Cauta in 21.294 retete
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in cuptor. Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care am scurs in prealabil saramura. Intr-o tigaie de teflon cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (platou) si deasupra se toarna saramura obtinuta. Peste tot se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru dulceata se aleg patlagele de forma lunguiata si nu prea mari.Se taie in sferturi sau jumatati (cele care sint mici), li se scot semintele si se fierb in apa cu otet.Se coloreaza , inainte de a se lua de pe foc, cu verde vegetal (3-4 picaturi) si pentru aroma, tot atunci, se adauga zahar vanilat, daca nu s-a pus baton de vanilie.Cind apa clocoteste, se adauga patlagelele si se lasa sa fiarba in clocot, cca o ora .Otetul le intareste imediat; de aceea, fierb greu.Dar acesta este si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1,5 kg peste, 250 ml suc de rosii, 50 ml ulei Mod de preparare: Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare. Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se toarna peste peste si se tine la cald cca 15 minute. Mod de servire Se consuma cu mamaliguta calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare. Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se toarna peste peste si se tine la cald cca 15 minute. Se consuma cu mamaliguta calda. - 1,5 kg peste, 250 ml suc de rosii, 50 ml ulei, 25 g usturoi, 1 fir de cimbru, piper macinat, sare dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se spala si se cresteaza pe spate in 3-4 locuri. Se sareaza bine si se lasa sa stea asa 30 minute. Se pune apoi pe gratar sau pe o tabla pe care s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se frige pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie adanca, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati de coaja si taiati fasii. Deasupra se adauga multa apa calda, in care s-a pus putin mujdei de usturoi si un ardei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 400 g morcovi 200 g smantana 200 g gogonele murate piper si sare Mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de gustul vostru. Se face o saramura cu urmatoarele proportii: o ligura cu ... dizolvarea totala a sarii. Se adauga saramura pana acopera in totalitate ingredientele ... bine. - 20-25 pepeni, 2-3 kg gogonele, 2-3 kg ardei capia verzi, 2 legaturi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean. Mod de preparare: Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan. - Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean Mod de preparare: Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg gogonele, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras(kapia), 1 kg morcov; Sosu l: 1/2 l otet, 1/2 l apa, 1/2 l ulei, 1/4 kg zahar, 3 linguri sare, 400g mustar, foi de dafin, piper Mod de preparare: Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se pregateste sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute Se pun rece in borcane si nu se dunstuiesc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preferinta neafumata, doar tinuta la saramura), Mod de preparare: Intr-o cratita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cartofi, oua, nuci, muraturi picante(salata de muraturi: castraveti, ardei iuti, gogosari, gogonele, ceapa, conopida, morcovi), piper, sare, ulei, otet de vin Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja si ouale foarte tari. Se amesteca nucile cu uleiul si muraturile, se taie apoi cartofii si ouale in bucatele mici, se amesteca cu restul ingredientelor si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mica, 1 castravete mic murat (in saramura sau in otet), sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 ... taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, casreaveti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 8 cartofi medii, 8 castraveciori murati (sau gogonele), 2 oua si 250 ml ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro