Cauta in 17.804 retete
... in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape ... de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ... 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zeama, brinza, carnea de miel, usturoiul si anghinarea. Se amesteca ... zeama de pasare, incalzita si limpezita, 400 g orez, 450 g friptura de miel taiata marunt, 180 g inimi de anghinare marinate, nescurse si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm ... prima ora, acoperiti tava cu folie de aluminiu. Cand friptura de miel s-a facut, aromele verdeturilor au patruns pe deplin in carne. Transferati friptura pe un platou intins. Stoarceti ... , inainte de a taia carnea de miel.Serviti-o cu legume fierte sau fripte.Sfat: E important sa lasati o friptura sa se odihneasca vreo...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea de miel se curata de piele, se spala si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. carne de miel, ulei de masline sau unt pentru ... Mod de preparare: Carnea de miel se taie in bucatele mici ... se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline ... . Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 ... . Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezinta doua retete inedite, ce au in prim-plan, bineinteles, mielul. Friptura de miel este nelipsita din meniul acestei sarbatori, deci ai nevoie ... ". Am gasit o modalitate de a introduce mielul si la capitolul desert. Nu ... o prajitura delicioasa in forma de miel. Nu mai ramane de spus decat: Pofta buna si Sarbatori fericite! Friptura din pulpa de miel cu sos de...
Reţetă de pe retete.eva.ro