Cauta in 21.294 retete
Faina se amesteca alaturi de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare si de apa. Se framânta coca, dupa care se împarte în bucatele mici, carora li se da o forma rotunda. Se prajeste fiecare gogoasa în ulei de arahide, pâna când devine aurie, apoi se servesc reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema..sau mai bine ca o gogoasa .papanas.:))). Asta ne demonstreaza ca ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... un churros (un soi de gogoasa lunga cu forma specifica, striata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aveti grija la silueta. Paczki, o gogoasa umpluta cu dulceata sau cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... procedeul de inca 2-3 ori. Prajim gogoasa astfel obtinuta in baie de ... fie fierbinte in caz contrar gogoasa va absorbi prea mult ulei. Scoatem gogoasa intr-o sita si o lasam la scurs, sau o asezam pe ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... camerei in seringa, 1-2 lgt la o gogoasa si injectam cat sunt fierbinti ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... gem prin lateral in fiecare gogoasa. Cam 1 lingurita in fiecare. Pudrati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Montare : jos punem partea mare gogoasa cu gaura , apoi dulceata, in ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
... pana se rumenesc Se presara fiecare gogoasa cu zahar pudra vanilat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se rumenesc. Se presara fiecare gogoasa cu zahar pudra vanilat. - 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro