french toast
Pagina 1 din 1
Se amesteca oul cu zaharul si praful de scortisoara, dupa care toate acestea se bat cu telul. Se înmoaie feliile de pâine în amestecul obtinut, iar apoi se coc într-o tigaie în care a fost încins putin unt. Pâinea trebuie tinuta câte doua minute pe fiecare parte, cu un capac pus pe tigaie. O felie de pâine se pune pe farfurie si se acopera cu jumatate din fructele folosite, dupa ce acestea au fost taia în bucatele. Deasupra se pune cea de-a doua felie de pâine, care se acopera cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din explorarile ultimelor decenii, in care bucatarii au diversificat friganelele (French toast) adaugandu-le diverse umpluturi, dulci sau sarate . O gustare dulce, proaspata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... atribuie exclusiv sub denumirea de french toast aceste friganele bucatariei franceze, acestea sunt specifice si culturii culinare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... /pizza-cu-gorgonzola.html http://www.delicatesa.ro/retete/deserturi/french-toast-cu-mere-2327 http://cozinhaderamona.blogspot.pt/2012/03/clafoutis ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com