Cauta in 16.331 retete
Se framanta un aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile si se calesc putin in ulei, apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ulei cepele taiate solzisori cu ardeii taiati marunt, la final se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele.Se calesc bine pana scade putin zeama care o lasa, dar totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezam frunze de salata pe un platou,si taiem felii de paine in forma rotunda peste care asezam felii de cascaval felii la fel ca si painea ,ornam cu felii de castraveti si ridichi in forma de ciupercute!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 galbenus 100 grame branza telemea sarata 2 linguri smantana 30% grasime 15 ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/crema-de-branza-in-rulou-de-zucchini/ http://retete-haplea.ro/oua-umplute-cu-pasta-de-avocado/ http://retete-haplea.ro/rosii-umplute-cu-ton/ http://retete-haplea.ro/gustari-cu-pui-branza-topita-si-menta/ Post-ul Idei de aperitive pentru Paste apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cateva dintre aperitivele festive de la masa de Craciun: Aperitiv cu crema de branza, crema de avocado si manciuria Salata de vinete Salata de icre cu macrou afumat Va doresc tuturor o zi excelenta si mult spor!
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... trebuie la copt. Folosim aluatul la tarte delicioase cu umpluturi sarate ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Clasice, gustoase si usor de preparat. Ingrediente: 250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte cald, 1 lingura de smantana, o lingurita rasa de sare, doua linguri de chimen. Preparare: Amesteca intr-un castron untul moale impreuna cu faina, cu mana. Adauga un ou, laptele, smantana, sarea si chimenul. Framanta bine, si da aluatul la rece circa o ora. Intinde o foaie, pe care o ungi cu ou batut. Poti presara putina sare grunjoasa deasupra. Taie fasii cat se poate de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e crescut presaram faina pe masa de lucru,rasturnam aluatul si-i framantam usor.Punem apoi in forma de tort cu margini detasabile tapetata cu hartie de copt si-l mai lasam sa creasca 20-30 minute. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: patru castraveti mici, 15 ridichi, 500 grame crema de branza de vaci proaspata si doua-trei linguri de smantana, o cana de gheata pisata, trei fire de verdeata tocata, un praf de sare si putin piper. Ingredientele ,,produc" trei pahare de smoothie. Preparare: - Curata de coaja castravetii, piseaza cuburile de gheata, curata si taie in bucati ridichiile. - Pune toate ingredientele intr-un blender. Mixeaza. Rezulta un smoothie cremos, destul de gros, care poate fi baut, insa cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: sucul de la doi-trei morcovi, doua-trei linguri de smantana, sare si piper, un ardei verde, fara seminte (eventual iute), patrunjel tocat, o lingurita de suc de lamaie, o bucatica de telemea. Rezulta doua pahare. Preparare: - Pune in blender telemeaua bucatele, smantana, ardeiul tocat foarte fin si sucul de lamaie. Amesteca. - Adauga sucul de morcovi (eventual indoit cu suc de rosii) si amesteca. - Serveste cu patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg faina 400g unt 100g untura de porc 2 galbenususuri 40g drojdie 100ml lapte 120 ml smantana 2-3 lingurite sare 100g branza telemea 200g cascaval 1 ou pt uns drojdia se dizolva in laptele caldut si se lasa 15 minute deoparte. se freaca untul si untura cu faina si sare, se adauga: drojdia, galbenusurile, branza rasa, smantana. se framanta un aluat ce se lasa la crescut 20 minute. pe masa infainata se intinde o foaie de 1,5 cm grosime si se pliaza in trei de doua ori. se lasa la crescut inca...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta simpla de tot si rapida. Cantitatile sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit 200 g) faina cit cuprinde sa iasa un aluat elastic (mie mi-a luat cam 400 g) 1-2 linguri de apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol, se adauga faina si se framinta un aluat de consistenta plastilinei. Eu am avut nevoie si de putina apa, ca sa se lege aluatul mai bine. Se lasa la rece vreo jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie fisii. Se coc pe...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Acest aperitiv poate fi servit in deschiderea unei cine cu meniu ... soia, si da gust intregului aperitiv cu otet alb si maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
E o reteta foarte rapida si delicioasa!!! - 4 waffe (dupa reteta de baza ) - 25 g. unt - 250 g. ananas din conserva - 1 lingura miere - inghetata de vanilie Ingredientele: Waffele se coc in aparat. Untul se topeste intr-un vas. Ananasul se scurge si se prajeste in untul incins timp de 2 minute, la foc mare. Stropeste cu 1 lingura miere si continua sa tii pe foc inca un minut: Pune jumatate din bucatile de ananas pe o waffa: Aseaza deasupra alta waffa si serveste cu 1 lingura inghetata...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... trecute, cand am postat placinta aperitiv cu carne de pui ca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: - 3 piepti de pui - 2 morcovi - 4 oua - 2 gogosari rosii - 100 g sunca - 100 g cascaval - 1 ls (lingura de supa) smantana - 2 ls (lingura de supa) mazare din conserva - 100 g faina - 25g margarina - 100 g alune taiate - masline fara samburi - piper, sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete. Se separa albusurile...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... din mixtura astfel rezultata. 2. Introdu aperitivele in cuptorul incalzit, timp de ... de rosii cherry sau masline. Serveste imediat. Se obtin 16 aperitive ...
Reţetă de pe retete.eva.ro