garnituri pentru grip
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel
Intr-o tigaie se calesc ciupercile cu ceapa alba si cu patrunjelul (toate tocate marunt) timp de 10 minute. Se umple pestele cu amestecul de ciuperci, se coase si se pune la cuptor impreuna cu cartofii si morcovii taiati rondele. La final, stoarcem peste sucul de la o jumatate de lamâie, iar cealalta jumatate o taiem felii subtiri, pe care le punem deasupra pestelui si legumelor. Se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si menta si se lasa la cuptor timp de 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor sunt una dintre acele garnituri care se preteaza la o inepuizabila ... atare cu maioneza cu usturoi sau ca garnituri alaturi de fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Medalioane de porc si sunca cu garnitura de sparanghel, galuste din faina si sos...
Adauga la favorite
... putin. Se servesc acompaniate de o garnitura de cartofi fierti ( eu- cu galustile de cartofi) si sparanghel. Garnitura: Sparanghel cu sos de ardei ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Se serveste salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servire Se pot servi ca garnitura la orice fel de friptura
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un muschiulet Sare si piper Cimbru Unt Cartofi Usturoi Ulei de masline Am sters muschiul, l-am legat frumos sa-i dau o forma, l-am sarat si piperat si l-am masat cu ulei de masline. Dupa 5 minute l-am pus intr-o tigaie cate nu se lipeste, bine incalzita si fara ulei pentru ca are carnita. Lasam 2 minute pe toate partile dupa care il dam la cuptor cu putin unt si cimbru deasupra. Lasam vreo 15-20 minute la 180?, daca e prea in sange il mai lasati un pic. Am scos muschiul, am presarat putin ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... carne sa nu se arda. Garnitura, asa se face piureul de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor, vedeti aici: http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2012/06/friptura-de-miel.html orezul: 1 cana de orez 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata cativa catei de usturoi vegeta patrunjel verde 1/3 pachet unt ulei de masline piper curry boia Mod de preparare: Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam(sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez. Se caleste o ceapa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
75 gr. orez, 5 gr. unt, sare Mod de preparare: Se curata orezul, se spala intr-un vas si se fierbe acoperit in de 3 ori mai multa apa calda sarata, la un foc incet sau la cuptor, fara sa se amestece in timpul fierberii, ca sa nu se sfarime. Se adauga apoi untul si, cind este gata, se lasa sa scada.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi albi, o cutie ciuperci, 300 gr. cascaval ras, vegeta, piper Mod de preparare: Cartofii se fierb cubulete in apa cu sare, dupa care se scurg bine. Intr-o cratita se topeste untul, se calesc ciupercile si se adauga cartofii calzi. Se amesteca pana cind untul este absorbit de cartofi. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Se aseaza pe platou si se presara cascavalul ras.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si le lasi deoparte. Pregatesti garnitura de orez: cureti ceapa, o tai ... pui cu sos, costita si garnitura de orez, iar alaturi se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 g fileuri de piept de curcan,sare, piper negru, 400 ml supa de pasare, 1/2 plic amestec condimente pentru friptura de curcan,1 lingurita condiment picant lichid sau praf, 170 g afine congelate, 2pere, 2linguri unt, 1 lingura zahar, 6 linguri vin sec rosu Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in contact cu tigaia.se intoarce si se mai prajeste 3 min. Se asaza intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. oase de vaca, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, patrunjel, piper, sare, 1 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 2 1/2 l apa Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Va rog, atentie sporita! Urmeaza un delicios In cuptor copt rasol de vita Ce se desprinde de pe os. INGREDIENTE un rasol de vita cu os (am ales o carne de foarte buna calitate, de la Karpaten Premium Angus) 500 gr ciuperci Ulei de masline, sare, cimbru uscat, telina uscata 200 ml smantana lichida 100 [&] Post-ul RASOL DE VITA CU OS LA CUPTOR SI GARNITURA DE CIUPERCI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... va dau cateva idei de garnituri de pizza. De exemplu: Abysse ... articol mai complet de diferite garnituri, precum si modurile de preparare ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1 kg oase de vaca, telina, 1 ceapa, patrunjel, piper, sare, 2 1/2 litri apa, 1 morcov, 1 pastirnac. Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o cratita care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Coca: 100 gr. unt, 150 gr. smantana, 2 pahare faina. Umplutura: 500 gr. piure de cartofi, o ceapa, o lingura ulei, 1 galbenus, sare, piper Mod de preparare: Se prepara repede (ca sa nu se topeasca untul) o coca din unt, smantana si faina. Se formeaza ca o caramida si se pune la gheata pentru citeva ore. In acest timp se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa tocata marunt si calita in ulei, cu galbenusul, sarea si piperul. Cind coca s-a racit bine se intinde o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fileurile de salau se spala, se stropesc cu sucul de lamaie si se lasa deoparte timp de zece minute pe un platou. Se sterg cu un servet absorbant, se condimenteaza cu sare, piper si se prajesc in ulei incins, la foc moderat. Cand sunt gata, se scot, se pun pe un servet absorbant ca sa se elimine uleiul in exces. Morcovii si fasolea verde se fierb, se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in ulei incins. Se prajesc timp de 5 min. la foc iute, apoi se adauga ciupercile curatate de pielita si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata orezul, se spala intr-un vas si se fierbe acoperit in de 3 ori mai multa apa calda sarata, la un foc incet sau la cuptor, fara sa se amestece in timpul fierberii, ca sa nu se sfarime. Se adauga apoi untul si, cind este gata, se lasa sa scada. - 75 g orez, 5 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aripioarele se taie in doua si se fierb. Dupa fierbere se zvanta intr-un servet apoi se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot intr-un castron si se amesteca cu boia dulce si sos de chili. Orezul, de preferinta cel cu bobul lung, se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se caleste ceapa in putin ulei pana devine aurie, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, sare si piper. Dupa inabusirea morcovului se amesteca cu orezul. Se aseaza toate pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro