Cauta in 21.294 retete
Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa; se serveste cald, ca aperitiv. - Peste dupa preferinta, sare, untura, aluat de clatite. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa. Pentru garnitura se ... , ou, pesmet, sare, ulei sau untura. Garnitura: ciuperci, faina, smintina, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , patrunjel, marar, sare, piper, 1 lingura untura, o felie piine muiata, prapurul intreg ... o tava (ca de cozonac) cu untura. Se intinde prapurul care a fost ... plic. Se unge cu putina untura si se da la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Urda se sfarama bine cu furculita, se adauga mararul tocat marunt si sarea. Cu acest amestec se umplu clatitele. Se ruleaza si se pun intr-un vas rezistent la foc sau intr-o tigaie unsa si se dau la cuptor 10-15 min. - 300 g urda, 1 legatura marar, sare, 150 g faina, 1 ou, 100 g untura. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. carne macra, 2 cepe, 3 linguri untura, sare, piper Mod de preparare ... marunt cu doua linguri de untura. Cind incepe sa se ingalbeneasca ... pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . carne macra, 3 cepe mari, 3-4 linguri untura, 3-4 rosii, 1 ou, 1 pahar smantana, 1 lingura ... , se prajeste cu o lingura de untura fara sa fie lasata sa ... servet si se prajeste in untura pe o parte si alta. Pe fundul unei cratite unsa cu untura si presarata cu pesmet se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de telina (curatati si apoi cintariti), 600 ml apa, 400 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frigider. - Zahar (in functie de cantitatea de ornamente care se doreste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind ... , gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia, 2-3 linguri smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de rosii, 2 linguri unt sau untura, 1 lingura faina Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 oase, piper, sare, 80 gr. untura, 2 catei de usturoi Mod de ... cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera, in functie de ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura de faina, o lingura de untura, sare Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pune in borcane. - 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne, 3 linguri untura, 2 buc. ceapa, 3-4 buc.rosii, 3 buc. patlagele ... zeama, apoi se prajesc in untura. Cind sunt gata se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se decongeleaza crabul, se taie rondele si se adauga porumbul fiert si castravetii acri taiati cubulete. Se face un sos din maioneza, iaurt, sare si piper dupa gust, care se amesteca cu salata. - Cantitati egale de crab congelat, porumb fiert si castraveti acri, 3-4 linguri maioneza, 3-4 linguri iaurt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun in strecuratoare, apoi se cintaresc.Greutatea cojilor va fi egala ... (confiate). - 1 kg coji de pepene, cintarite dupa ce au fost fierte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . ciuperci uscate, 200 gr. cirnati, untura, boia de ardei dulce, sare ... varza. Se infierbinta 2 linguri de untura, se pune pentru 3 minute boiaua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in 150 g de ulei, sau untura, cu apa si se scot ... . - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba murata, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro