Cauta in 21.294 retete
... cu faina(cata faina cuprinde pt un aluat nu foarte tare ... deasupra se inteapa cu furculita pt. a nu se umfla. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tapetata cu faina. Coaceti pt cca 25 min in cuptorul ... si apoi dam la frigider pt minim 5-6 ore (de preferat peste ... ). Nivelam si dam la frigider pt 3-4 ore. De preferat este sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si toate semintele de la ardei si gogosari si se taie ca taiteii. Vinetele se toaca. Ceapa taiata pestisori, se pune la prajit cu uleiul pina incepe sa se moaie. Se adauga vinetele tocate, gogosarii si ardeii taiati, precum si zeama de la cele 4 kg de rosii fierte si strecurate. Se sareaza. Se lasa sa se prajeasca amestecind continuu cu lingura pina scade tot bulionul. Se umplu borcanele (numai trei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot. In aceasta compozitie se introduc legumele taiate taitei si se fierb 10 minute. Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid. La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza, si mustarul. Nu se sterilizeaza. Se pastreaza la rece. - 1 kg gogosari, 1 kg patlagele verzi, 1 kg ceapa, 500 g morcovi, 1 telina, 100 g bulion, 800 g mustar, 500 ml ulei. Marinata: 250 ml otet, 2 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi. - 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie dovleacul, se curata de coaja si seminte, apoi se taie cuburi de 2 cm. Merele se curata si se taie fin. Se pune la fiert intr-o cratita de inox, impreuna cu ardeiul iute (daca se doreste mai picant), semintele de mustar, otetul si sarea dupa gust. Cand incepe sa fiarba, se reduce focul si se fierbe in continuare cca 30 minute. Se amesteca mereu pentru a nu se prinde de fundul cratitei. Se poate adauga apa/otet, daca este prea uscata compozitia. Se adauga zaharul brun, amestecand in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni prajiti ... -o tava (nu o ungeti cu nimic, pt ca riscasti sa se inmoaie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... putut sa iau cu lingura fix doua albusuri, astfel incat sa ... le-am lasat vreo ora, pt. ca al meu cuptor nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde ... cuptor, fara folie de aluminiu pt inca 10 minute. Fierbem o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima trecere prin faina serveste ca baza pt. smantana si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana (smantana daca este prea ... o lamaie, aici nu mai comparam pt. ca este evident, atat mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta trimisa de Madalina Timp de preparare: 45 min Ingrediente: o bucata de dovleac pt placinta o banana iaurt dupa preferinta(ideal cel facut in casa) Mod de preparare: -se coace dovleacul la cuptor pana se inmoaie -dupa se s-a racit se paseaza impreuna cu banana -dupa preferinta se poate pune un varf de cutit de scortisoara peste dovleac in momentul coacerii Mod servire: se serveste la temperatura camerei ci iaurt
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... (optional, daca nu, folositi mararul pt decor). Ciulamaua de ciupercute cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro