Cauta in 20.692 retete
Pestele il spalam, il curatam de intestine, taiem capul si coada, apoi il taiem in doua pe lungime, il ungem cu putin ulei de masline, il condimentam cu sare si piper si-l punem intr-un vas termorezistent pe care-l acoperim cu folie de aluminiu si-l dam la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde feliute si o punem la calit in o lingura de ulei de masline, o lasam sa se inmoaie si adaugam usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, toate tocate marunt. Le mai lasam 1-2 minute pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui, porc sau vita, ce garnitura servesti alaturi? De multe ori ... poti prepara cele mai imbietoare garnituri pentru friptura. Poti adauga ingrediente ... acum, in prag de sarbatori, garniturile delicioase pe care ti le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptorul incins la 100 grade C. Garnitura: Se curata ciupercile si se ... calde se servesc impreuna cu garnitura de ciuperci, peste care se ... , piper, 60 ml ulei. Pentru garnitura de ciuperci: 750 g ciuperci, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se servesc fierbinti, cu garnitura (rece) de legume. - Pentru blini ... sau unt pentru prajit. Pentru garnitura de legume: 1 vanata mica, 1 cartof ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, cimbrul, sarea si piperul. Într-o tava intinsa mare sau doua tavi mai mici, asaza cârnatii, pulpele de pui, cartofii, morcovii, pastârnacul si ceapa. Stropeste cu amestecul de ulei de masline si freaca toate ingredientele pentru a fi acoperite uniform, având grija ca puiul sa fie cu pielea în sus. Pune la cuptor, în raftul din mijloc, si lasa timp de 35-40 de minute, întorcând legumele si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place carnea la gratar si garniturile mai putin obisnuite, poti incerca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decongelati si folositi ulterior. Facem garnitura de pastai prajite prin scurgerea ... orneaza farfuria si se adauga garnitura de pastai cu mujdei de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste ca atare sau ca garnitura pentru carne sau peste. [tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
SE SPALE PIEPTI DE PUI SE PUN INTR-UN CASTRON DEOPARTE -SE DA DRUMU LA CUPTOR SE CURATA ARDEIUL GREAS ROSU;ARDEIUL GRAS VERDE SI ARDEIUL GARAS GALBEN SE CURATA CEAPA VERDE SE SPALA CEAPA VERDE SI ARDEI SE IA BRINZA DE BURDUF SE PUNE INTR-UN CASTRON SE PUNE CHIMEN SI MARAR VERDE TOCAT SE PUN CITEVA FIRE DE CEAPA TOCATE MARUNT SI ARDEI GRAS VERDE GALBEN SI ROSU TOCAT MARUNT SE AMESTECA CU BRINZA SE TAIE FELI PIEPTUL DE PUI SE PUNE BRINZA PE FIECARE FELIE SE RULEAZA FIECARE RULOU SE PUN IN...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Simplu, gustos si rapid de pregatit, nu trebuie sa fii expert. Cu resturile de carne, puteti pregati fie o salata, fie spaghete cu pui. Ingrediente (pentru 4 persoane): - 1 pui de 1.8 kg - 4 morcovi - 8 cartofi - 1 gulie - ierburi de provence (laurier - 2, 2 linguri patrunjel tocat, thym - 2 bucati) - sare si piper - 3 cl de apa sau 3 pahare mici de apa Preancalziti cuptoul la 210
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cherry si ciupercute spre final. Garnitura: 1 kg cartofi mici (noi) 1 lgt ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice, pudra de chilli si amestecam bine pana obtinem un sosulet. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul cu citrice ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infingem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 20 de minute la frigider sa ia din toate aromele. Incingem o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de servire Se serveste drept garnitura la friptura de pasare la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul de pui se taie în bucatele si se pune într-un castron. Peste acestea se toarna uleiul, scortisoara, zaharul, sarea si usturoiul. Se amesteca bine si apoi se lasa la frigider timp de aproximativ o ora. Dupa ce se scoate de la frigider, întreg amestecul se pune într-o tava, care se lasa la cuptor pâna puiul prinde o culoare aurie. Alaturi de puiul cu scortisoara se poate servi, ca garnitura, orez fiert amestecat cu sos de soia.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata prospat tocata si gata garnitura. Cartofii fierti impreuna cu legumele ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com