Cauta in 21.051 retete
... , se inteapa, se unge cu galbenusul batut si se presara jumatate ... . - 1 pachet aluat de foetaj (450 g), 1 galbenus, 40 g migdale taiate felii, 1 baton ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 4 buc. ardei grasi rosii. Sos: 1 galbenus tare, o lingurita mustar, ulei, otet ... , sare, patrunjel tocat. Se freaca galbenusul tare (trecut prin sita) cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiat marunt. Se drege cu galbenus de ou, smintina si zeama ... , verdeata, rosii, ardei verzi, sare, 1 galbenus, smintina, zeama de lamiie. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prepara maioneza astfel: se freaca galbenusul crud cu uleiul turnat picatura ... . Maioneza: ulei, zeama de lamiie, 1 galbenus, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavat de supa, 1 sfecla, 1/4 kg cartofi, 1/2 litru bors, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare Mod de preparare: Se curata si se rade zarzavatul si jumatate din sfecla. Se fierb cu 1 1/2 litru de apa cu sare si se adauga cartofii. Cind legumele au fiert, se toarna zeama si borsul clocotit printr-o strecuratoare in care s-a pus restul de sfecla rasa. Se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se serveste amestecata cu un galbenus sau unt pus in farfurie ... , o lingura de unt (sau un galbenus de ou), verdeata, cuburi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fost frecate, in prealabil, cu galbenusul, potrivindu-se apoi gustul cu ... ml smantana sau iaurt, un galbenus, sare, zeama de lamiie, frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... galbenus de ou, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 1 lingurita ... Mod de preparare: Se freaca galbenusul crud cu zaharul pana ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus, 1 1/2 lingurita marar tocat, 1/2 buc. ceapa ... la foc si se adauga galbenusul amestecand mereu cu lingura, apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sos: o lingura faina, o lingura unt, 1 galbenus, o cescuta lapte, sare, piper Mod ... pe foc si se incorporeaza galbenusul si o lingura de branza rasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de apa rece amestecate cu galbenusul, putin cate putin, pana se ... , 5-8 linguri de apa foarte rece, 1 galbenus. Umplutura: 5 linguri smantana, 3 oua, 1 albus ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se da citeva clocote. Galbenusul, amestecat cu faina si cu ... . ceapa, 1 lingurita faina, 50 g smintina, 1 galbenus, 1 dl ulei sau unt, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , jumatate din ceapa, usturoiul pisat, galbenusul, sare si piper. Se formeaza ... mare rasa, 1 catel de usturoi, 1 galbenus, 3 linguri de ulei, 1 cutie mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smantana, 5 linguri de ... putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smantana, sare si piper dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de tarhon, 2 linguri smantana, un galbenus de ou, o lingura cu otet ... . Intr-un castron, se amesteca galbenusul de ou, otetul si smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si coaja unei portocale, un galbenus, o portocala pentru ornat Mod de ... foaia a doua. Se unge cu galbenus de ou pe deasupra. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amesteca bine cu usturoiul zdrobit, galbenusul, sarea, piperul si nucsoara rasa ... cartofi nesfarimiciosi, 1 catel de usturoi, 1 galbenus, nucsoara, 4 linguri ulei, 750 g conopida ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale cu unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, 100 gr. smantana, 1 galbenus, sare, piper, patrunjel verde, leustean ... borsul. Se drege borsul cu galbenus de ou si smantana si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi, putin mustar, boia, 1 ceapa mica, sare, citeva masline pentru garnisit; maioneza: 1 galbenus, 100g ulei, 1/2 lamiie Mod de preparare: Se curata cartofii fierti in coaja si raciti. Se dau prin masina de tocat si se sareaza. Separat se prepara maioneza, se adauga mustarul si boiaua. Se amesteca bine cu pireul de cartofi si ceapa rasa pana devine o pasta Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com