Cauta in 21.294 retete
... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul devine de aceeasi culoare roz deschis. Lasa compozitia sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt clasificarile in functie de forma si lungimea acestora. Pastele mai ... (grau, orez, secara etc), dupa culoare, umplutura sau dupa intrebuintare. Pentru ... , fusilli, macaroni etc Clasificare dupa forma: tubulare  penne, ziti, bucatini, macheroncelli ... umplute  tortellini, ravioli etc diverse forme  fusilli, farfalle etc Alte clasificari ... ) si pasta rigate (striate) dupa culoare  pasta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... stacoji, farfurioare mai mici cu icre proaspete de morun, licurini jupuiti ... lamai de Messina, masline dulci de Tessalia, gramadite in forma piramidala, icre tari de chefal, smochine de Santorini, halva de Adrianopole ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... . Compozitia obtinuta se toarna in forme de inimioare si se coc ... mic pana ce cojile capata o culoare aurie si sunt crocante. Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,decojiti ca sa nu compromita culoarea roz a mousseului. Somonul se taie ... si se decupeaza cercuri de forma interiorului canii. In cana, la ... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ... cu abur, pana isi schimba culoarea.Se da deoparte, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,2 linguri orez fiert, un pachetel icre din comert (optional), sare, piper ... picant. Se adauga orezul si icrele, se mai calesc putin si ... introduce umplutura de ceapa cu icre. Dupa ce s-a introdus umplutura se ... uleiul din tava pana prinde o culoare aurie. Mod de servire Dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lamiie, ceapa Mod de preparare: Icrele se pun intr-un castron ... abur, ca sa-si schimbe culoarea. Se aleg bine pielitele cu ... orneaza cu masline taiate in forma de rozeta. Cine doreste poate adauga la icre si putin miez de franzela ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 felii de franzela, 150 gr. icre de Manciuria, 150 gr. unt, sare Mod de preparare: Peste feliile unse cu unt, se aranjeaza un strat de icre bob linga bob, lasind la marginea feliei o distanta de 1/2 cm. Marginea se garniseste cu unt. La fel se prepara si sandvisurile cu icre negre.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. icre, 1 buc. ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamiie, masline Mod de preparare: Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Mod de servire Se garniseste cu masline negre
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
bagheta, unt, icre negre Mod de preparare: Se ung felioare de paine cu unt, iar pe deasupra se asterne un strat (mai gros sau mai subtire) de icre negre moi, adica proaspete. Mod de servire Pe marginea farfuriei se asaza felii de lamaie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. icre, 50 gr. miez de piine, 200 gr. ulei ... de lamiie Mod de preparare: Icrele se spala, se scurg de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie Mod de preparare: Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pana devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sunt gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com