Cauta in 32.841 retete
... Toate ingredientele, in afara de dulceata de capsuni, se pun intr ... suprafata.Se orneaza fiecare cu dulceata de capsuni si smantana, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vreme la niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca ... au iesit niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca ... unt, deci folositi cu incredere) dulceata de care aveti, dar sa ... , sa nu folositi, de exempu, dulceata de visine sau cirese; am pus intr-o tura dulceata de pere si in cealalta tura rahat ... ori cate un pic de dulceata. Rulati cornuletele...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... evitati reteta asta, pentru ca dulceata de merisoare nu este din ... la sfarsitul verii sa puneti dulceata de merisoare, coacaze, afine, alea ... ... daca nu ati avut, folositi dulceata cumparata, dar sa fie una ... de porc fara os (6 felii) - dulceata de merisoare - 2 cepe medii - 12 ... piper. Pe fiecare cotlet punem dulceata de merisoare, 2-3 lingurite, in functie ... in jurul rulourilor umplute...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... orezul fierbe, se amesteca laolalta caisele, zaharul si smântâna ... se încorporeaza în el amestecul de caise. Se pune în patru pahare sau ... doua linguri de compot de caise peste fiecare portie si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt 2 oua esenta de vanilie dulceata de macese Framantati aluatul si ... cuptorul cu microunde 2-3 linguri de dulceata de macese si lichidul format ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 150 g frisca Mod de preparare: Caisele spalate si scurse bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
C o m p o z i t i a 1 : 8 oua, 150 g zahar, 150 g nuci macinate, 1 praf de copt, 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei, visine etc; C r e m a: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri cafea naturala sau nes, 100 g nuci(alune) prajite Mod de preparare: Se face un blat din prima compozitie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute. Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Intinde aluatul intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vanilie, praf, un kg caise din compot, coaja rasa de ... unsa cu ulei. Se pun caisele, macul si compozitia de branza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 albusuri, 2-3 linguri dulceata de visine, zmeura, fragi etc Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu dulceata la un loc. Se toarna in forma unsa si se coc la cuptor incet, timp de 10 minute si apoi la cuptor tare 20 minute. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg caise tari, 200 g zahar, 3 pahare apa, 1 lingurita zeama de lamiie Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece. Cind zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luind spuma in timpul fiertului. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 gr. zahar, fructe din dulceata Mod de preparare: Se taie ... felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 75g unt, 1 lingura pesmet, 4 linguri dulceata Mod de preparare: Se fierbe ... cu pesmet. Se intinde deasupra dulceata si se acopera cu restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 ml ulei, 150 gr. dulceata de orice fel, 300 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaci, 200 g faina, 2 oua, 12 caise, 12 bucati de zahar, 70g ... stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com