Cauta in 21.294 retete
... si se lasa si pe partea cealalta pana culoarea devine compacta ... scoate si se lasa de-o parte. Ardeii se taie fasii si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... nu va fi doar pentru prima data si poate, nu numai ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ei si iata ca a venit si vremea sa impachetam cadourile pentru Craciun. Ce bucurie poate fi mai mare decat aceea de a bibili cadourile pentru cei dragi?! Mie imi place foarte mult aceasta perioada, pentru ca imi gasesc ragazul sa gandesc cate un cadou pentru fiecare. Si chiar daca valoare lui nu este mare, modul in care este ambalat si acel "lulu" care-l insoteste face toti banii. Azi o sa va arat cum se ambaleaza o cutie; maine vin cu altceva si tot asa. Pentru acest fel de ambalare avem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pai nu puteam sa inchei serialul de anul acesta fara sa va arat cum se impacheteaza o sticla. O sa ziceti ca e simplu: o bagam intr-o punga-cadou si gata! :D Dar nu v-ar tenta sa faceti o impresie buna cand mergeti in vizita la cineva? De ce avem nevoie: - sticla cu pricina (evident) - hartie de impachetat - scoci - foarfeca - panglica Cum facem: Punem sticla pe hartia de impachetat si ne orientam cam cat trebuie sa taiem din ea si sa ne mai si ramana sa impachetam sticla. Ne asiguram ca...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: 4 bucati piept de pui 1/3 pahar de faina 4 linguri ulei de masline 4 linguri unt 1/2 cana de vin alb suc de lamaie un borcanel de capere patrunjel sare si piper Reteta este foarte simpla si foarte rapida: pentru inceput taiem pieptul de pui in caz ca este prea mare, il condimentam si il trecem prin faina, dupa care il prajim in ulei. Il scoatem si il punem deoparte intr-o farfurie, dar sa stea undeva in apropierea aragazului pentru a nu se raci. Intr-o alta tigaie amestecam vinul...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Mai tineti minte pasta de curry verde pe care am facut-o zilele trecute? Asa de buna si aromata a iesit, ca era musai s-o folosesc urgent. Cu ocazia asta am incercat si noul meu wok de fonta , pe care mi-l doream de multa vreme. A fost mai complicat la inceput pana m-am obisnuit, fiind putin mai greu decat wokul meu vechi, dar e super. Se incalzeste foarte repede (nu degeaba e marca Vitesse) si caldura se distribuie uniform, asa ca mancarea nu se arde. Manerele fiind de otel se cam incalzesc...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
In ultima vreme lumea ma "acuza" prieteneste ca retetele mele sunt cam sofisticate si au mult prea multe ingrediente. De aceea m-am gandit sa incep o rubrica in care sa pun retete rapide si cu, sa zicem, 5 ingrediente (fara sare si piper, ca din astea presupun ca are toata lumea prin casa). Si asta fara sa fac rabat de la gust. Recunosc, pentru mine va fi o provocare, asa ca urati-mi succes! Pentru inceput, am ales niste legume de primavara aromate cu oregano. Am pus si niste ciocanele de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Stiu, friptura de pui cu cartofi e cea mai simpla reteta care poate exista pe fata pamantului. Dar, cum noua ne place tare mult si o fac foarte des, mai ales cand n-am timp de o mancare sofisticata, m-am gandit s-o impartasesc cu voi. Tipul acesta de friptura e foarte versatila, pentru ca o poti aroma de fiecare data cu alceva: ierburi italiene, curry indian, sau simplu cu sare si piper. De data asta am ales combinatia mea preferata: herbes de Provence :) Ingrediente pentru 6 persoane: 1 pui...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
pentru aceasta zi de marti, o sa pun o reteta care am facut-o acum ceva zile si de care am mancat acum mai mult timp, numa ca n-am apucat sa o si scriu, si anume, pui african. pui in sensu de pasare, nu de elefant, sau leu, sau girafa sau chiar jaguar. necesita dupa cum urmeaza: 1 cutie lapte de cocos , 2 ardei iuti, piept de pui, usturoi, ceapa , 2 ardei rosi, 2 portocale, sos de soia, smantana dulce de gatit , sare, piper, curry si boia dulce . am marinat carnea de pui taiata felii in 5 ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
astazi va propun cateve retete ce se pot pregati pentru masa de sarbori voi incepe cu preferata mea, Rulada aperitiv, foarte aratoasa si buna!! http://dianacakes.blogspot.ro/2013/04/rulada-aperitiv.html http://dianacakes.blogspot.ro/2012/11/salata-de-oua-cartofi-si-fasole-rosie.html http://dianacakes.blogspot.ro/2010/01/oua-umplute-cu-pateu-si-smantana.html http://dianacakes.blogspot.ro/2010/03/rulada-umpluta-de-vitel.html...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... antipasti (aperitivul), apoi urmeaza primo (primul fel care cuprinde paste sau ... noi ne-am lovit in prima zi. Majoritatea restaurantelor sunt inchise ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Am ajuns la o lista foarte lunga, peste 180 bloguri, dar cand voi ajunge la 200, va trebui sa creez o alta lista. La inceput, le voi inregistra cum vin, in ordine alfabetica, dar cum trebuie sa incep a doua lista, nu va fi totul in ordine. Daca cunoasteti posibilitatea de a face doua coloane in partea dreapta a ecranului, mi-ar fi de folos, astfel blogurile culinare, vor avea o coloana separata. Stiu ca trehuie sa adaug ceva in program, dar cum anume? Va multumesc, daca aveti...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Anul asta am fost certata cu carnea de miel pentru pretul nesimtit cu care se vinde, asa ca mielul nostru de Paste a fost cam...zburator =)) Si pentru ca tot am facut ciorba din carne de pui, stufatul la fel, am zis sa incerc si drobul, tot din pui. Si buna alegere am facut! Reteta este inspirata de aici , si-i multumesc inca o data autoarei pentru idee! Ingrediente: - ficat de pui - inimi si pipote de pui - ciuperci - ceapa si usturoi verzi - morcovi - oua crude si oua fierte - sare, piper...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... din belsug peste pui! ;) *** Ingredients: chicken thighs special spice mix for chicken meat corn flour garlic olive oil thyme This is one ... ingredients. First, start with the chicken meat. Wash it thoroughly and ... its flavour. Serve the garlic on top of the chicken! Enjoy ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Evident, in stilul meu! ;) Ingrediente: - carne de pui (spate, pulpe) - praz - usturoi - sos de rosii facut in casa - pasta dulce de ardei Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fiert in apa cu 2 linguri de ulei si se lasa pana se patrunde bine. Dupa ce puiul sa fiert se scoate si se lasa sa se "odihneasca". In sosul ramas se pune sucul de rosii si pasta de ardei si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga prazul si se mai lasa la fiert, la foc mic, pana ce si acesta se inmoaie. Se pun...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pentru azi ceva simplu simplu. Ca am cam obosit de atatea mancaruri sofisticate vezi sa nu :P . Pilaful sarbesc este un fel de mancare destul de cunoscut la noi, care contine, pe langa orez, si multe legume. In principal ceapa, ardei si rosii. Dar puteti sa adaugati si alte legume, dupa preferinta: morcovi, dovlecei, mazare. Puteti s-l lasati veggie, sau asa cum am facut eu ca n-am avut loc de intors de fimiu cu putina carne de pui. Puiul meu a fost de fapt gaina de tara, prin urmare a...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Caz umanitar: Implant de cristalin pentru micuta Nicole - Anamaria. Ajut? si TU! Are doar trei ani si poarta povara unor afectiuni grave. Nicole - Anamaria ar putea trai in intuneric, daca parintii ei nu vor strange banii necesari unei interventii complexe. Nicole - Anamaria Adam-Bezsnei sufera grave probleme de sanatate. In 2009, a fost diagnosticata cu subluxatie bilaterala a cristali-nului si Sindrom Marfan. Destinul fetitei a fost crud, aceasta mostenindu-si tatal care, de asemenea, a ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Eu: -Am facut chiftele. Voi: - Asa si? Eu: - Pai stiu ca nu-i mare scofala, da' mi-a placut combinatia. Vreti s-o stiti? Voi: - Bine, fie, da' sa nu dureze mult. Eu: - Mintenas! Ia uitati ce minunatii: Avem nevoie de: - carne de pui tocata - dovlecel ras - oua - marar tocat - sare, piper si un praf de zahar ulterior am pus si 2 felii de paine, inmuiata in apa, apoi stoarsa, pentru ca maglavaisul era cam moale. Am amestecat toata ingredientele, pana s-au omogenizat Am tapetat o tava cu hartie...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Alimentatia copilului este importanta intrucat trebuie sa ii asigure celui mic necesarul zilnic de vitamine si minerale din surse naturale pe cat posibil. Pentru ca odata cu diversificarea nutrientii proveniti din laptele de mama nu sunt compensati de alimentatia zilnica, introducerea sucurilor de legume alaturi de supe este necesara. Ingrediente: - 200 ml de apa - 150 grame de legume din care: - cateva felii de morcov taiat rondele -o bucatica de telina, pastirnac sau putina radacina de ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro