gogosari in otet la lena
Pagina 5 din 5
A venit vremea sa punem varza la murat. Tocata marunt pentru salatesau la butoi pentru sarmale si alte bunatati. Parca iarna nu e iarna cuadevarat daca lipseste din casa varza murata. Si cu cat butoiul e maimare, cu atat varza e mai gustoasa. Varza acra in borcan Se taie varza ca fideaua, se pune intr-un vas, presarand sare ca pentrumancare. Se amesteca usor cu mana, pana incepe sa se inmoaie. Se aseazaindesat in borcan, punand intre straturile de varza tocata si foiintregi, care se pot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja sa nu se sfarame.Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori (pe lungime).Se taie cubulete castravetii murati si gogosarii la otet .Dupa ce au fiert cortofii se curata de coaja , se taie sub forma de cuburi mai mari, apoi se pun toate intr-un bol mai mare. Se adauga maslinele intregi fara samburi, uleiul, otetul, un praf de piper si un praf de sare si se amesteca . Se gusta si se completeaza cu sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dintr-un motiv foarte simplu : otetul se dozeaza per borcan, nu ... fi diminuata. Ingrediente: - 1 kg ardei - otet ( aproximativ 1 litru) - bobite de mustar ... se adauga la fiecare borcan : - otet pana la jumatate - 1/2 lingurita boabe ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... si de ce nu, ciorbe. ??? Gogosarii frumosi, carnosi si fara cusur ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... sau o lingura sos soia pentru reductia de otet balsamic: 50 ml otet balsamic de calitate 100 ml vin rosu 2 linguri miere de ... soia. Pregatim si reductia de otet balsamic astfel : punem intr-un vas vinul, otetul balsamic si mierea de albine. Fierbem pana se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cate o lingurita la fiecare borcan -otet de vin de la topoloveni ... grame si se completeaza cu otet de 9 grade direct din sticla ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 3 kg varza rosie 1/2 l otet 1/2 l apa 1 lingura sare Se toaca varza fideluta. Adaugam sarea si frecam in maini bine de tot pana se inmoaie si incepe sa isi lase zeama. Punem apoi varza frecata in borcane de 800 gr . Fierbem otetul cu apa pana da in clocot. Turnam amestecul fierbinte in borcane peste varza. Le punem in camara iar iarna cand le desfacem adaugam doar uleiul si gata salata.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , leustean proaspat, fze de telina, gogosari felii. Punem ardei iuti si ... si 50 brun), 375 ml otet, 1 lg si 1/2 sare, eu am ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 l otet 3 l apa 4 lg sare 8 lg zahar Ardei iuti Boabe de mustar Cimbru Boabe piper Foi de dafin Marar uscat Usturoi Frunze de telina Punem pe fundul borcanelor usturoi, 1 lgt boabe mustar, marar uscat si cimbru. Asezam ardeii si deasupra iar marar uscat si boabe de mustar. Fierbem apa cu sarea, zaharul, piperul, frunze de telina, foile de dafin si otetul. Turnam fierbinte peste ardei. Punem capac si lasam la cald pana a doua zi.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
https://pofta-buna.com/gogosari-in-sos-de-mustar/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Minunati, mult mai buni la congelator decat la borcan, isi pastreaza proprietatile Gogosarii curatati bine de toate semintele se taie bucati si se pun cu putina apa la blender. Punem in pungute atat cat ne trebuie la o man care si dam la congelator. Cand gatim o ciorbita sau tocanita scoatem punga si o punem direct in oala. Gogosarii sunt mai buni ca ardeiul, dau o culoare si o aroma deosebita la mancare.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... paine 2 kg ardei capia sau gogosari Un ardei iute curatat de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se fierb cartofii intregi, apoi dupa ce s-au racit putin se taie cuburi. Gogosarii in otet se taie feliute mici, ceapa se taie pestisori si se freaca cu putina sare. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga maslinele, uleiul de masline si se asezoneaza cu sare. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja sa nu se sfarame.Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori (pe lungime).Se taie cubulete castravetii murati si gogosarii la otet .Dupa ce au fiert cortofii se curata de coaja , se taie sub forma de cuburi mai mari, apoi se pun toate intr-un bol mai mare. Se adauga maslinele intregi fara samburi, uleiul, otetul, un praf de piper si un praf de sare si se amesteca . Se gusta si se completeaza cu sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam si cutaram legumele,morcovul tas,sfecla fasiute sau rasa daca doriti mai marunta. Ceapa si gogosarul julien , telina fasiute . Punem toate legumele intr-un bol.potrivim de gust salata cu sare ,boia,sosul de soia,ulei si otet apoi presaram peste legume bucati de ton . O salata rapida si foarte buna,plina de vitamine .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja sa nu se sfarame.Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori (pe lungime).Se taie cubulete castravetii murati si gogosarii la otet .Dupa ce au fiert cortofii se curata de coaja , se taie sub forma de cuburi mai mari, apoi se pun toate intr-un bol mai mare. Se adauga maslinele intregi fara samburi, uleiul, otetul, un praf de piper si un praf de sare si se amesteca . Se gusta si se completeaza cu sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda. La final, se adauga fasolea si supa in care a fiert fasolea, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul. Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, condimentam, presaram cu patrunjel verde. Servim cu sau fara smantana de preferinta cu ceapa alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii, se spala si se fierb. Dupa ce se racesc se toaca cartofii cubulete, se toaca castravetii si gogosarii cubulete si se pun toate intr-un bol. se curata ceapa si se taie julien apoi se adauga peste celelalte legume. Se desface conserva de ton si se pune si el in bol, se adauga maslinele si se consimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se da la rece cca 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O salata usor de preparat care se poate servi pur si simplu ca aperitiv sau ca garnitura la friptura Pastele se fierb 8 minute si se trec printr-un jet de apa rece. Castravetii, gogosarii, ceapa se taie si se amesteca cu pastele si porumbul (scurs in prealabil). Crenvustii se fierb si se taie rondele. Se amesteca toate adaugandu-se si maioneza pe parcurs (maioneza facuta dintr-un galbenus fiert tare si un galbenus crud) si apoi sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustoasa si o putem servi cu otet sau acrita cu zeama de ... ardei iute. Cine nu doreste otet,sau lamaie, poate sa o manance ...
Reţetă de pe retete.eva.ro