google ciulama
Pagina 2 din 5
Se spala si se taie pieptul de pui bucatele potrivite, se sareaza, se caleste in putin ulei, apoi se scoate si se lasa intr-un vas acoperit. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cand devine sticloasa se adauga ciupercile (spalate, curatate si taiate feliute). Ciupercile vor fierbe in suc propriu, cand acesta scade se mai poate adauga putina apa. Se adauga pieptul de pui calit peste ciuperci. Intre timp amestecam intr-un castron, smantana cu faina "in ploaie" , sare si piper. Acest ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg ciuperci albe de padure sau de cultura, 50 g unt, 25 g faina, 100 ml smantana, o ceapa, marar, patrunjel, piper, sare Mod de preparare: Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pana cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pune in sosul alb de ciulama. Ciulamaua se pregateste astfel: se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg ciuperci, 1 pahar mare lapte, 100 gr. ulei, sare, piper, usturoi, o lingura de faina, smantana dupa gust Mod de preparare: Se spala bine ciupercile. Se curata, se taie in felii subtiri. Se calesc intr-un vas cu 100 gr. ulei (sau unt) aproximativ 5 minute, dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pana se fierb ciupercile (20 minute). Cind sunt fierte, se adauga o lingura de faina, un pahar mare cu lapte, sare, piper,usturoi, dupa gust, si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete 3 catei usturoi 1 ceapa sare 200 ml smantana 2 lg faina 200 ml apa o legatura marar o lingurita boia de ardei Mod de preparare: Curatim ciupercile si le taiem dupa plac,eu le laminez. Tocam ceapa si o punem la calit in apa,adaugam ciupercile si lasam sa fiarba impreuna pana ce ciupercile s-au inmuiat.Adaugam usturoiul tocat. Smantana,faina,sarea sau
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Ciupercile se curata se spala si se taie in pestisori, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Se infierbanta 150 g unt, se adauga faina, se caleste, fara a se rumeni. Se stinge cu apa in care au fiert ciupercile, se amesteca bine pana ce sosul s-a legat. Se toarna sosul peste ciuperci si se fierbe inca 10 minute. Se adauga smantana, piperul, patrunjelul tocat si se potriveste gustul de sare. La servit, pe fiecare portie se adauga o bucatica de unt si se presara cascaval ras. Se mananca...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o cratita se incinge putin ulei, in care se pun ciupercile. Se gatesc ciupercile, adaugand la nevoie cateva linguri de apa, pana sunt moi. Se adauga usturoiul si se mai lasa la foc inca un minut sau doua. Se adauga smantana, se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se serveste. Se poate servi ca garnitura la fripturi sau ca sos pentru paste cu usturoi. - 500 g ciuperci de orice fel sau o combinatie de mai multe feluri, taiate felii, 5-6 catei de usturoi, 5-6 linguri smantana,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Loboda verde se fierbe in apa clocotita cu sare, se strecoara si se bate cu mixerul. Se fierbe laptele. Separat, se incalzeste untul, se adauga faina, avind grija sa nu faca cocoloase si sa nu se arda. Se adauga laptele fierbinte si se amesteca pina se ingroasa. Se adauga loboda, se mai da in cateva clocote. La final, se potriveste de sare si se adauga mult marar. Se serveste cu mamaliguta. - 10 legaturi loboda verde, 1 litru lapte, 2-3 linguri unt, 2-3 linguri faina, 2 legaturi marar....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca la foc mic cu faina pina la omogenizare, apoi se adauga treptat smintina, apoi apa, frecindu-se rapid pina creste (subtire sau gros, dupa preferinta). Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min., amestecindu-se incet. Se adauga piper si sare dupa gust. E foarte buna cu mamaliguta si un vin sec rosu. - 2 buc. piept pui, 2 cutii ciuperci, 300 g smintina, 3 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita, ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea, adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel, o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare. In oala obisnuita sau in oala sub presiune, zarzavatul fierbe impreuna cu carnea. Cind carnea este fiarta, se strecoara supa necesara. Intr-o cratita, faina se infierbinta cu untul topit sau cu untdelemnul la foc mic (nu direct pe flacara) numai un minut (fara sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toarna jumatate din cantitatea de ciulama, apoi umputura peste care se toarna restul de ciulama. Se da la cuptor la 180 grade ... dupa ce s-a racit bine. - Pentru ciulama: 100 g ulei, 100 g faina, 1/2 l lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putea sa caut pe amicu google, da nu am chef. deci ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... :)) ...nu uitati nici de delicioasa ciulama de pui , tot pe placul ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... care le-a mancat. Ajunsa acasa, a "google it" reteta si a gasit mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... am dat un search pe google si peste tot era la ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -e mai usor sa caut pe google decat in cele 4 caiete de ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... blog, sit, nici prietenul nostru Google,etc, ci din colectia mea ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... facebook sunteti peste 4000, prin Google Friend Connect ma urmariti peste ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... nevoie de un cont de google, respectiv adresa voastra de gmail ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... aici si reteta video de Ciulama de pui cu ardei copt ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro