Cauta in 21.294 retete
Acest aperitiv poate fi servit in deschiderea unei cine cu meniu ... soia, si da gust intregului aperitiv cu otet alb si maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din mixtura astfel rezultata. 2. Introdu aperitivele in cuptorul incalzit, timp de ... de rosii cherry sau masline. Serveste imediat. Se obtin 16 aperitive ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta simpla de tot si rapida. Cantitatile sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit 200 g) faina cit cuprinde sa iasa un aluat elastic (mie mi-a luat cam 400 g) 1-2 linguri de apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol, se adauga faina si se framinta un aluat de consistenta plastilinei. Eu am avut nevoie si de putina apa, ca sa se lege aluatul mai bine. Se lasa la rece vreo jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie fisii. Se coc pe...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
E o reteta foarte rapida si delicioasa!!! - 4 waffe (dupa reteta de baza ) - 25 g. unt - 250 g. ananas din conserva - 1 lingura miere - inghetata de vanilie Ingredientele: Waffele se coc in aparat. Untul se topeste intr-un vas. Ananasul se scurge si se prajeste in untul incins timp de 2 minute, la foc mare. Stropeste cu 1 lingura miere si continua sa tii pe foc inca un minut: Pune jumatate din bucatile de ananas pe o waffa: Aseaza deasupra alta waffa si serveste cu 1 lingura inghetata...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... trecute, cand am postat placinta aperitiv cu carne de pui ca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: - 3 piepti de pui - 2 morcovi - 4 oua - 2 gogosari rosii - 100 g sunca - 100 g cascaval - 1 ls (lingura de supa) smantana - 2 ls (lingura de supa) mazare din conserva - 100 g faina - 25g margarina - 100 g alune taiate - masline fara samburi - piper, sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete. Se separa albusurile...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Revelion am si executat-o! Un aperitiv deosebit, ce va impresiona cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Reteta am gasit-o la Andreea pe blog (vezi aici ) si mi-a starnit o pofta nebuna. Am sarit peste paprika dulce, branza Cheddar si mac. In schimb am fost generoasa cu sarea, susanul si branza Gruyere. Este dificil sa dai gres cu ele. Sunt excelente pentru rontait la film seara, tolanit pe canapea.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare. Se bat ouale cu smantana si faina, se amesteca sau se mixeaza . Se adauga patrunjelul spalat si taiat marunt, sarea si piperul. Se pune jumatate din compozitie in doua tavi de chec, unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Se fierb 6 oua, se curate de coaja si se adauga cate 3 in fiecare tava. Se completeaza fiecare tava cu compozitie pana se acopera ouale fierte. Se unge compozitia la suprafata cu un ou moale si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea. Este un aperitiv delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In zilele de vara se inmultesc si musafirii, probabil vremea buna ii pune pe drumuri si aproape ca nu am avut toata vara weekend in care sa gatesc doar pentru doi. Dar pentru acei musafiri care sosesc (aproape) neanuntati la ceas de seara va propun sa le pregatiti acest platou plin de bunatati! Pe langa faptul ca se pregateste foarte repede, aroma sa irezistibila, culorile atragatoare, platoul se poate transforma intr-un borcanel plin de bunatati pe care il puteti da musafirilor la plecare....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
...cele mai bune din lume (sau asa mi s-or fi parut mie, acuma dupa post :P) Ce mi-a placut mult la ele e faptul ca ies extraordinar de pufoase si ca sint fara praf de copt... Cu ele am aparut in revista "Apostolat in Tara Fagarasului", despre care va povesteam aici :) Eu le-am facut in portie dubla si de sarbatoare, in forma de bradut :P Ingrediente pentru o portie: - 250 g. cascaval - 200 g. faina - 1 lingurita boia dulce (optional) - sare - 200 g. unt rece - 1 galbenus - sare sau susan/ ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ales sa fac acest burek sarat, umplut cu carne si cu branza sarata, "Burek sa mesom" si "Burek sa sirom" pe limba ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... oi, boia, piper, sare. Daca e sarata branza nu mai trebuie pusa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - 2 kg scoici (midii) intregi - 20 cl de vin alb sec - 1 ceapa micuta - 30 g unt - 1 lingura bombata de faina - 1/2 litru de lichid (apa sau apa rezultata dupa fierberea scoicilor) - piper - 1/2 sucul unei lamai - 1 galbenus de ou - 4 linguri de smantana - 2 linguri de patrunjel tocat Spalati scoicile, frecati bine cochilia. Saplati cu apa multa. Daca sant curatate, le treceti un pic in apa. Intr-o oala mare puneti scoicile sa se deschida cu 2 paharele de vin, o ceapa tocata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Un pictor talentat a pictat pe panza O rumena coronita cu branza Apoi s-a pomenit cu niste ageamii Care voiau sa taie panza in felii. INGREDIENTE pentru blat 250 gr faina 1/2 pliculet de drojdie uscata 1 praf sare apa calduta (aproximativ 120 ml) 1 lingura ulei de masline 1/2 lingurita usturoi granulat (optional) pentru [&] Post-ul CORONITA CU BRANZA DULCE SI SARATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
8 octombrie 2018 Ingrediente: 2 oua 100 g zahar 75 ml ulei 150 ml lapte 200 g faina 1/2 lingurita praf de copt esenta de vanilie coaja de lamaie Mod de preparare : Batem ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul, esenta si coaja de lamaie si mixam pana compozitia de oua devine cremoasa. Punem apoi, pe rand, uleiul, laptele si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se pot servi simple sau cu diverse topinguri.
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com