humus
Pagina 2 din 2
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pasta de humus, humus turcesc, humus evreiesc, humus arabesc, humus libanez, reteta humus, humus de naut, humus evreesc, humus israelian, humus soia
Reteta de hummus cu sfecla rosie este o adaptare occidentala a orientalului hummus preparat exclusiv din naut. Sfecla adauga o culoare placuta acestui preparat si ii reduce numarul de calorii, fara sa-i stirbeasca din gustul atat de specific. De incercat si impresionat musafirii. Ideal pentru post! Vezi aici si reteta de Hummus de linte. Reteta: Hummus cu sfecla rosie Ingrediente: 400 grame naut fiert 200 grame sfecla rosie fiarta 1 lamaie 150 ml tahini (pasta de susan) 2 catei de usturoi ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ocazia provocarii pentru prima oara humus :) 5. Viorica a mai facut un pateu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ei preferate. shaorma, falafelul si humusul. Portii: 4-6 Timp de preparare: 50 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , iar ca sos este preferat humus-ul si/sau tahina. Aceasta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si scump; parca 4.90 lei); humus facut de ei (tot de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Tahini (sau tehina) este o pasta din seminte de susan, specifica bucatariilor arabe. Pasta se face prin macinarea semintelor usor prajite, cu tot cu coaja. Se comercializeaza proaspata sau pudra. Tahini se foloseste ca ingredient in mai multe tipuri de mancaruri, dar si ca garnitura sau ca desert. Este ingredientul principal din hummus ; se foloseste la supe, la sosuri (subtiata cu apa) si drept condiment pentru mancarurile cu carne si legume. Ca garnitura, tahini este combinata cu suc de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... le-am servit cu un humus cu ardei rosu copt . Reteta ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com