Cauta in 21.294 retete
... Celebreaza sarbatorile de iarna cu un meniu delicios! Pentru ca gusturile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai buna solutie. Hidrateaza, incalzesc si sunt o binevenita sursa de vitamine si minerale. Nu sunt greu de preparat, se pot face in cantitate mai mare, astfel incat le poti avea la indemana doua zile, plac tuturor si pot fi imbunatatite cu smantana sau iaurt. In plus, se fac repede, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Pentru o completare a retetarului de mai jos, poti incerca si supa crema de fasole boabe , dar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este pentru prima data cand ma pregatesc pentru iarna si pentru aceasta ocazie am ales ceva soft, dar important...patrunjelul. Cu ce? - 400 grame patrunjel - 3 linguri sare grunjoasa Cum? Spalam patrunjelul Il tocam marunt Peste patrunjel punem sarea si amestecam usor Introducem patrunjelul in borcan si il presam cu o lingura Borcanul se pasteaza in frigider
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... ca formula de conservare pentru iarna, sucul de rosii se poate ... ) alte ierburi aromate (optional) Preparare (pt. suc de rosii si bulion ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... retete, perfecte pentru sarbatori de iarna... delicioase. Incearca-le si povesteste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... !!!!!) si nu imi pot imagina iarna fara s-o am in camara. Se ... sau la supa de rosii iarna. Are o culoare fabuloasa si gustul ... borcane ! Pasta de ardei pentru iarna Cum se face? Extrem de ... parte :) Pasta de ardei pentru iarna Se pun la fiert la ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... casa cimbrul si busuiocul pentru iarna. Cele cumparate din piata sunt ... o solutie excelenta pentru bucataria ta, iarna. Leusteanul si cimbrul : Iti recomand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ori, m-a salvat acest zarzavat pentru iarna facut cu atata drag de ... copii. Zarzavat de ciorba pentru iarna Sunteti gata? Luati creionul si ... doresc si o camara cat mai plina! Zarzavat de ciorba pentru iarna ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de post simpla, o reteta rapida , ghebe cu usturoi servite alaturi de ... pe grill. Ingrediente: 500 gr ghebe 3 catei usturoi 3-4 linguri ulei 3-4 fire ... preparare Incingem uleiul si adaugam ghebele. Eu le-am pus direct ... -au lasat zeama, daca folositi ghebe proaspete adaugati 50ml vin sau ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt cu telul, pentru a distribui uniform praful de copt si sarea. Punem untul intr-un vas separat si incepem sa-l mixam cu mixerul la viteza medie aproximativ 1 minut pana devine cremos, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 1 minut, dupa care incorporam cu grija amestecul de faina, adica miscoram viteza la mixer pana la treapta cea mai mica, asta daca nu vreti sa imprastiati faina in toata casa . Mixam bine, pana compozitia devine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... metoda de conservare a acestora pentru iarna. Simplu de realizat, daca respectati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastaile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile sezoniere pe care le ofera pamantul. Cu o durata de viata scurta, mai sarace in carbohidrati si amidon decat fasolea, pastaile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a va bucura de ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro