jamila cuisine dulceata caise
Pagina 3 din 5
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 200 gr. zahar, fructe din dulceata Mod de preparare: Se taie ... felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 75g unt, 1 lingura pesmet, 4 linguri dulceata Mod de preparare: Se fierbe ... cu pesmet. Se intinde deasupra dulceata si se acopera cu restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 ml ulei, 150 gr. dulceata de orice fel, 300 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaci, 200 g faina, 2 oua, 12 caise, 12 bucati de zahar, 70g ... stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamii, 60 ml apa Mod de preparare: Se face un sirop gros din zahar si apa. Cind s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamiie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite Mod de preparare: Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pana se coace....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lamiie. Umplutura: 800 gr. de caise Mod de preparare: Intr-un ... , se scoate tava, se pun caisele taiate felii si se da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
600g carne, 1/2 kg caise uscate, 3 linguri zahar, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt ... mai multe clocote se adauga caisele spalate si tinute putin in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . zahar tos, 200 gr. unt, dulceata de visine Mod de preparare ... untul cu zaharul si cu dulceata pasata si se adauga in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere se ia 1/2 pahar de dulceata Mod de preparare: Se spala ... celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava ... lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 litru lapte, 1 pahar frisca, 1/4 kg caise Mod de preparare: Se freaca ... este aproape gata se adauga caisele coapte, curatate si strivite bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. caise, 150 gr. zahar pudra, zeama de la o lamiie, 1 pahar vin alb Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamiie si, la sfirsit, paharul cu vin alb. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 4-5 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Caisele sunt la mare cautare vara asta, Daca ati facut dulceata sau gem de caise si nu mai aveti ce face cu ... rapida ar fi pandispanul cu caise. Acesta e un pandispan clasic, fara ... . Sa aveti pofta ;) Pandispan cu caise Ingrediente pentru tava de 40 ... vanilat facut in casa 500 g caise Mod de pregatire : tava se ... cutit. deasupra pune jumatati de caise. coace...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosu si unul verde, 400 g caise din doza, o ceapa mare rosie ... sarata. Se toaca ceapa, ardeii, caisele se storc si se taie ... taie cuburi, se amesteca cu caisele si ardeii si se introduc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com