gogosi rapide fara crestere
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
prajitura cu lapte fara ou, gogosi, retete de prajituri simple si rapide fara coacere, retete de prajituri simple si rapide, prajituri simple fara oua si fara lapte, checuri rapide, ciocolata fara lapte praf, conservarea ardeilor iuti fara otet, prajituri fara coacere, gogosi post apa minerala
Topim untul la microunde si il lasam sa se raceasca. Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu zaharul praf si zaharul vanilat. Adaugam untul topit, smantana, branza dulce si coaja de lamaie. Amestecam faina cu praful de copt si o turnam in ploaie peste compozitie. Adaugam stafidele. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cand s-au intarit bine le incorporam in compozitia de branza. Ungem tava, turnam compozitia, o nivelam si o introducem in cuptorul preincalzit 45 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 lipii, o conserva de mazare, o cana de branza rasa, un pipet de pui fara oase, o lingurita chimen, 1/2 lingurita coriandru, o lingurita sare. Pentru final: smantana, salsa, avocado, masline Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Intr-un vas uns se asaza doua lipii. Se pune mazarea, cuburile de carne de pui, calite usor cu chimen si coriandru si sare. Se pune branza si se acopera cu celelalte doua lipii. Se lasa la cuptor 10 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
desertul copilariei, biscuiti cu budinca...o combinatie minunata desi pare o reteta simplista rezultatul e delicios iar timpul de pregatire nici jumatate de ora 450g biscuiti petit beurre 1 l lapte 8 linguri zahar 2 budinci de vanilie sau de care preferati 1 lingura de faina 1 esenta de vanilie budinca, zaharul si faina se dizolva in putin lapte rece, restul de lapte se fierbe apoi se toarna peste budinca se pune la fiert pe foc mic pana se ingroasa, se adauga vanilia se asambleaza prajitura...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... simplu e bun. daca e si mai rapid e si mai bine, mai ales ... e mai simplu decat ceva facut rapid la gratar. daca pana acum ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
500 ml. frisca, 100 g. zahar, 2 oua, 20 gr. gelatina, o cutie compot ananas, o portocala, 1 kiwi Mod de preparare: Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar si scortisoara. Dintr-o portie ies cam 24-30 de gogosi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Te gandesti sa organizezi o petrecere, o vizionare de filme alaturi de amicii tai sau, pur si simplu, va intalniti sa povestiti vrute si nevrute si nu stii ce sa le oferi spre "gustare"? Uita de chipsuri, mancaruri "seci", nesanatoase! Iti propun cateva gustari foarte usor de realizat, ale caror gust si mod de prezentare vor impresiona musafirii. Ingredientele sunt pentru 10-12 persoane. Rosii cherry umplute cu pasta de avocado Toast sanoma Chiftelute mexicane Triunghiuri din branza
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 700 g visine 100 g unt 125 g zahar 3 oua 180 g faina 1/2 plic praf de copt 1 praf de sare esenta de rom 1 lg lapte Porniti cuptorul si lasati-l sa se incinga pana la 180 de grade. Pregatiti forma in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de tarta) - tapetati-o cu unt sau folositi hartie de copt. Partea cea mai migaloasa a retetei este pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana indepartati samburii. Aluatul este unul traditional de pandispan. Cu mixerul bateti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se prepara merele: se curata de coaja, se razuie si se calesc impreuna cu 6 linguri de zahar si scortisoara dupa gust. Pentru aluat, se separa ouale. Galbenusurile se freaca impreuna cu 6 linguri de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga 100 gr margarina topita. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se amesteca peste compozitia de galbenusuri. Se adauga zaharul vanilat si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat potrivit de tare pentru a fi turnat in tava. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... micul dejun sau pentru o gustare rapida. Secretul acestui sandvis consta in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
EN ESPANOL ABAJO Ingrediente: 1 kg mere 200 gr faina 200 gr gris 200 gr miere 50 gr ulei 1 lingurita scortisoara Se unge o tava cu ulei.Se amesteca faina, grisul, mierea si uleiul . Se aseaza in tava. Merele date pe razuitoarea mare, se amesteca cu scortisoara. Si punem in tava peste primul strat.Se da la cuptor 40 min la 180?C. Dupa coacere. A fost delicioasa.Va provoc sa o incercati. COMO SE ME HA PEDIDO QUE TRADUSCA ESTA RECETA ,PUES ME PONGO MANOS A LA HOBRA Y LA VOY A TRADUCIR CON MUCHO...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Stiu ca e mai usor sa deschidem un borcan de sos cumparat din magazin cand pregatim paste ori pizza, dar cu siguranta e mai sanatos sa il facem, chiar noi, in casa ;) Eu l-am facut cu ultimele rosii coapte din gradina si a iesit foarte gustos. Cand va grabiti, deci, alegeti varianta asta ;) Ingrediente: - 250 g. rosii decojite - 50 g. pasta de rosii sau bulion gros - 2 lingurite parmezan - 1/2 lingurita oregano - 1/2 lingurita sare - 1/4 lingurita piper Mod de preparare: Mixati bine ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Alegerile tocmai ce-au trecut. Unii sunt tristi, altii sunt bucurosi. Campania e gata! Haplea a facut Din iaurt, nu din vorbe, dulci gogosi.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
by Alice albinutza Duminica, fiind, si neputand iesi din casa din cauza conditiilor meteo dar si pentru ca inca Miruna e in convalescenta, am zis noi doua sa facem o reteta repejor, si anume o prajitura pe care am numit-o "Duminica". Asadar ingrediente: pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina o fiola esenta de vanilie pentru crema: 250 ml lapte 3 linguri zahar pudra si un plic cu crema pentru prajituri de vanilie de la dr. Oetker pentru ornat: niste frisca colorata pentru ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ingrediente 4 buc.Filet de somon o lingura d eboia rosie o lingurita de praf de usturoi sare si piper ulei pentru fript faina si malai dupa preferinta cine doreste sa -l dea Se condimenteaza si eu l-am dat prin faina si malai apoi se pune ulei la incins si cand e incins se pune pestele (somonul) si se lasa pana se prajeste sa fie rumen bine .Se va lua afara pe un servet ,apoi se va aseza pe o farfurie Eu i-am dat aspectul de mai sus ca asa mi-a venit :) Pentru sosul hollandaise intr-un food...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
unt cacao galbenus de ou zahar biscuiti gem Se freaca untul cu zahar dupa gust apoi se adauga galbenusul si la sfarsit cacaoa. Rezulta o crema cu care se ung biscuitii simpli, se suprapun si deasupra se pune gem. Se da la rece pana se inmoaie biscuitii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 gr. cartofi fierti, sare, 1 ou, 1 lingura zahar, 1 lingura ulei, 20 gr. drojdie, 1 lingura lapte, cca. 250 gr. faina, ulei pentru prajit, 2 pliculete zahar vanilat Mod de preparare: Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de servire Se trec gogosile prin zahar pudra sau zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in jos pe foaie "decupind" gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com