Cauta in 73.254 retete
... sanatosi. Muson-Primele impresii, primele imagini Vezi mai multe video din ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
Mazurca Ingrediente 6 oua, 300 g. zahar pudra, 300 g. faina, 200 g. nuci, 100 g. stafide, unt pentru uns Preparare Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Cand se raceste, se taie in forme diferite. Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... din Haga, ep. 5  Septembrie in imagini Note din Haga, ep. 5  Septembrie in imagini Oct 21, 2012 Bogdan 2 Comments Tags: food , haga , instagram ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... . Mai jos va las cateva imagini cu bunatatile, cu blidele si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
La inceputul secolului al VIII- lea, in 708, evecul Aubert, a avut 0 aparitie in care a vazut arhanghelul Sfantul Michel,in care a primit ordinul de a construi un edificiu religios. In 709, a fost construita o bisericuta pe Mont Saint Michel. Muntele Saint Michel este inconjurat de apa, accesul cu masina este limitat la cateva ore pe zi, cand apele marii se retrage. Macheta muntelui am fotografiat-o intr-o sala aflata intr-un muzeu, deci vizibilitatea este foarte redusa. Timp de 2 secole, a...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Aceste fotografii de vacanta, le-am facut in 2003. Vizita am facut-o dupa ora 8 seara, inainte inchiderii parcului. Daca ajungeti la Sibiu, puteti sa-l vizitati... merita. Acum o saptamana le-am pus pe blogul meu in franceza "Chocolat ou ciocolata"...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Aceasta reteta am expus-o pentru acele gospodine, care inca nu s-au incumetat sa prepare clatite. Credeti-ma e greu , putin , de la inceput , sa va deprindeti sa le intoarceti , dar in rest e foarte , foarte usor . Va aduceti aminte, cum am facut eu prima data clatite , prinicipalul sa FII INCREZUTA IN SINE, CA VEI REUSI , SI IN REST , E O NIMICA TOATA. Eu niciodata nu-mi rezervez timp pentru preparea lor , aparte , eu le prepar in timpul , cand sant ocupata la bucatarie cu alte bucate. Spor...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
In privinta timpului de fierbere exista mai multe teorii: 15-20 minute sau 30 minute. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori, deci am incercat diferite timpuri de fierbere . Si din experienta am vazut ca daca carnea o fierb prea mult timp devine fibroasa si isi pierde din gust, iar cand vrem sa o taiam nu reusim prea bine. Deci, am adaptat timpul in functie de ce am vrut ca si textura si gust. Puteti incerca cele doua tipuri de fierbere. O bucata o fierbeti 15-20 minute si cealalta o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
6 oua, 300 g. zahar pudra, 300 g. faina, 200 g. nuci, 100 g. stafide, unt pentru uns Mod de preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Cand se raceste, se taie in forme diferite.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 200 gr zahar pudra, 200 gr faina, 1 pahar nuci taiate, 1/2 pahar stafide, unt Mod de preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, asternuta cu hirtie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Cind este gata se rastoarna pe un fund de lemn, se acopera cu un servetel si se lasa sa se raceasca. Se taie bucati patrate...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mazurca Cu Migdale Ingrediente 200 gr. unt proaspat, 200g zahar pudra ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
200 gr. unt proaspat, 200g zahar pudra, 3 oua, 1/4 pahar migdale pisate, 200 gr. faina, 1 praf vanilie, unt pentru forma Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cite unul. Se freaca foarte bine pentru ca sa se obtina o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hirtie, la foc potrivit. Cind este gata, se taie dupa plac.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cele patru galbenusuri se freaca cu zaharul si cu nucile pisate si se amesteca cu smochinele date prin masina, praful de copt, faina, albusurile batute spuma. Tava se unge bine cu unt si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia si se coace, se pudreaza cu zahar si se taie în felii ca de tort. - 4 oua, 1 1/2 pahar zahar pudra, 1 1/2 pahar nuca pisata, 1 1/2 pahar smochine date prin masina, 1 vârf de lingura praf de copt, 1 pahar faina.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Tort simpatic pentru copii. Purcelusi in placinta de noroi Ingrediente: - 5 pachetele de napolitane KIT KAT - 1 borcan de NUTELLA - 5 purcelusi din martipan sursa imagine: facebook.com Mod de preparare 1) pe o farfurie se construieste un butoi din batoanele de Kat Kit 2) se umple cu crema de Nutella 3) se aranjeaza/scufunda purcelusii din martipan dupa plac Dupa asamblare, totul se pune la frigider si dupa aproximativ o ora se poate servi.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... aceasta pagina. 1. Feliatorul cu 3 lame (imaginea de dreapta sus) l-am primit ... si la Ikea. 5. Feliatorul din imagine l-am primit de Craciun anul ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
Mod de Preparare: Din aluat taiam cu ajutorul unui pahar de apa sau cu gura ceva mai mare 2 cercuri, din al doilea cerc cu ajutorul unui paharel de tuica vom taia inca odata mijlocul. Asezam cercurile mari unul peste altul (in cazul mai multor cercuri ungem cu putin ou intre ele), ungem cu ou si dam la cuptorul incins la 200 grade C pana se umfla si se rumenesc. Cercurile micute pot fi folosite ca palarioare. In cele 30 g de unt tragem carnita de pui taiata maruntel, adaugam putina apa si...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: 1 Se bate frisca spuma. 2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul. 3 Se pune la foc gelatina cu coaja si sucul de lamaie. 4 Amestecam frisca cu ouale spumate, apoi adaugam gelatina calduta ( nu prea calda ) 5 Se pune compozitia in pahare, castronase. . . si se da la rece pt. 1 ora 6 Se serveste cu sirop ( mai gros), sau cu ciocolata topita. ( eu am folosit sirop de afine si ciocolata. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: O cana lapte caldut, 4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie se pun la dospit 10 minute, se amesteca cu restu si se framinta pina se deslipeste de pe vas(circa 10 minute). Se imparte in 4 bucati si se intinde foi subtiri. Se fac 4 foi subtiri. Umplutura...ce doriti. Eu le-am implut cu 2 cu rahat, ciocolata alba si neagra, si cu 3 albuse batute spuma cu zahar+cacao si rom. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Se curata pulpele, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se presara cu sare si piper. Se impaneaza cu felii de usturoi. Mierea, zeama de lamaie si oregano se amesteca bine si se ung pulpele cu acest amestec. Se aseaza intr-un castron sau pe un platou si se acopera cu folie alimentara. Se pun la frigider pt. 30 min. Intre timp se pregatesc legumele:ceapa se toaca marunt si se caleste 3-4 min. in ulei, peste ceapa se pune ardeiul t-gras spalat si taiat julien. Se prajeste...
Reţetă de pe www.gospodine.net