Cauta in 21.292 retete
.Bucatile de peste se mai subtiaza daca fileurile sunt mai grosute,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Castravetii se feliaza cat mai subtire posibil apoi se aseaza felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in capat si cate un bastonas de cascaval apoi se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitoare,in asa fel incat sa nu se desfaca. 2.Rulourile astfel obtinute se aseaza intr-o tavita potrivita ca marime,unul langa altul,ridicate(nu asezate pe orizontal),apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... morcovii. Eu i-am fiert pe aburi pentru a pastra cat mai bine ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... taiate felii, 1 lingura unt de gatit, piper, 1 mar, 2 linguri amidon alimentar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lapte, 150 ml frisca pentru gatit, piper proaspat macinat, 150 g sunca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... felii, 2 linguri de unt pentru gatit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in buchetele si fiert in aburi 5 min) - 300 g paste (fierte conform ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... zahar, 0,2 l smantana, 1 pachetel gelatina pentru gatit, putina coaja rasa de portocala ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi 1 cana de apa de gatit sau plata Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... in comert, contine muguri de bambus, urechi de lemn - ciuperci; fasole ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de soia, 3-4 linguri muguri de bambus, 1 virf de cutit de nucsoara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scobeste prin partea de sus miezul fiecarei chifle, apoi acestea se ung pe dinafara cu ulei de masline. Se toaca prazul marunt si se pastreaza doar partea alba, apoi se soteaza în unt topit. Se adauga spanacul si se amesteca continuu, pâna când acesta îsi schimba complet culoarea. Se adauga sare si piper. Se bat ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate rondele si amestecul de praz si spanac. Se toarna compozitia în chifle, apoi acestea se asaza pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se curata si se pun la fiert in apa cu sare, taiate in bucati marisoare. Dupa aproximativ 15 minute se adauga si dovleceii curatati si taiati cubulete. Intr-o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva minute. Stingi cu supa de legume fierbinte si continui fierberea pâna când carnea s-a patruns bine. Se amesteca carnea cu legumele fierte si 2 linguri generoase de smantana si cu ajutorul blenderului se paseaza. Amesteci piureul obtinut cu supa strecurata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alunele de padure le aruncam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10 minute. Dupa ce s-au racorit putin le frecam bine astfel incat sa eliminam toata coaja. Macinam alunele la robot (sau la masina de macinat nuca). Albusurile la temperatura camerei se bat spuma tare impreuna cu un praf de sare. Cand obtinem o spuma ferma incepem sa adaugam zaharul cate o lingura pe rand si mixam bine dupa fiecare adaugare. La final vom obtine o bezea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi mici. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Pregatim sosul:intr o oala mica,topiti untul,apoi adaugati faina.Turnati laptele,putin cate putin,apoi condimentati cu sare si piper,dupa gust.Continuati sa amestecati la foc mic,pana cand compozitia devine cremoasa.Luati o de pe foc si lasati o sa se raceasca. Puneti laolalta cuburile de snitel,jambonul,branza,patrunjelul,sosul si pesmetul.Apoi cand,amestecul este rece, adaugati 3 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca cu un prosop de bucatarie,se sareaza si se condimenteaza. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si punem pestele la prajit ,la foc mic ,pe ambele parti pana se rumeneste usor. Carnea este foarte suculenta si aromata. Mod de preparare relish: Adauga in tigaie curata 1 lingura de ulei de masline si caleste rosiile si ceapa verde timp de un minut.Pune zaharul si stropeste cu otet de vin.Lasa tigaia la foc mare un minut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încinge cuptorul la 180°C/gaz 4. Fierbe feliile de cartof 2-3 minute. Scurge-le si lasa-le într-un bol mare. 2. Caleste ceapa în ulei timp de 10 minute, la foc mic, pâna devine aurie. Las-o sa se raceasca usor, apoi adauga în tigaie smântâna, crème fraîche, ierburile, coaja rasa de lamâie si asezoneaza din belsug. Toarna totul peste cartofi si amesteca usor. 3. Ruleaza 1 pachet de aluat pe suprafata de lucru tapetata cu putina faina într-un patrat cu latura de 35cm, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro