icre macrou comestibile
Pagina 1 din 5
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza ... patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata bine, se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se adauga vinul, ulei de masline si lamaia taiata felii. Se lasa in cuptor, la foc mic, aproximativ 20 - 25 minute. Cartofii se curata, se spala si se taie in jumatate, dupa care fiecare bucata iar in jumatate. Se repeta operatiunea pana cand cartofii au dimensiunea dorita. Intr-um castron se amesteca curry, boia dulce, chilli, usturoiul praf, sare, piper si o lingura de ulei de masline. Cartofii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata si se apala bine. Legumele se curata si se toaca fideluta. Se ia o tava incapatoare, se stropeste cu ulei si se aseaza un pat de ceapa tocata. Peste ceapa se pun pestii care au fost presarati cu mirodenii si deasupra se aseaza restul legumelor lasand insa capul pestelui descoperit pentru a nu se speria prea tare:) Se presara restul de condimente, se adauga 2 pahare de apa si se da la cuptor. Cand legumele sunt aproape gata se adauga rosiile in bulion tocate marunt, vinul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala, se curata si se taie pestele in bucati, se pune in tava unsa bine cu ulei, se adauga rosiile cuburi, usturoiul, ceapa taiata, sare si piper, verdeata si lamaia feliute. Se lasa la cupor cu folie de aluminiu 1 ora, pana prinde crusta. Se serveste cu mamaliga calda! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pestele,se spala bine,se da sare.Se lasa o ora sa intre sarea in el,apoi se pune pe gratar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata, se spala si se taie in rondele groase de aproximativ 3 cm. Ceapa se curata si se taie julien, apoi se pune putin la calit in ulei. Se lasa doar 1-2 minute, apoi se da deoparte. Facem un sos din apa, bulion, otet, zeama de la lamaie, sare, piper, zahar si frunza de dafin si il adaugam peste ceapa calita. Int-un vas asezam rondelele de peste cu taietura in sus, apoi il acoperim cu sosul de marinata. Se acopera vasul si se lasa pe aragaz la foc mic pentru 30-45 min, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se taie pe burta si se curata de intestine. Se taie capul si coada. Cu un cutitas ascutit taiem usor pe lânga coloana si încercam sa eliminam toate oasele, fara sa taiem pestele în doua. Poate si reusim sa-l dezosam, doar nu vrem sa se innece nimeni cu un os :) Spalam bine pestele si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se stropeste cu zeama de la o lamâie. Se condimenteaza cu zahar si sare si se da la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropeste cu ulei pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele decongelat,spalat se condimenteaza si se prejeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se scrg si se toaca si se calesc in putin ulei,adaugam sare si piper dupa gust,la final usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu 1 lingura ulei.Adaugam un pahar de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba pana scade toata apa si ceapa este foarte moale. Adaugam smantana si ouale,omogenizam sosul,potrivim de sare si piper. Intr-un vas termorezistent se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
macrou, rosii, usturoi, ardei gras, verdeata Mod de preparare: Se curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com