Cauta in 21.294 retete
Într-un castron de bat smântâna si oualele cu un praf de sare si piper. Apoi se adauga brânza, spanacul, ardeiul iute, rosiile si spaghetele fierte. În paralel se topeste untul, tapetându-se în acelasi timp tigaia care va fi folosita în cuptor. În aceasta se toarna amestecul preparat mai devreme, pentru ca mai apoi sa fie introdusa la cuptor, unde se lasa pâna când compozitia capata o crusta crocanta pe deasupra. Cu putin timp înainte sa-i stingeti focul de tot, presarati pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile si se calesc putin in ulei, apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ulei cepele taiate solzisori cu ardeii taiati marunt, la final se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele.Se calesc bine pana scade putin zeama care o lasa, dar totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparat in alegerea meniului este aperitivul Choix a la creme. Am mancat acest aperitiv cu mult timp in urma si acum a fost ocazia ... cu multa pofta. Este un aperitiv minunat pentru un meniu de ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Natalia este o fetita frumoasa care a implinit 2 ani. Parintii, bunicii, nasii si prietenii i-au facut o multime de surprize: stegulete, baloane, jucarii de tot felul. O surpriza frumoasa si gustoasa a fost si platourile cu aperitive festive pe care le-am decorat potrivit cu varsta ei si a prietenilor invitati. Ba mai mult, la fel de mare a fost surpriza si pentru parintii copiilor invitati,
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte bune reci , servite ca aperitiv ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Va prezint un aperitiv de exceptie, gustos si aspectuos si foarte ... pentru cel putin 2-3 ore. Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 martie 2016 Ingrediente: 300 gr. branza de vaci 300 gr.margarina sau unt 300 gr. faina o lingurita sare Pentru final-uns: un galbenus un pic de lapte mac,chimen sau susan Mod de preparare: Intr-un castron punem branza,margarina,sarea si omogenizam bine. Adaugam faina si framantam bine,aluatul rezultat il invelim in folie alimentara si il dam la rece pentru 2-3 ore. Impartim aluatul in 2-3 parti egale. Intindem fiecare parte de aluat pe rand dupa care il taiem in fasii pe care le asezam in...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... 1 galbenus 100 grame branza telemea sarata 2 linguri smantana 30% grasime 15 ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Asezam frunze de salata pe un platou,si taiem felii de paine in forma rotunda peste care asezam felii de cascaval felii la fel ca si painea ,ornam cu felii de castraveti si ridichi in forma de ciupercute!
Reţetă de pe retete.eva.ro
http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/crema-de-branza-in-rulou-de-zucchini/ http://retete-haplea.ro/oua-umplute-cu-pasta-de-avocado/ http://retete-haplea.ro/rosii-umplute-cu-ton/ http://retete-haplea.ro/gustari-cu-pui-branza-topita-si-menta/ Post-ul Idei de aperitive pentru Paste apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cateva dintre aperitivele festive de la masa de Craciun: Aperitiv cu crema de branza, crema de avocado si manciuria Salata de vinete Salata de icre cu macrou afumat Va doresc tuturor o zi excelenta si mult spor!
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... trebuie la copt. Folosim aluatul la tarte delicioase cu umpluturi sarate ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Clasice, gustoase si usor de preparat. Ingrediente: 250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte cald, 1 lingura de smantana, o lingurita rasa de sare, doua linguri de chimen. Preparare: Amesteca intr-un castron untul moale impreuna cu faina, cu mana. Adauga un ou, laptele, smantana, sarea si chimenul. Framanta bine, si da aluatul la rece circa o ora. Intinde o foaie, pe care o ungi cu ou batut. Poti presara putina sare grunjoasa deasupra. Taie fasii cat se poate de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e crescut presaram faina pe masa de lucru,rasturnam aluatul si-i framantam usor.Punem apoi in forma de tort cu margini detasabile tapetata cu hartie de copt si-l mai lasam sa creasca 20-30 minute. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: patru castraveti mici, 15 ridichi, 500 grame crema de branza de vaci proaspata si doua-trei linguri de smantana, o cana de gheata pisata, trei fire de verdeata tocata, un praf de sare si putin piper. Ingredientele ,,produc" trei pahare de smoothie. Preparare: - Curata de coaja castravetii, piseaza cuburile de gheata, curata si taie in bucati ridichiile. - Pune toate ingredientele intr-un blender. Mixeaza. Rezulta un smoothie cremos, destul de gros, care poate fi baut, insa cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: sucul de la doi-trei morcovi, doua-trei linguri de smantana, sare si piper, un ardei verde, fara seminte (eventual iute), patrunjel tocat, o lingurita de suc de lamaie, o bucatica de telemea. Rezulta doua pahare. Preparare: - Pune in blender telemeaua bucatele, smantana, ardeiul tocat foarte fin si sucul de lamaie. Amesteca. - Adauga sucul de morcovi (eventual indoit cu suc de rosii) si amesteca. - Serveste cu patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg faina 400g unt 100g untura de porc 2 galbenususuri 40g drojdie 100ml lapte 120 ml smantana 2-3 lingurite sare 100g branza telemea 200g cascaval 1 ou pt uns drojdia se dizolva in laptele caldut si se lasa 15 minute deoparte. se freaca untul si untura cu faina si sare, se adauga: drojdia, galbenusurile, branza rasa, smantana. se framanta un aluat ce se lasa la crescut 20 minute. pe masa infainata se intinde o foaie de 1,5 cm grosime si se pliaza in trei de doua ori. se lasa la crescut inca...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro