gogosi rapide fara crestere
Pagina 4 din 5
Asaza cartofii într-un singur strat, într-un vas rezistent la microunde. Seteaza cuptorul cu microunde la putere mare si lasa cartofii pâna când pot fi întepati usor cu furculita, timp de aproximativ 7-9 minute. Scoate cartofii si piseaza-i imediat în bol, folosind o spatula pentru piure. Toarna laptele peste cartofi, adauga cubuletele de unt si sare dupa gust. Pune iar cartofii la cuptor si încalzeste timp de un minut. Scoate bolul din cuptor si amesteca bine. Pune iar la cuptor,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti recomandam azi o salata, pentru ca tot este sezonul legumelor si al fructelor. Nefiind un meniu greu, ne permitem sa iti dam si reteta pentru a prepara un desert amintind de-un dans de pe alte meleaguri. Salata andaluza Ingrediente : 300 g. rosii, 2 castraveti mici, 1 ridiche de iarna potrivita, 2 oua, 100 ml. untdelemn, patrunjel verde si marar, otet dupa gust, piper, sare. Mod de preparare : Legumele se taie in felii subtiri si se amesteca usor cu patrunjelul verde si mararul (mai mult)...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 mere 3 linguri unt 1 limgurita scortisoara 4 linguri zahar 3 oua 1/2 cana faina 1.2 cana zahar Merele se curata de coaja si se taie felii. Se pune untul intr-o cratita la topit, se pun merele, zaharul si scortisoara si se calesc 5 minute. Ouale se bat putin si se amesteca cu faina si zaharul. Intr-un vas ce merge la cuptor se pun merele calite si se toarna peste ele compozitia de oua. Se introduce la cuptor pt 15 minute. Se scoate se presara cu scortisoara si putin unt se mai lasa 3 minute...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
De cate ori nu ati avut pofta sa rontaiti ceva, dar nu stiati exact ce? Si de cate ori v-a cerut altcineva ceva de rontait..."ceva bun"? :) Mie de multe ori! De aceea mi-am facut o mica lista peste care sa ma uit cand sunt din nou intr-o astfel de situatie. Sigur gasesc ceva bun de pregatit rapid! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Aluatul decongelat se întinde cât sa acopere întreaga suprafata a tavii de cuptor. Apoi se unge cu sosul de tomate, se rade cascavalul pe deasupra, si se aranjeaza frumos salamul taiat în felii subtiri. La final, se adauga legumele (ardei, ceapa si rosii) taiate la fel de discret. Se presara piper si sare, si se baga la cuptor. Dupa aproximativ 30 de minute, cina dumneavoastra ar trebui sa fie gata. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Rulam pe lat Facem o biluta, crestam, coacem Se coace timp de ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
..."desertul preferat al lui Dan Negru"...asa scrie in revista mea :P (Secretele bucatariei) ...si care, dupa degustarea pe care am avut-o, cu doar o seara inainte de a pleca la mare, a devenit, deloc surprinzator, si al nostru :))) Pozele au fost facute, evident, pe fuga...da' asta nu-i prea important :P Prajitura este cu adevarat delicioasa si nu se prepara deloc greu...o puteti face oricand, cu orice alte fructe, sau chiar cu visine din congelator, caci proaspete nu cred ca mai gasim pana...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale (sau galbenusurile) cu sarea si apoi cu zaharul.Se pune plamadeala, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata (lapte se pune cat cere faina). Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cum aveam in congelator o foaie de blat coapta mai de mult ,am pus-o in cuptorul cu microunde 2-3 min sa se decongeleze.Crema de ciocolata aveam ramasa de la un tort de ciocolata facut pentru cineva la comanda. Uite asa repede in 10 min am relizat tarta.Am pus aluatul pe un platou,fructele de zmeura peste blatul putin insiropat si apoi crema de ciocolata(frisca si ciocolata).Decor din cateva boabe de zmeura mai frumoase. Cred ca mai rapid de atat nu se poate pregati ceva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura rapida pentru ca nu avem intotdeauna mult timp de pregatit ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ambele parti. Cind sunt gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Biscuitii se faramiteaza (de preferat cu un robot de bucatarie, dc nu cu mana) si apoi se amesteca cu untul topit. Daca vi se pare prea faramicioasa compozitia mai adaugati una doua linguri de unt. Dupa care, asezati compozitia pe fundul unei forme rotunde de copt (diam de 18-20 cm) tapetata cu hartie de copt, si apasati cu degetele pana ce biscuitul arata ca un blat de tarta. Pe margine presati asa incat sa se ridice pe peretii formei de copt, sa arate ca un cosulet in care va sta crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te ajutam sa prepari un meniu de Paste sanatos si potrivit pentru toate gusturile. Iata 5 retete gustoase pe care le poti prepara repede si cateva trucuri ca sa le faci mai usor digerabile pentru organism. Bucatele traditionale pe care le pregatim cu ocazia Pastelui nu sunt ferite de o cantitate insemnata de grasime si carne, combinatii care de multe ori pot sa cauzeze probleme. Dar cu putina atentie, chiar si persoanele care sufera de anumite afectiuni pot sa isi faca pofta fara sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vi s-a intamplat sa aveti ceva mere care vdeti ca au inceput sa se paleasca? Bine mie asta mi s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu doream sa fac ceva care sa contina multe grasimi, deci doream ceva simplu si bun, asa am cautat prin cartile mele, si am dat peste aceasta prajitura, care m-am gandit, trebuie sa fie buna! Si asa a fost, atat de cremoase au iesit merele ca nu ai da-o pe nici o felie de tort! Este o prajitura foarte gustoasa si sanatoasa!
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Pentru a face un sos de capsuni în care se înmoaie piscoturile trebuie sa mixezi în blender capsunile cu zeama de lamâie, zaharul si apa rece. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Foloseste o tava pe care sa asezi straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin sosul de capsuni, pune un strat de crema, dupa care continua cu piscoturile. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a face aluatul se amesteca ingredientele si se framânta câteva minute. Apoi se împarte aluatul în doua parti si se întinde cu ajutorul unui facalet cât mai subtire. Se pune câte o lipie într-o tigaie încinsa (fara a pune ulei), se lasa 1-2 minute, dupa care se întoarce pe partea cealalta. Se da focul la mic, se aranjeaza ingredientele pentru topping si se mai lasa pe foc pâna se topeste brânza (4-5 minute). Ai optiunea de a pune ingredientele pentru topping crude sau de a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Si inca un mic desert simplu si rapid - Mendiants sau bomboane de ciocolata cu...
Adauga la favorite
... ca este foarte simplu si rapid... Ingrediente - pentru 20 mendiants: - 200 ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingrediente: 500 gr zmeura 200 ml lapte 150 gr zahar 100 gr faina 3 oua 2 linguri zahar pudra pt decor 50 gr unt pt uns Mod de preparare Ungem o forma termorezistenta cu unt si asezam zmeura in forma acoperind toata suprafata. eu am decongelat zmeura mai intai. Batem ouale cu zaharul si apoi adaugam laptele si faina. Omogenizam si turnam compozitia in tava peste zmeura. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Pudram suprafata cu zahar si cand se raceste o taiem felii.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com