Cauta in 20.697 retete
Pestele il spalam, il curatam de intestine, taiem capul si coada, apoi il taiem in doua pe lungime, il ungem cu putin ulei de masline, il condimentam cu sare si piper si-l punem intr-un vas termorezistent pe care-l acoperim cu folie de aluminiu si-l dam la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde feliute si o punem la calit in o lingura de ulei de masline, o lasam sa se inmoaie si adaugam usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, toate tocate marunt. Le mai lasam 1-2 minute pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui, porc sau vita, ce garnitura servesti alaturi? De multe ori ... poti prepara cele mai imbietoare garnituri pentru friptura. Poti adauga ingrediente ... acum, in prag de sarbatori, garniturile delicioase pe care ti le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fileuri de salau (a 50 g), 3 linguri ulei de masline, sare, zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
clatite, fileuri de salau, sos bechamel Mod de preparare: Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lamaie, 600 g file de salau, sare, piper, 600 g rosii, 1 lingura ierburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cuptorul incins la 100 grade C. Garnitura: Se curata ciupercile si se ... calde se servesc impreuna cu garnitura de ciuperci, peste care se ... , piper, 60 ml ulei. Pentru garnitura de ciuperci: 750 g ciuperci, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se servesc fierbinti, cu garnitura (rece) de legume. - Pentru blini ... sau unt pentru prajit. Pentru garnitura de legume: 1 vanata mica, 1 cartof ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 1/2 kg salau, 1/2 kg smantana, 300 gr. cascaval, 2 linguri unt, 1 lingura faina, sare Mod de preparare: Se fierbe pestele si se inlatura oasele. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se asaza fileurile de peste, presarind printre rinduri cascaval taiat cuburi mici. Se toarna deasupra smantana amestecata cu faina si pe deasupra cascaval ras si o parte din unt. Se da la cuptor. Mod de servire Se serveste fierbinte cu unt deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza ... cartofi, eventual morcovi fierti. - 1 kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de morun sau nisetru. - 1 kg salau, 500 g morcov, 150 g ceapa, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zeama. Se serveste cu zarzavatul in care a fiert, ca garnitura. - 1,5-2 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, sare, 1 foaie dafin, piper, 200 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera. - 500 g salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... salau, 3 cepe, 1/2 kg ciuperci, patrunjel verde, 1 pahar vin, sare, piper, untdelemn ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rece. Se serveste rece. - 500 g salau file, 150 g surimi, 150 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul de salau se sareaza si se presara cu piper alb ... sus, vom inabusi feliile de salau. Ceapa curatata se taie marunt ... zeama de la fileul de salau si se da in fiert ... acest ragu deasupra. - 0,9 kg file salau, 50 g unt, 100 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de somn cu rosii. - Un salau de 1 kg, sare, ulei, usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care s-a pregatit. - 8 fileuri de salau, 200 ml smantana, 1 pahar de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pune deoparte. Fileurile de salau se dau prin faina si ... sosul de legume si cu garnitura de cartofi natur. - 4 fileuri de salau (a 150 g fiecare), zeama de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 150 g carne de peste fiarta (salau sau cod), 1 felie franzela, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate. - 1 kg salau, sare dupa gust, faina, boia, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro