Cauta in 21.294 retete
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-o tigaie nonaderenta, la foc mic, prepara pieptul de pui pâna când devine alb si este bine patruns în interior. Scurge excesul de grasime din tigaie, taie pieptul de pui în bucatele si pune-l iar în tigaie. Adauga ceapa, smântâna brânza rasa, patrunjelul, oregano si piperul. Încalzeste pâna când brânza se topeste. Adauga apoi sosul de rosii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul si sarea. Pune apoi compozitie în mod...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cluj, unde am regasit Penne Chicken Alfredo. In reteta originala (daca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Butter chicken ( murgh makhani ) este un curry modern, mai delicat decat ... patrunsa si sosul legat. Butter chicken se serveste cu fulgi de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Chicken tikka masala este numele, jumatate englez-jumatate indian, greu de ... si mai fierbeti 10 minute. Chicken tikka masala se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
- 2 piepturi de pui, taiate cubulete - 1 ceapa, solzisori - 3 catei de usturoi, zdrobiti - 2 morcovi, taiati rondele nu foarte subtiri - 1 ardei rosu taiat cubulete - 1 conserva de ananas bucatele, nu felii - 1 canita bulion sau 2-3 rosii decojite si taiate cubulete - 2 foi de dafin - 2 linguri sos de soia (optional) - orez fiert pentru garnitura Caliti usturoiul zdrobit. Cand incepe sa ii dispara aroma, adaugati si ceapa. Cand s-a calit putin, puneti cubuletele de pui si rumeniti. Acoperiti...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Eu: -Am facut chiftele. Voi: - Asa si? Eu: - Pai stiu ca nu-i mare scofala, da' mi-a placut combinatia. Vreti s-o stiti? Voi: - Bine, fie, da' sa nu dureze mult. Eu: - Mintenas! Ia uitati ce minunatii: Avem nevoie de: - carne de pui tocata - dovlecel ras - oua - marar tocat - sare, piper si un praf de zahar ulterior am pus si 2 felii de paine, inmuiata in apa, apoi stoarsa, pentru ca maglavaisul era cam moale. Am amestecat toata ingredientele, pana s-au omogenizat Am tapetat o tava cu hartie...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cred ca toata lumea stie reteta asta! Eu am auzit prima data de ea la "John & Kate + 8". Am incercat sa ginesc ce legume baga in mancare, cum o face, da' n-am prins mare lucru. Asa ca am cautat-o pe net. Si am gasit-o! O gramada de variante cu aceeasi idee de baza. Asa ca m-am pus pe treaba, am eliminat cateva condimente, ca sa poata manca si Turbo-zilla si cam asa a iesit : Ingrediente: - pulpe superioare de pui - ceapa - ardei gras rosu - rosii - usturoi - oregano uscat - ulei de masline -...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... lui (scortisoara, cardamom, cuisoare, etc). Chicken baldami dupa Gordon Ramsay Ingrediente ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
M-am hotarat destul de greu sa particip la concursul Blog Chef lansat de Danone Nutriday si asta din diverse motive. Totusi, m-am lasat convinsa, iar motivul principal a fost faptul ca e un concurs unde gatesti (pe viu) si esti jurizat. Nu e minunat? Reteta cu iaurt pe care o propun eu este de pui Tikka Masala, o reteta cu iz indian de exceptie. Zic cu iz deoarece originile acestei retete nu sunt stabilite exact, sa-i spunem sa este o reteta englezeasco-indiana :) Eu am folosit un mix...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Scroll down for English recipe Mancarea de gutui poate fi facuta atat cu carne, cat si fara. In al doilea caz e numai buna pentru o masa de post. Celor carora le plac mancarurile cu fructe e o delicatesa. Mie nu-mi plac, asa ca am facut-o special pentru mama mea si pentru sotul meu. Ingrediente: 3 gutui mari 700 g piept de pui dezosat, taiat bucati mari 1 lingura amidon 100 g unt Mod de preparare: Curata gutuile de seminte si partea mai tare din mijloc, dar lasa-le coaja.Taie-le in felii mai...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Foarte gustos, nemaipomenit, putem face cu pork, creveti sau vita Piept de pui dezosat si fara pielita taiat cubulete 1 lingura si 1/2 ulei de floare sau masline Sare si piper proaspat macinate 2 linguri praf de curry sau 2 lgt cu vf 1/3 lingurita curcuma 1 ceapa mare tocata marunt 5 catei de usturoi zdrobiti 1 cana lapte de cocos 1 cana de rosii tocate marunt, 2 rosii medii 1 cana suc de rosii sau rosii pasate 1-2 linguri de zahar Macina sare si piper peste pui si amesteca. Eu am folosit...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Scroll down for English recipe Prima oara am auzit de acest fel de mancare acum cativa ani. Numele jambalaya mi s-a parut foarte exotic si m-am gandit ca mancarea trebuie sa fie pe placul meu. Facand cateva cercetari, am aflat ca Jambalaya e o mancare specifica sudului SUA. Principalul ingredient este orezul, caruia i se adauga carne de pui, legume, creveti, carnati, rosii, s.a. in functie de regiune si gustul fiecaruia. Dupa cum vedeti, se aseamana foarte mult cu paella. In principiu se ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ideea asta mi-a venit pentru meniul de 2 ani a lu' Dodo. M-am gandit ca mai bine fac rulouri individuale decat sa se inghesuie lumea sa taie cate o bucata de friptura. In rulouri se poate pune ce combinatie va place, dar azi o sa v-o arat pe a mea. Ingrediente: - pulpe de pui dezosate - sunca de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin Mod de preparare: Se bate bine carnea, ca pentru snitele si se sareaza si pipareaza pe ambele parti. Se unge apoi cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Nu mai facusem pui intreg la cuptor de ceva vreme asa ca am achizitionat un pui intreg, din care soata visa fo' 5 feluri de mancare, numai ca planurile i-au fost miseleste incurcate de nemernica cu pofte :D Ingrediente: - 1 pui intreg - ulei - usturoi - lamaie - patrunjel - sare, piper Mod de preparare: Spalati si curatati puiul de eventuale reziduuri. Pregatiti umplutura, din patrunjel tocat, usturoi pisat, sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Bagati parte din emulsie pe sub pielea puiului...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Tot pentru concursul Laurei trebuia sa gasesc o alta reteta. Ei bine, pentru ca m-am gandit eu asa ca ar fi dragut sa va prezint doua retete din doua zone total diferite ale tarii, si pentru ca in venele mele curge sange de moldovanca, ce puteam sa va arat, decat o reteta din Moldova, mai precis tipica manastirilor din nordul Moldovei. Reteta am gasit-o in cartea regretatului Radu Anton Roman , Povestile bucatariei romanesti, volumul 4. La prima lectura reteta pare foarte usoara, insa este ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Azi am avut pofta de ficatei cu sare, la gratar , asa ca am facut :D Nici macar nu pot sa zic ca e reteta, e mai mult un fel de tehnica pe care am adoptat-o (de descoperit sigur n-am descoperit-o eu, ca nu ma cheama nici Columb nici Vespucci :P) si care merge de minune de fiecare data. Imi place textura ficateilor la gratar si-mi place ca in interior se fac cremosi. Nici ca-mi mai trebuie altceva decat un codru de paine si cativa ficatei la gratar, calzi! De ce avem nevoie: - ficatei de pui...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cu ceva timp in urma am fost invitata de Qbebe.ro, portalul dedicat tuturor mamicilor, sa particip la campania lor dedicata alimentatiei sanatoase. Imi face o mare placere sa le raspund invitatiei, mai ales ca stiu cat e de important pentru viitorul micutului ca mama sa se hraneasca corect. Nu trebuie sa se infometeze, dar nici sa manance "cat pentru doi", asa cum gresit se crede. Campania este sustinuta si de Mihaela Bilic, medic nutritionist, autoarea cartii Sanatatea are gust . Pe siteul...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ingrediente: 4 bucati piept de pui 1/3 pahar de faina 4 linguri ulei de masline 4 linguri unt 1/2 cana de vin alb suc de lamaie un borcanel de capere patrunjel sare si piper Reteta este foarte simpla si foarte rapida: pentru inceput taiem pieptul de pui in caz ca este prea mare, il condimentam si il trecem prin faina, dupa care il prajim in ulei. Il scoatem si il punem deoparte intr-o farfurie, dar sa stea undeva in apropierea aragazului pentru a nu se raci. Intr-o alta tigaie amestecam vinul...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Mai tineti minte pasta de curry verde pe care am facut-o zilele trecute? Asa de buna si aromata a iesit, ca era musai s-o folosesc urgent. Cu ocazia asta am incercat si noul meu wok de fonta , pe care mi-l doream de multa vreme. A fost mai complicat la inceput pana m-am obisnuit, fiind putin mai greu decat wokul meu vechi, dar e super. Se incalzeste foarte repede (nu degeaba e marca Vitesse) si caldura se distribuie uniform, asa ca mancarea nu se arde. Manerele fiind de otel se cam incalzesc...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
In ultima vreme lumea ma "acuza" prieteneste ca retetele mele sunt cam sofisticate si au mult prea multe ingrediente. De aceea m-am gandit sa incep o rubrica in care sa pun retete rapide si cu, sa zicem, 5 ingrediente (fara sare si piper, ca din astea presupun ca are toata lumea prin casa). Si asta fara sa fac rabat de la gust. Recunosc, pentru mine va fi o provocare, asa ca urati-mi succes! Pentru inceput, am ales niste legume de primavara aromate cu oregano. Am pus si niste ciocanele de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com