pe margini felii de limba, iar mijlocul se umple cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba, 3-4 cepe, 1 morcov, 100 gr. slanina afumata, 2 pahare vin alb, 1 pahar ... Mod de preparare: Se fierbe limba, se curata si se asaza ... si branza. Sosul de la limba se degreseaza si se trece prin sita. Mod de servire Limba se serveste inconjurata cu macaroane ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faca cocoloase. Se adauga apoi castanele si se mai fierbe 15 ... unge fiecare cu crema de castane, se ruleaza si se servesc ... linguri de zahar brun, 400 g castane din conserva, 50 g amidon, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro