Cauta in 17.804 retete
... adauga faina cernuta, amestecata cu cacao. Se coace o ora la foc ... crema. pt. crema: Se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar 20 gr roscove (sau cacao) 3 linguri apa minerala 30 gr ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... 15 gr din faina cu cacao. Se lasa clatitele sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mixerul insa cand adaugi nuca, cacao si restul ingredientelor e bine sa ... uniform bezeaua cu nuci si cacao si introduci din nou prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in vas peste care adaugam cacaoa si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam cacao astfel obtinuta in tavi peste compozitia de chec si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao si miez de nuci.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le amestecam cu zahar si cacao,pana devin ca o crema. Dupa ... se pune din amestecul de cacao si rahat.Se ruleaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao si miez de nuci.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o cana cu lapte vegetal într-o cratita, adauga 4 linguri cu fulgi de ovaz si 1 lingurita cu cacao, lasând sa fiarba un minut la foc mic. Piseaza o banana cu furculita si amesteca în terciul de ovaz. Deasupra se poate orna cu gem de cirese amare sau cu dulceata/nuci/seminte/fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao, rahat si miez de nuci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua, 1 pahar zahar pudra, 250g unt, 300g biscuiti, 50g cacao sau ciocolata rasa. 1 paharel rom, 300g frisca Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugind cite un ou si romul, apoi cacao sau ciocolata. In crema obtinuta se pun biscuitii rupti in bucatele mici si se amesteca bine. Se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, dindu-i cu ajutorul cutitului forma de tort si se pune la gheata Mod de servire Inainte de a fi servit , se imbraca cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul in ploaie putin cate putin, galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, esenta. Se pregatesc doua tavi de chec, se tapeteaza cu hartie de copt, punem jumatate de compozitie in forme, in restul compozitiei punem cacao, amestecam usor dupa care punem in tavi in zig-zag. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Se scoate , se tapeteaza cu zahar farin si se feliaza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar, 4 linguri rom, 2 oua, 2 linguri cacao, 1/2 lingura esenta de cafea Mod ... cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina alba, 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1 pliculet zahar vanilat, 1 ceasca lapte ... 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... copt, 20 ml lapte, 30 g cacao, 700 g compot visine. Mod de ... 2 parti. Jumatate se amesteca cu cacao si cealalta parte se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
70 gr cacao, 100 gr zahar, 4 oua, 400 gr frisca Mod de preparare: Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt.se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min. Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura: nuca se amesteca cu cacaoa si cu vreo 3 linguri de ... spuma. apoi se adauga uniform cacaoa, nuca si stafidele. Se ruleaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
7 oua, 3 linguri pline de cacao, 100 gr. nuci, 30 gr. unt,
Reţetă de pe www.retete-bune.com