Cauta in 21.294 retete
se curata pestele . se aseaza in tava , si peste se presara condimente , se tai rondele legumele si se fierbe in suc de rosii. timp de 25 min . dupa care se scoate si se servete clad garnitat cu salata de legume, pilaf de orez sau piure dupa preferinta.Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... smantana - 1 portie maioneza din lapte - icre negre pentru ornat Se prepara ... lapte (sau cea clasica) si icre negre. Rapid, asa-i?! :P ...si gustos ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
En rumania, la receta en original,en vez de semola de trigo se prepara con huevas de pescado,es un plato que se hace en ocaciones especiales.Y nosotros los vegetarianos la hemos adaptado para nosotros, de all viene el nombre de huevas de pescado falsos.Es un plato de aperitivo y casi no falta nunca en las, bodas navidades etc... Ingrediente: 1 ceasca gris 2 cesti apa 300 gr maioneza de soia 1 ceapa sare dupa gust Ingredientes: 1 taza semola de trigo 2 tazas con agua 300 gr mayoneza de soja 1...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Pentru inceput razuiti o lamaie, pregatiti sarea, piperul si cimbrul, dar si o jumatate de portocala. Apoi curatati morcovii si ceapa si le taiati sub forma de rondele. Compozitia pentru marinata se realizeaza din: apa, ulei, sare, cimbru, piper, zeama si coaja de lamaie, zeama de la portocala si cateva rondele de ceapa si morcov. Pestele se pune a marinat in frigider, pentru 30 minute. Dupa ce a stat la marinat, pestele se aseaza intr-o tava pe care au fost puse felii de ceapa si morcov. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana capata culoarea roz ca icrele. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
File de ton 6 portii Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pana ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pana face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Gratarul se incinge foarte bine si se pun fileurile de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust Mod de preparare: Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu pana se ingroasa (sa nu prinda cocoloase). Se pune vasul la racit. Dupa ce s-a racit se amesteca cu uleiul (de preferinta cu mixerul). Dupa ulei se pune zeama de lamiie ce ii da o culoare rozie. Mod de servire Se serveste pe piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea se freaca cu ulei ca icrele. Se ung feliile de franzela cu aceste icre. - 1/4 kg branza de vaca, 1 ceapa mica, 1 ou intreg, sare, putina boia de ardei, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste alaturi de rulourile de macrou. Se servesc cu salata verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui. - 6 portii file de ton, 250...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul, frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga, dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul. - 1 ceasca de gris, 3 cesti de suc dulce de rosii, 2-3 cepe, 1 ceasca de ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la o limeta si o lingura de icre rosii. Incepem asamblarea torturilor: Punem ... marar. Facem o bordura deasupra din icre rosii . La baza decoram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro