Cauta in 20.697 retete
Mod de preparare foi Facem maiaua din drojdie,1 lingura faina si zahar,apoi o punem in castronul cu faina si o lasam la dospit 10 minute acoperita,ferita de curent.Adaugam apa calduta si framantam un aluat elastic si nelipicios pe care l lasam la crescut 20 minute.Intindem foaia,punem cubulete de unt,impachetam si framantam din nou.Dam la frigider 20 minute.Intindem foaia si decupam dupa forma tavii(va puteti ajuta de un capac) Intr o tava pe care o tapetam cu hartie de copt presaram zahar,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune pe foc 250 ml de apa cu zaharul si lasa pâna se se transforma într-un sirop mai gros. Da deoparte si pune pliculetele de ceai si acopera. Lasa la infuzat 4-5 minute. Scoate pliculetele si lasa sa se racoreasca 2. Adauga apoi sucul de la cele patru lamâi, mierea, restul de apa rece si frunze de menta usor zdrobite. Amesteca si da la rece macar o ora. 3. Strecoara bautura racoritoare într-o carafa, adauga cuburi de gheata si decoreaza paharele cu felii de lamâie si frunze de ment
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scroll down for English recipe Mi-am cumparat praf de ceai verde matcha. Pai cum era sa ma lipsesc eu de praful acesta mult- laudat? Ca de, daca e trendy trebuie sa incerc si eu neaparat. Si am facut o inghetata. Acum, nu stiu daca e de la calitatea prafului matcha cumparat de mine sau asa e el in general, dar inghetata mea n-are nici un gust. Adica se simte gustul de smantana, ou, zahar dar matcha asta nu-i da nici un gust spacial. Mi-a placut insa culoarea. E un verde frumos ce se poate ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... . Tengo el deceo de compartir con vosotros queridos amigos, Lo que ... elejido en acer un pan con bayas de goji, ya sabeis ... levadura tiene que estar junto con la miel en la otra ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... slabiciune a bucatarilor italieni. Astfel, risotto con funghi nu poate sa fie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Traditia ceaiului verde in Japonia include si consumarea acestuia rece, cu gheata, in timpul zilelor calde de vara. Contrar convingerilor occidentale, ceaiul rece verde nu e un simplu ceai fierbinte racit ci se prepara de cele mai multe ori, ritualic, cu apa rece ca gheata sau chiar direct cu gheata pentru a nu permite cafeinei (care are un gust amarui) sa se difuzeze in ceai. Exista 3 metode prin care se poate face ceai rece verde in casa: cu apa rece (si gheata), cu gheata si cu oparire/ ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre capodoperele bucatariei italiene, pastele cu hribi  de regula papardelle sau tagliatelle  au la baza ciuperci importate din Romania, pentru ca tara noastra este unul dintre cei mai mari exportatori ai acestei ciuperci valoroase, aflata la cativa pasi de trufe. Folositi pentru aceasta reteta paste proaspete , cumparate sau facute, pentru a savura, la adevarata lor valoare, gustul unic al hribilor (f unghi porcini ). Vezi aici si Reteta de Porc cu sos de hribi. Reteta: Paste cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a romper, ya sabeis que pasa con las maletas en los aeropuertos... he tenido suerte y ha llegado con ella intacta. Los cheampinones son ... cand orezul este fiert. Relleno: Con 12 horas de antelacion se ... a daditos y se hace un sofrito con el aceite a fuego lento. Una ... y se anade el tomate frico con las especias y la sal. Despues ... los pimientos quitamos los tallos, con...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
30 august 2018 Ingrediente pentru blat: 200 gr piscoturi 150 gr unt Ingrediente pentru crema : 900 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina esenta de vanilie 100 ml frisca pentru decor colorant alimentar optional sau fructe proaspete Mod de preparare blat : Sfarmam piscoturile cu ajutorul robotului de bucatarie. Punem piscoturile intr-un vas si adaugam untul moale omogenizam bine pana cand compozitia are un aspect nisipos. Luam o forma cu pereti detasabili si acoperim baza cu folie alimentara (...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... . Hola amigos, esta vez vengo con una receta de Muffins ingleses ... masa madre, se hacia solo con bicarbonato. La unica diferencia que ... @s nos salia cuando hemos empezado con la masa madre, ( aqui pueden ... 1/2 cucharadita sal 1 cucharadita bicarbonato mezclada con una cuchara de zumo de ... manos enharinadas, incluso el rodillo con el que extendemos la masa ... grosor. Espolvoreamos una...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... algo de mermelada y quero compartir con vosotros esta receta de mermelada ... hace la mermelada de albaricoque con el corazon (semilla) que esta ... se ha comido tres tarros con mermelada, hos podeis imaginar lo ... y el agar-agar mesclado bien con el agua. Doy 10 min ... cubriendo muy bien los tarros con unos panos de cocina, incluso con una mantita y el segundo dia he puesto a...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Unul dintre cele mai populare cocktailuri ale lumii, aflat pe lista oficiala a Asociatiei Internationale a Barmanilor, Long Island Iced Tea este un mixt preparat din votca, gin, tequila, rom si putina cola, pentru gust si culoare. Mixul dintre bauturi si cola da senzatia vizuala si numele de Iced Tea (ceai rece). Ideea de a masca bauturile sub diverse sucuri a aparut in perioada Prohibitiei americane. Meritul pentru aparitia acestui cocktail ii revine lui Robert (Rosebud) But, cel care a...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Suna sofisticat nu-i asa? Ei bine e cel mai usor si totodata cel mai rafinat desert pe care l-am facut pana acum. Specific italian, usor, racoros, ce sa mai, trebuie neaparat sa-l incercati. Se poate servi in multe combinatii: sos de fructe,sos de ciocolata, caramel, topinguri, dulceata de fructe etc. Ingrediente 500 ml smantana dulce 500 ml lapte 200 gr zahar pudra 30 gr gelatina 1 plic vanilie bourbon toping fructe sau sos de capsuni Mod de preparare Se pune gelatina la hidratat in putina...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Scroll down for English recipe Va mai aduceti aminte de cartea cu multe inghetate pe care am primit-o de ziua mea? Am facut alta reteta din ea. De data asta o inghetata cu mascarpone. Este extrem de buna. Trebuie neaparat s-o incercati. A iesit cremoasa si usoara, iar fructele de padure au aromat-o incantator. V-o recomand din tot sufletul. Ingrediente: 250 g zahar 400 ml apa 1 lamaie: sucul si coaja 500 g mascarpone 300 g fructe de padure (zmeura si afine) prospete sau decongelate si scurse...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
un desert delicios, simplu, usor si rapid ... 500ml lapte 500ml frisca lichida 6 linguri zahar 10g gelatina 1 plic zahar vanilat 2-3 linguri suc de portocala topping de caramel pt servit intr-o cratita se pune laptele, frisca si gelatina, se lasa 15 minute amestecand de 2-3 ori pt a se dizolva gelatina, punem si zaharul si dam oala pe foc mic. amestecam bine sa nu se prinda crema de fundul oalei.inainte sa inceapa fierberea oprim focul, adaugam zaharul vanilat si sucul de portocala sau ce ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... micului dejun spaniol (desayunos), T ostada con tomate  painea prajita cu rosii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Punem laptele si zaharul pe foc doar atat cat laptele sa se incalzeasca usor si sa se topeasca zaharul. Nu trebuie sa ajunga la punctul de fierbere. Separat , in alt vas punem frisca lichida in care adaugam gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-un pahar frecam nessul cu o lingura de zahar si adaugam lapte caldut . Amestecam ca sa se dizolve nessul si turnam peste lapte . Amestecam laptele cu ness cu frisca in care am dizolvat gelatina si mestecam bine ca gelatina sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vi s-a intamplat sa aveti ceva mere care vdeti ca au inceput sa se paleasca? Bine mie asta mi s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu doream sa fac ceva care sa contina multe grasimi, deci doream ceva simplu si bun, asa am cautat prin cartile mele, si am dat peste aceasta prajitura, care m-am gandit, trebuie sa fie buna! Si asa a fost, atat de cremoase au iesit merele ca nu ai da-o pe nici o felie de tort! Este o prajitura foarte gustoasa si sanatoasa!
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Pentru pannacotta, se incalzeste smantana si laptele intr-o cratita, la foc mic. Se adauga zaharul si se lasa pe foc pana cand acesta se dizolva. Cand se ridica de pe foc, se adauga scortisoara si vanilia si se lasa 20 de minute. Se inmoaie gelatina in apa, se scurge bine si se adauga in amestecul de smantana. Se pune in 4 pahare si se baga la frigider pentru 6-8 ore. Se pune intr-o cratita vinul, impreuna cu cuisoarele, zaharul, scortisoara, vanilia si coaja de portocala si se da in clocot....
Reţetă de pe retete.eva.ro
frunze de ceai, gheata, frunze de menta, zahar Mod de preparare: Se face un ceai cu o cantitate dubla de frunze decit de obicei, pentru ca gheata il va dilua. Se indulceste dupa gust. Se pun cuburi de gheata inainte de servire Mod de servire Se serveste cu frunze de menta si cu citrice
Reţetă de pe www.retete-bune.com