Cauta in 21.294 retete
SE SPALE PIEPTI DE PUI SE PUN INTR-UN CASTRON DEOPARTE -SE DA DRUMU LA CUPTOR SE CURATA ARDEIUL GREAS ROSU;ARDEIUL GRAS VERDE SI ARDEIUL GARAS GALBEN SE CURATA CEAPA VERDE SE SPALA CEAPA VERDE SI ARDEI SE IA BRINZA DE BURDUF SE PUNE INTR-UN CASTRON SE PUNE CHIMEN SI MARAR VERDE TOCAT SE PUN CITEVA FIRE DE CEAPA TOCATE MARUNT SI ARDEI GRAS VERDE GALBEN SI ROSU TOCAT MARUNT SE AMESTECA CU BRINZA SE TAIE FELI PIEPTUL DE PUI SE PUNE BRINZA PE FIECARE FELIE SE RULEAZA FIECARE RULOU SE PUN IN...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste ca atare sau ca garnitura pentru carne sau peste. [tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Simplu, gustos si rapid de pregatit, nu trebuie sa fii expert. Cu resturile de carne, puteti pregati fie o salata, fie spaghete cu pui. Ingrediente (pentru 4 persoane): - 1 pui de 1.8 kg - 4 morcovi - 8 cartofi - 1 gulie - ierburi de provence (laurier - 2, 2 linguri patrunjel tocat, thym - 2 bucati) - sare si piper - 3 cl de apa sau 3 pahare mici de apa Preancalziti cuptoul la 210
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cherry si ciupercute spre final. Garnitura: 1 kg cartofi mici (noi) 1 lgt ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice, pudra de chilli si amestecam bine pana obtinem un sosulet. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul cu citrice ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infingem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 20 de minute la frigider sa ia din toate aromele. Incingem o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de servire Se serveste drept garnitura la friptura de pasare la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul de pui se taie în bucatele si se pune într-un castron. Peste acestea se toarna uleiul, scortisoara, zaharul, sarea si usturoiul. Se amesteca bine si apoi se lasa la frigider timp de aproximativ o ora. Dupa ce se scoate de la frigider, întreg amestecul se pune într-o tava, care se lasa la cuptor pâna puiul prinde o culoare aurie. Alaturi de puiul cu scortisoara se poate servi, ca garnitura, orez fiert amestecat cu sos de soia.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tigaie se calesc ciupercile cu ceapa alba si cu patrunjelul (toate tocate marunt) timp de 10 minute. Se umple pestele cu amestecul de ciuperci, se coase si se pune la cuptor impreuna cu cartofii si morcovii taiati rondele. La final, stoarcem peste sucul de la o jumatate de lamâie, iar cealalta jumatate o taiem felii subtiri, pe care le punem deasupra pestelui si legumelor. Se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si menta si se lasa la cuptor timp de 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata prospat tocata si gata garnitura. Cartofii fierti impreuna cu legumele ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... cuptor sunt una dintre acele garnituri care se preteaza la o inepuizabila ... atare  cu maioneza cu usturoi  sau ca garnituri alaturi de fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... putin. Se servesc acompaniate de o garnitura de cartofi fierti ( eu- cu galustile de cartofi) si sparanghel. Garnitura: Sparanghel cu sos de ardei ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Se serveste salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servire Se pot servi ca garnitura la orice fel de friptura
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un muschiulet Sare si piper Cimbru Unt Cartofi Usturoi Ulei de masline Am sters muschiul, l-am legat frumos sa-i dau o forma, l-am sarat si piperat si l-am masat cu ulei de masline. Dupa 5 minute l-am pus intr-o tigaie cate nu se lipeste, bine incalzita si fara ulei pentru ca are carnita. Lasam 2 minute pe toate partile dupa care il dam la cuptor cu putin unt si cimbru deasupra. Lasam vreo 15-20 minute la 180?, daca e prea in sange il mai lasati un pic. Am scos muschiul, am presarat putin ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor, vedeti aici: http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2012/06/friptura-de-miel.html orezul: 1 cana de orez 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata cativa catei de usturoi vegeta patrunjel verde 1/3 pachet unt ulei de masline piper curry boia Mod de preparare: Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam(sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez. Se caleste o ceapa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
75 gr. orez, 5 gr. unt, sare Mod de preparare: Se curata orezul, se spala intr-un vas si se fierbe acoperit in de 3 ori mai multa apa calda sarata, la un foc incet sau la cuptor, fara sa se amestece in timpul fierberii, ca sa nu se sfarime. Se adauga apoi untul si, cind este gata, se lasa sa scada.
Reţetă de pe www.retete-bune.com