Cauta in 21.308 retete
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza ... patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata bine, se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se adauga vinul, ulei de masline si lamaia taiata felii. Se lasa in cuptor, la foc mic, aproximativ 20 - 25 minute. Cartofii se curata, se spala si se taie in jumatate, dupa care fiecare bucata iar in jumatate. Se repeta operatiunea pana cand cartofii au dimensiunea dorita. Intr-um castron se amesteca curry, boia dulce, chilli, usturoiul praf, sare, piper si o lingura de ulei de masline. Cartofii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 macrou afumat, 2 teline mijlocii, 1 morcov, 1 mar, 3 linguri maioneza, un praf de sare, felii de lamaie, frunze de patrunjel Mod de preparare: Macroul afumat, fara oase si fara pielita, se taie marunt; telina, morcovul si marul curatate si date pe razatoarea mica se storc de zeama si se pun intr-un castron. Se amesteca impreuna cu pestele, maioneza si sare. Se orneaza cu felii subtiri de lamaie si patrunjel verde. Mod de servire Se serveste ca atare
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ,2 linguri orez fiert, un pachetel icre din comert (optional), sare, piper ... picant. Se adauga orezul si icrele, se mai calesc putin si ... introduce umplutura de ceapa cu icre. Dupa ce s-a introdus umplutura se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 felii de franzela, 150 gr. icre de Manciuria, 150 gr. unt, sare Mod de preparare: Peste feliile unse cu unt, se aranjeaza un strat de icre bob linga bob, lasind la marginea feliei o distanta de 1/2 cm. Marginea se garniseste cu unt. La fel se prepara si sandvisurile cu icre negre.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se curata si se apala bine. Legumele se curata si se toaca fideluta. Se ia o tava incapatoare, se stropeste cu ulei si se aseaza un pat de ceapa tocata. Peste ceapa se pun pestii care au fost presarati cu mirodenii si deasupra se aseaza restul legumelor lasand insa capul pestelui descoperit pentru a nu se speria prea tare:) Se presara restul de condimente, se adauga 2 pahare de apa si se da la cuptor. Cand legumele sunt aproape gata se adauga rosiile in bulion tocate marunt, vinul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. icre, 1 buc. ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamiie, masline Mod de preparare: Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Mod de servire Se garniseste cu masline negre
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala, se curata si se taie pestele in bucati, se pune in tava unsa bine cu ulei, se adauga rosiile cuburi, usturoiul, ceapa taiata, sare si piper, verdeata si lamaia feliute. Se lasa la cupor cu folie de aluminiu 1 ora, pana prinde crusta. Se serveste cu mamaliga calda! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pestele,se spala bine,se da sare.Se lasa o ora sa intre sarea in el,apoi se pune pe gratar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata, se spala si se taie in rondele groase de aproximativ 3 cm. Ceapa se curata si se taie julien, apoi se pune putin la calit in ulei. Se lasa doar 1-2 minute, apoi se da deoparte. Facem un sos din apa, bulion, otet, zeama de la lamaie, sare, piper, zahar si frunza de dafin si il adaugam peste ceapa calita. Int-un vas asezam rondelele de peste cu taietura in sus, apoi il acoperim cu sosul de marinata. Se acopera vasul si se lasa pe aragaz la foc mic pentru 30-45 min, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro