Cauta in 16.330 retete
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin. Serveste somonul peste care adaugi sosul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ia un piept de curcan se spala, se sterge cu un prososp curat se bate carnea, se presara cu sare sau delikat si cu piper, se bat oule se trece mai intai prin faina si dupa aceea prin oua se prajesc in tigaia incinsa in ulei. Se pot servi cu piure de cartofi, diferite sosuri, cartofi prajiti sau natur. - Piept de curcan, sare, faina, oua, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune la fiert într-un vas sfecla si las-o aproximativ 20 de minute la foc mic pâna se înmoaie. Scurge apa si lasa la racit. Decojeste-o si taie-o bucati. Curata portocala si taie-o bucati. Într-un vas, amesteca bucatile de portocala cu sfecla si merele. Adauga uleiul, zaharul, sarea, usturoiul si foile de sfecla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg portocale mai mici cu coaja subtire.Coaja se desface ... -se intreaga .De la 1 kg portocale vor rezulta cca 200-250 ... se adauga 30-40 ml zeama de lamiie sau 50 - 100 ... cu gelatina. - 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar, 1 kg portocale mici sau cu coaja mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calduta) cu putin zahar si zeama de lamiie. Se stropesc cu ... sa macereze 2 ore. Se taie portocalele in doua orizontal, se golesc ... umplu cu virf jumatatile de portocale. In loc de smochine si ... umple cu banane taiate bucatele. - 2 portocale, 3-4 curmale, 3-4 smochine, 1 paharel lichior, 50 g stafide, zahar si zeama de lamiie. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ncalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de ... , timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie ... asaza conopida în tava de la cuptor si se lasa sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierbere se strecoara si in zeama se fierb taitei sau se ... tocat. Iarna, se poate servi cu ridiche neagra. - Carne de curcan (piept, pulpe sau tacimuri), o ceapa mica, 4-5 buc. morcovi mari si sanatosi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de curcan legume de supa (patrunjel, morcovi, pastarnac etc ... , o scoateti din supa si in zeama ramasa adaugati legumele si lasati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Într-un bol mare, amesteca buchetelele de broccoli cu uleiul de masline, sarea, piperul si usturoiul. Pune broccoli în strat uniform într-o tava tapetata cu foaie de copt. Pune tava la cuptor si las-o timp de 15-20 de minute sau pâna când buchetelele pot fi întepate cu usurinta cu furculita. Rastoarna broccoli pe un vas pentru servit si stropeste cu zeama de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Preîncalzeste cuptorul la 175°C. Unge un vas termorezistent cu ulei ... usturoiul si boiaua iute. Pune pieptul de pui în vas si toarna ... parmezan, în aceasta ordine. Se coace în cuptorul încalzit în prealabil pâna când br ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurga. Se amesteca ingredientele pentru sos (inclusiv zeama scursa de la portocale), pana ce se obtine o crema. Se pudreaza ... servesc impreuna cu crema de portocale. - 2 mere (400 g), 100 g faina, 1 lingura ... grasa de vaci, 150 g iaurt, 2 portocale (curatate de coaja si taiate bucatele), coaja rasa de la o portocala, zeama de la 1/2 lamaie, 1 baton de vanilie, 1 pachet zahar...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul ... sa dea cateva clocote. - 2 l apa, 1 l zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... .Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza ... -o tava si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute ... circa 10-15 min la cuptor pentru o buna rumenire. Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si ... faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele ... si rasturnam amestecul.Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30- 45 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gazpacho sau supa rece de rosii Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza. Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosit caise) 4-5 lingurite coaja de portocala rasa 1 Intr-un vas amestecati ... in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine. 4 Turnati amestecul intr ... in prealabil si dati la cuptorul gata incalzit. 5 Il lasati la cuptor cat timp e nevoie (eu testez aluatul cu o scobitoare). Lasati sa ... puneam 30 de secunde in cuptorul cu microunde. timp suficient sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com