ghiudem oaie
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, sloi de oaie, oaie la ceaun, reteta sloi de oaie, friptura de oaie, sloi oaie jina, virsli oaie, pastrama oaie la ceaun, ghiudem turcesc, pastrama de oaie
Se lasa cartofii taiati bucatele în apa clocotita 5-10 minute. În acest timp, pregatesti vasul pe care îl vei pune la cuptor, mai precis, îl ungi cu unt. Sunca si ciupercile le vei praji cu o lingurita de uleitimp de 3 minute. Mai apoi sparge ouale într-un castron si adauga smântâna peste ele si brânza rasa sau sfarâmata. Toarna o treime din continut în vasul pentru cuptor si adauga cartofii semi fierti. Peste ei pune ciupercile si sunca. În castron pune peste continutul ramas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean se cerne faina,se adauga,1lingurita.de sare,un ou si laptele batut (pe care l-am dezmortit putin pe foc, am diluat drojdia in el si l-am lasat la crescut 5min).Toate acestea se framanta bine,daca e prea tare mai adaugam apa dezmortita(nu fierbinte ca distruge drojdia),daca e prea moale punem faina ,sa iasa un aluat ca o plastelina,elastic si care sa nu se lipeasca de mana(pe planseta de framantat sa avem tot timpul faina sa nu se lipeasca de ea) Acest aluat il lasam in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 4 pastravi dezosati, 250 g branza de oaie, 100 ml vin dulce, 2 lamii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -900 grame de carne de oaie (miel) tocate, o ceapa, 2 lingurite de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Frecati branza cu ouale, puneti piper si sare daca mai este nevoie, apoi adaugati grisul si omogenizati compozitia. Formati chiftelute pe care le rumeniti in ulei incins. - 1/2 kg branza de oaie, 3 oua, piper dupa gust, 3/4 cana gris, 200 ml ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 1/2 l lapte, 250 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 400 gr. malai, sare Mod de preparare: Se pune la fiert laptele cu sare si cind clocoteste se toarna in ploaie malaiul si se bate cu telul, pana ce malaiul se umfla si absoarbe tot laptele. Se unge cu unt o cratita, se asaza jumatate din mamaliguta. Se pune deasupra branza rasa si se acopera cu restul de mamaliguta si unt. Se da la cuptor 15 minute. Dupa gust, se poate pune in branza rondele de la 2-3 oua fierte tari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... asezam varza rosie. Brinza de oaie o presaram bucatele peste varza, presaram ... din concentrat, 150 g brinza de oaie, 50 g seminte de pin, unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde tocat, 100 g brinza de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ; 1/2 kg cartofi, 200 g telemea de oaie sau cascaval. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 oua, 150 gr. telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional), o lingura unt, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. branza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de branza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute. Mod de servire Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 lingurite maioneza, 100 g telemea de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii. - 3 oua, 150 g telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smintina, 80 g brinza pecorino (de oaie ), ulei de masline, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierte, 200 gr. telemea de oaie, 250 gr. smantana, putin unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoi, 100 g brinza telemea de oaie, 6 linguri pesmet, 4 linguri cascaval ras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust, 50 g de cascaval de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin, se adauga orezul spalat, patrunjelul verde si mararul taiat marunt. în alt vas se prajeste usturoiul zdrobit si carnea, în putin ulei. Se amesteca ingredientele, la care se adauga condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu aceasta compozitie si se formeaza sarmalute, ca din varza. Se aseaza sarmalutele într-o cratita, se adauga apa cât sa le acopere, se fierb la foc potrivit aproximativ 30 de minute. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tava unsa cu unt se aseaza tortilla si se unge cu suc de rosii. Apoi, se aseaza celelalte ingrediente si se condimenteaza cu piper si sare daca credeti ca mai este nevoie. Cantitatiile de la ingrediente depind de preferintele fiecaruia. Bineinteles, puteti adauga alte legume precum rosii, ardei, ciuperci, porumb, etc. Se introduce 10 minute in cuptorul incins.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si 2 linguri de faina ,amestecam si apoi se lasa la caldura ca sa creasca,Galbenisurile se freaca cu zaharul si sarea pana se fac spuma si se adauga apoi faina si drojdia,Se framanta un aluat cam 20 min si apoi se adauga untul si se amersteca pana la incorporarea acestui.Se lasa cam o ora aluatul la crescut intr-un loc caldut dupa care se intind doua foi .Branza se amesteca cu smantana,zaharul vanilat ,stafidele -care in prealabil au fost tinute in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro