jamila cuisine dulceata caise
Pagina 4 din 5
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezint astazi o reteta delicioasa pentru dulceata de gutui. De ce ai ... fierte bine, se verifica daca dulceata este bine legata, iar la ... sa-si pastreze tot gustul. Dulceata astfel obtinuta se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , o lingura cacao, 4 linguri gem de caise, coaja rasa de lamie, 3 albusuri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g faina, 4 linguri lapte, 1 kg de caise Mod de preparare: Se amesteca ... copt si se pun deasupra caisele jumatati si ornamentul. Pentru ornament ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg piersici sau caise, 250 gr zahar, 2 oua, coaja de la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg caise proaspete, 300g orez, citeva linguri zahar, coaja de lamiie, 1 litru apa, 2 linguri unt Mod de preparare: Caisele se taie sferturi. Se pun apa si coaja de lamiie sa fiarba. Se adauga orezul, zaharul, caisele si se lasa sa mai fiarba impreuna 20 minute. Se adauga untul topit inainte de a servi Mod de servire Se servesc calde sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca Mod de preparare: Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pana cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pisate, 300 gr. marmelada sau dulceata scazuta Mod de preparare: Se ... un strat de marmelada sau dulceata, peste care se toarna albusurile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rasa de lamiie, marmelada sau dulceata, unt si faina pentru forma ... unge repede cu marmelada sau dulceata, se ruleaza strins si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un diametru de 8 cm. Puneti o lingurita de gem sau dulceata de caise pe jumatatea discului. Umeziti marginea cu putina apa. Acoperiti ... lapte, 5 g sare, 4 linguri gem de caise, grasime de prajit. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 linguri scortisoara 1/4 cana zahar 1/2 cana caise uscate, taiate 1 cana afine zdrobite ... alt vas, amesteca afinele si caisele. Intr-un vas mare, amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui cu ceapa si caise pastreaza gustul verii, indiferent de ... suculenta insa in combinatie cu caisele si ceapa se va transforma ... preparat de origine orientala pentru a constrasta placut cu dulceata cepei si a caiselor. [tip]Pentru aceasta reteta se folosesc exclusiv caise deshidratate. Alegeti pe cat se ... 1 ceapa alba mare 250 grame caise deshidratate 1 lingura rasa pudra...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
400 g caise, 200 g branza de vaci, 180 g zahar, 200 g frisca, 1 paharel cu lichior, vanilie sau zahar vanilat Mod de preparare: Se spala fructele, se scot simburii si se pun la fiert cu apa cat sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de fierbere, se paseaza fructele, se combina cu zaharul, vanilia, lichiorul si branza de vaci. Se omogenizeaza bine compozitia si cind aceasta este complet rece, se pune frisca si se aseaza in tavite speciale care se pun apoi in congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg taitei, 100 g nuci, 100 g unt, 100 g zahar tos, 1 borcan mic de dulceata de visine, sare Mod de preparare: Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Se amesteca cu o bucatica de unt. Se asaza un strat intr-o forma unsa cu unt, se pun deasupra nucile taiate foarte marunt, dulceata de visine si se acopera cu alt strat de taitei. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele, se pudreaza cu zahar tos si se rumeneste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 lingurite de unt sau ulei, dulceata sau gem, i lingura de unt ... pe rind cu gem sau dulceata, se intorc marginile laterale inauntru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau romul si marmelada de caise, batindu-le in continuare pe ... reci. - 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos, 20 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca ouale, smantana, zaharul, faina, uleiul, nucile taiate marunt, bicarbonatul de sodiu stins in otet, zaharul vanilat. Se ornamenteaza cu visinile din dulceata. Totul se pune la cuptor. - 2 oua, 200 g smantana, un pahar zahar, un pahar faina, o lingura de ulei, 20 nuci, 1/2 lingurita carbonat de sodiu, otet, zahar vanilat, 2 linguri visine din dulceata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ionathan, o lingura de fructe din dulceata, 100 gr. de unt sau ... fragmente mici din fructele din dulceata. Restul de zahar se topeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face un sirop gros din zahar si apa. Cand s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamaie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator. - 1/2 kg zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamai, 60 ml apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamaie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cand se inmoaie boabele. Se serveste cu dulceata de capsuni. - 150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamaie, o lingurita dulceata de capsuni. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro