Cauta in 21.294 retete
... curata si se rup in fisii. Separat se coc si ardeii ... curata si se rup in fisii. Intr-o cratita sau vas termorezistent ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga ardeiul gras taiat fisii si morcovul ras. Se sareaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime si se taie in fisii, apoi se prajeste. Se aduaga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... blatul pe platou, se taie o fisie de hirtie groasa, lata de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se ... pana se ingroasa. Se adauga fisiile de piept de pui. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... curata carnea, se taie in fisii subtiri, apoi se pune intr ... sa se inchege. Se aseaza fisiile de carne, se toarna restul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scoate din supa, se taie fisii de 1/2 cm pe lungime, iar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se taie cuburi iar sunca fisii. Pastele legumele si sunca se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , fie taiate ca taiteii in fisii late de un deget. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tuica). Se taie morcovii in fisii subtiri (ca taiteii), lungi de 2 cm. Se iau 1-2 fisii mici de morcovi si se introduc prin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie cubulete, carnea se taie fisii sau tot cuburi si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in cubulete, iar sunca in fisii subtiri. Se prajesc citeva minute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2kg carne de porc sau vita, piper, sare, o lingura de busuioc macinat, 1/2 litri bulion, 250ml vin alb sec, ulei. Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pana se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa se firba pana carnea va fi gata. Mod de servire Cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul de pui se taie fisii subtiri de aceeasi dimensiune si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de telina se taie in fisii foarte subtiri. Se amesteca toate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 muschiulet, cascaval, 1 fir usturoi, sare, mirodenii pentru friptura Mod de preparare: Se taie muschiul de-a lungul in 3 bucati fara a se patrunde la capatul gros. Se ia o fisie de cascaval, firul de usturoi si se impleteste o coada, se condimenteaza cu mirodenii si se prajeste sau se frige. Mod de servire Se serveste cu garnitura
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din Chisinau a cautat pe google: "tehnologia mujdeiului"... Mi-a placut... Va recomand ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro